Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Virtuali kelionė po Mumriko gėlynus - visad atgaiva akims thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
*SIM*SIUS*, k@mylye, Rimmuse, labai labai dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 20:32)
Dar šiek tiek gėlių ir gėlynėlių...

o as laukiu nesulaukiu tavo rododendru zydejimo smile.gif .
Mano violetinis apsipyle roziniais ziedais bigsmile.gif (etikete neaitiko spalvos doh.gif ).
Grazu pas tave dar, pas mus spalvos jau nurimo...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 05 17, 22:15)
o as laukiu nesulaukiu tavo rododendru zydejimo  smile.gif .
Mano violetinis apsipyle roziniais ziedais  bigsmile.gif  (etikete neaitiko spalvos  doh.gif ).
Grazu pas tave dar, pas mus spalvos jau nurimo...

Manasis vyšninis jau "sprogsta" - dar savaitėlė ir apsipils žiedais. Rožinė iki negalėjimo "barbytė" irgi visa pumpuruota, tik ji vėlyvesnė, tai dar bus plius pora savaičių.

O violetinis šiemet tikiuosi taip pat kelias žiedų kekes parodys (jis prie vėlyvesnių) - esu rami, kad bus tikrai violetinis, nes žydintį pirkau biggrin.gif Dar turiu du žemus, baltus, kurie turėtų žydėt Lietuvos sqlygom, tik jaunučiukai jie, šiemet mačiau tik ūglius leidžia. Pora pumpuriukų lyg ir kažką žada, bet tai tik teorinės svajos ax.gif
Atsakyti
Mumrikas, koks augalo pavadinimas, kur geltonai zydi. Turiu toki pat,tik neissiaiskinu pavadinimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 05 17, 23:01)
Mumrikas, koks augalo pavadinimas, kur geltonai zydi. Turiu toki pat,tik neissiaiskinu pavadinimo... mirksiukas.gif

Tai laibenis mirksiukas.gif
Atsakyti
mumrikas Gražus pavasaris pas tave wub.gif o kaip vasarines spalvos,ar jas pasiseka išspręsti žieminemis gelemis?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 09:10)
Ja Nina, k@mylye, labai dėkui  wub.gif
O aš jų iš vis niekad nekasu  blush2.gif Auga daugiamečiuose gėlynuose, tai kasti būtų košmaras, ypač kai skirtingų veislių kelios dešimtys. Jos nesimaišo, kasmet žiedų daugėja, tai imsiu kasti tik perteklių  biggrin.gif

aaa, sit kaip! be reikalo as jas kasiau- tik vargas, o ir susimakalavo man viskas. speju jau nebepataisoma, nes kasant tulpes vis atitruksta ju vaikiukai, taip ir atsirado( vakar perskaiciavau) 100 geltonu tulpiu. matyt gyvybingiausios ir visliausios. dabar jau po visa sklypa issibarste...
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 21:32)
Dar šiek tiek gėlių ir gėlynėlių

[url=http://s71.photobucket.com/user/mumrikas/media/IMG_8774_zps6269f029.jpg.html][img]http://i71.photobucket.com/albums/i156/mumrikas/IMG_8774_zps6269f029.j
[url=http://s71.photobucket.com/user/mumrikas/media/IMG_8778_zpsd1ebee7b.jpg.html]

Mumrikai, pirmas derinukas tiesiog tobulas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 18 gegužės 2014 - 10:05
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 20:32)
Dar šiek tiek gėlių ir gėlynėlių

Nuostabu
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 18, 08:52)
mumrikas  Gražus pavasaris pas tave  wub.gif  o kaip vasarines spalvos,ar jas pasiseka išspręsti žieminemis gelemis?

Ką reiškia žieminėmis? Jei turite omeny daugiametes, tai pas mane absoliuičia visos daugiametės, neturiu nei vienos vienmetės ar dvimetės biggrin.gif Kadangi daugiamečių gėlių pas mane šimtai, tai nebūna nei akimirkos, kas gėlynai būtų žali - tuoj užplūs irisų žiedų banga, tada lelijos, ežiuolės, o palink jas dar n daugiamečių, žydinčių pakaitomis iki vėlyvo rudens, kuomet "paskutinę natą" sugros rudeniniai astrai 4u.gif

QUOTE(Vobla @ 2014 05 18, 09:51)
aaa, sit kaip! be reikalo as jas kasiau- tik vargas, o ir susimakalavo man viskas.

tikri tulpininkai už tokias erezijas man galvą buimtų, bet kad neturiu nei noro, nei laiko jas kasiot - pas mane džiunglių įstatymai, t.y. išgyvena tik stipriausi, apie kuriuos nereikia kankano šokt smile.gif Pas mane net raganės ir rožės visad žiemoja nedengiamos - ir nieko, gyvos sveikos, žydi biggrin.gif

QUOTE(Ledum @ 2014 05 18, 11:03)
Mumrikai, pirmas derinukas tiesiog tobulas. wub.gif

Tas derinys toks netyčinis, atsitiktinis biggrin.gif O nenukarpyt šilokų aš labai mėgstu - man fantastiškai atrodo šilokų žiedynai balto sniego fone.

QUOTE(blynelis @ 2014 05 18, 12:05)

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 18, 11:32)
  Kadangi daugiamečių gėlių pas mane šimtai, tai nebūna nei akimirkos, kas gėlynai būtų žali - tuoj užplūs irisų žiedų banga, tada lelijos, ežiuolės, o palink jas dar n daugiamečių, žydinčių pakaitomis iki vėlyvo rudens, kuomet "paskutinę natą" sugros rudeniniai astrai  4u.gif

Prisidedu ir aš su savuoju wub.gif lauksiu sekančio fotoreportažo ax.gif
Atsakyti