Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

[quote=AuroraBO,2014 05 06, 19:04]
Zadetos kauleniais apsodintas slaitas. Tik dabar dar nesimato jo tikrojo vaizdo, nes nera issprogusiu nauju lapeliu ir uogu. Vasara ir rudeni, atrodo kaip uzklota kilimu. Jie kazkur pries tris ar keturis metus sodinti.
Na zemyn per akmenis jis tikrai driekiasi, net nukarpyta apatines sakos

oj, kaip ačiū, kad nepamiršot 4u.gif patiko i rmanau mums pats tas bus kaulenis. ieškosiu sodinukų smile.gif ačiū labai u- pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 11, 22:10)
oj, kaip ačiū, kad nepamiršot  4u.gif  patiko i rmanau mums pats tas bus kaulenis. ieškosiu sodinukų smile.gif ačiū labai u- pagalbą smile.gif

Nėr už ką smile.gif tik kai pirksi, paklausk iki kiek cm aukščio užauga, šitas kur nuotraukoke, tikriausai "Domerio" kaulenis, tai tik iki 10 cm berods užauga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 12 gegužės 2014 - 07:23
[quote=AuroraBO,2014 05 12, 08:14]
Nėr už ką smile.gif tik kai pirksi, paklausk iki kiek cm aukščio užauga, šitas kur nuotraukoke, tikriausai "Domerio" kaulenis, tai tik iki 10 cm berods užauga
ačiū už naudingą info smile.gif
Atsakyti
Pavasaris mūsų kieme "sprogo" spalvomis biggrin.gif Tačiau taip prieš keletą metų ir buvo suplanuota - po žiemos ir ansktyvo pavasario pasteliškumo norisi spalvų forntanų, o prasidėjus vasarai viskas aprimsta biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mumrikui 4u.gif Elegantiska ir jauku. Turite puiku skoni.
Atsakyti
mumrikai, labai grazu pas jus wub.gif
Atsakyti
mumrikai, o kaip jus tulpes suziurit? kai iskasat sudedat pagal spalvas? nes pas mane po keliu metu pasidare totalus bardakas- ivairiu spalvu tulpes issibegiojo po visa sklypa, kai kuriu spalvu visai po kelis ziedus teliko, uztat geltonu kazko pasidare koks 50-tiek tikrai vienos spalvos nepirkau g.gif juk nukasineju tuomet, kai jau nebezydi ir lapai nugelte, tai taip man ir susimaise... g.gif
Atsakyti
Ja Nina, k@mylye, labai dėkui wub.gif

QUOTE(Vobla @ 2014 05 17, 09:51)
mumrikai, o kaip jus tulpes suziurit? kai iskasat sudedat pagal spalvas?

O aš jų iš vis niekad nekasu blush2.gif Auga daugiamečiuose gėlynuose, tai kasti būtų košmaras, ypač kai skirtingų veislių kelios dešimtys. Jos nesimaišo, kasmet žiedų daugėja, tai imsiu kasti tik perteklių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 16, 21:29)
Pavasaris mūsų kieme "sprogo" spalvomis biggrin.gif 

wub.gif wub.gif wub.gif jau buvau pasiilgusi JŪSŲ GROŽIO wub.gif wub.gif wub.gif dažniau pasirodykit, kad galėtumėm nors ir per kompo ekraną pas jus po kiemą pasivikščioti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal man patarsit ka, nes is manes žinove prasta smile.gif

noriu apsodinti (uzdengti betono pamata) vijokliu kokiu nors. Dovanu gavau labai grazia ragane, bet ragane nera labai tanki, ziema numeta lapus. Galvoj gal galima ja su kazkuo sukomponuot, kad ziema neliktu plika siena, o pavasari dar ir ragane suzydet. Na, kazkokius vijokliu sukomponuot. Ar imanoma taip? ir kas tas itas galetu but, kad nenustelbtu raganes, bet kad ziema nepaliktu nuogo betono//

Is viszaliu zinau tik gebene. Ar ji su ragane draugautu? O gal dar kazkoks augalas yra?
Atsakyti
Dar šiek tiek gėlių ir gėlynėlių

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 20:32)
Dar šiek tiek gėlių ir gėlynėlių

wub.gif