[quote=AuroraBO,2014 05 06, 19:04]
Zadetos kauleniais apsodintas slaitas. Tik dabar dar nesimato jo tikrojo vaizdo, nes nera issprogusiu nauju lapeliu ir uogu. Vasara ir rudeni, atrodo kaip uzklota kilimu. Jie kazkur pries tris ar keturis metus sodinti.
Na zemyn per akmenis jis tikrai driekiasi, net nukarpyta apatines sakos
oj, kaip ačiū, kad nepamiršot patiko i rmanau mums pats tas bus kaulenis. ieškosiu sodinukų ačiū labai u- pagalbą
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 11, 22:10)
oj, kaip ačiū, kad nepamiršot patiko i rmanau mums pats tas bus kaulenis. ieškosiu sodinukų ačiū labai u- pagalbą
Nėr už ką tik kai pirksi, paklausk iki kiek cm aukščio užauga, šitas kur nuotraukoke, tikriausai "Domerio" kaulenis, tai tik iki 10 cm berods užauga
mumrikai, labai grazu pas jus
mumrikai, o kaip jus tulpes suziurit? kai iskasat sudedat pagal spalvas? nes pas mane po keliu metu pasidare totalus bardakas- ivairiu spalvu tulpes issibegiojo po visa sklypa, kai kuriu spalvu visai po kelis ziedus teliko, uztat geltonu kazko pasidare koks 50-tiek tikrai vienos spalvos nepirkau juk nukasineju tuomet, kai jau nebezydi ir lapai nugelte, tai taip man ir susimaise...
Ja Nina, k@mylye, labai dėkui
O aš jų iš vis niekad nekasu Auga daugiamečiuose gėlynuose, tai kasti būtų košmaras, ypač kai skirtingų veislių kelios dešimtys. Jos nesimaišo, kasmet žiedų daugėja, tai imsiu kasti tik perteklių
QUOTE(Vobla @ 2014 05 17, 09:51)
mumrikai, o kaip jus tulpes suziurit? kai iskasat sudedat pagal spalvas?
O aš jų iš vis niekad nekasu Auga daugiamečiuose gėlynuose, tai kasti būtų košmaras, ypač kai skirtingų veislių kelios dešimtys. Jos nesimaišo, kasmet žiedų daugėja, tai imsiu kasti tik perteklių
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 16, 21:29)
Pavasaris mūsų kieme "sprogo" spalvomis
jau buvau pasiilgusi JŪSŲ GROŽIO dažniau pasirodykit, kad galėtumėm nors ir per kompo ekraną pas jus po kiemą pasivikščioti
sveikos, gal man patarsit ka, nes is manes žinove prasta
noriu apsodinti (uzdengti betono pamata) vijokliu kokiu nors. Dovanu gavau labai grazia ragane, bet ragane nera labai tanki, ziema numeta lapus. Galvoj gal galima ja su kazkuo sukomponuot, kad ziema neliktu plika siena, o pavasari dar ir ragane suzydet. Na, kazkokius vijokliu sukomponuot. Ar imanoma taip? ir kas tas itas galetu but, kad nenustelbtu raganes, bet kad ziema nepaliktu nuogo betono//
Is viszaliu zinau tik gebene. Ar ji su ragane draugautu? O gal dar kazkoks augalas yra?
noriu apsodinti (uzdengti betono pamata) vijokliu kokiu nors. Dovanu gavau labai grazia ragane, bet ragane nera labai tanki, ziema numeta lapus. Galvoj gal galima ja su kazkuo sukomponuot, kad ziema neliktu plika siena, o pavasari dar ir ragane suzydet. Na, kazkokius vijokliu sukomponuot. Ar imanoma taip? ir kas tas itas galetu but, kad nenustelbtu raganes, bet kad ziema nepaliktu nuogo betono//
Is viszaliu zinau tik gebene. Ar ji su ragane draugautu? O gal dar kazkoks augalas yra?