Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Na mums spastai 100 % padejo, pagavom, berods, 8 kurmius . Nors man tai labai gaila gyvuneliu, bet jau nebuvo kas daryti unsure.gif Turbut ir tos petardos daznai uzmusa, jei kely pasitaiko.

Nors, lyg ir atgaminu, kad tas kaimynas gal nesprogdino, bet kazzkokias dumines kiso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 02 gegužės 2014 - 22:06
Sveikos mergaiciukes

Ateinu patarimu ieskodama smile.gif
is vienos puses terasos prisodinta rododendru, o kitoj ,vidury pieveles, noriu didelio grazaus zydyncio krumo smile.gif is pradziu buvau suplanavus magnolija, bet pagalvojau, kad kai jau bus silta, ir galesiu sedeti terasoj, ji bus seniausiai nuzydejusi sad.gif ka galeciau pasodinti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 05 gegužės 2014 - 16:05
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 05, 17:04)
Sveikos mergaiciukes

Ateinu patarimu ieskodama smile.gif
is vienos puses terasos prisodinta rododendru, o kitoj ,vidury pieveles,  noriu didelio grazaus zydyncio krumo smile.gif is pradziu buvau suplanavus magnolija, bet pagalvojau, kad kai jau bus silta, ir galesiu sedeti terasoj, ji bus seniausiai nuzydejusi sad.gif ka galeciau pasodinti?

Šluotelinę hortenzija
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 05 05, 18:02)
Šluotelinę hortenzija

o jos vienos man uzteks? ta prasme ji didele buna? ar kelias reiks viena salia kitos?
tinka dar sodinti?
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 05, 17:04)
vidury pieveles,  noriu didelio grazaus zydyncio krumo smile.gif is pradziu buvau suplanavus magnolija, bet pagalvojau, kad kai jau bus silta, ir galesiu sedeti terasoj, ji bus seniausiai nuzydejusi sad.gif ka galeciau pasodinti?

Augalas, kuris bus sodinamas viduryje pievelės, kaip suprantu turėtų būti akcentinis. Mano manymu akcentiniu vienu sau augančiu augalu labiau tiktų būti medelis, nei krūmas. Krūmai gražiau išdėstyti pakraščiais grupelėmis, galbūt dar papildyti gėlėmis. Jei ieškotumėte nedidelio medelio, verta būtų pagalvoti ne tik apie gražius žiedus, bet ir pvz. apie dailias uogas ar spalvingą lapiją rudenį. Kandidatais galėtų būti rojaus obelaitė, kas nors iš šermukšnių (pvz. 'Dodong'), medlieva 'Ballerina'.
Papildyta:
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 05, 19:14)
tinka dar sodinti?

augalus, išaugintus konteineriuose (vazonuose), tinka sodinti viso sezono metu.
Atsakyti
aciu uz idejas, sermuksnis tas graziai atrodo, reiktu paieskot kur cia ji nusipirkti
nebutinai ten, apskritai i sklypuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 05, 21:03)
aciu uz idejas, sermuksnis tas graziai atrodo, reiktu paieskot kur cia ji nusipirkti
nebutinai ten, apskritai i sklypuka smile.gif

Šermukšnių daug įvairių turi sodinukai.lt
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2014 05 06, 07:49)
Šermukšnių daug įvairių turi sodinukai.lt

bet ziuriu labai auksti jie auga, man netoli namo netiks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2014 05 06, 07:23)
bet ziuriu labai auksti jie auga, man netoli namo netiks sad.gif

rinkites skiepyta medeli, tada bus aiskus jo aukstis, pasirinksite toki, kokio jums reikia.
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 05 02, 15:02)
oo, įdomus variantas smile.gif jie gal dar ir žemyn driekiasi? ten pas mus tokia kaip ir betonine siena, tai patiktų, jei kas žemyn nieko prieš būtų driektis smile.gif

Zadetos kauleniais apsodintas slaitas. Tik dabar dar nesimato jo tikrojo vaizdo, nes nera issprogusiu nauju lapeliu ir uogu. Vasara ir rudeni, atrodo kaip uzklota kilimu. Jie kazkur pries tris ar keturis metus sodinti.
Na zemyn per akmenis jis tikrai driekiasi, net nukarpyta apatines sakos

user posted image

user posted image

Ir cia man labai patiko, bet ne Lietuvoje fotografavau. Miestelyje tarp namu gyvatvores karpytos is aukstesniu kauleniu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 05 06, 09:59)
rinkites skiepyta medeli, tada bus aiskus jo aukstis, pasirinksite toki, kokio jums reikia.

aisku, aciu, bandysiu ieskoti
Atsakyti
Sveikos. Gal zinot kokiu psl nemokamu, kur galeciau isikelus aplinkos foto pasideliot ant jos augalus?
Atsakyti