Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Paladė @ 2014 04 30, 10:04)
kurkliai tikrai kankino, o vat kurmiai juos naikina. tai bene vienintelis natūralus kurklių priešas. tai arba susitaikyt, kad esat gamtoj, arba nebūt gamtoj smile.gif

tai, kad pievelės, jei tokiais tempais, visai nebeliks...pas mus vos 3 arai, o vakar buvo 10 kurmiarausių, užvakar 7...
Aišku, vadinas, gyvensim ant dirvožemio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 04 30, 09:21)
Tik tujas reikes dazniau palaistyti, nes lyjant lietui, kartonas praleis maziau dregmes.

prieš klojant kartoną dirvą reikia gerai sulaistyti. Vėliau jokio laistymo papildomo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2014 04 30, 09:27)
tai, kad pievelės, jei tokiais tempais, visai nebeliks...pas mus vos 3 arai, o vakar buvo 10 kurmiarausių, užvakar 7...
Aišku, vadinas, gyvensim ant dirvožemio  lotuliukas.gif

nėr būdų, kurie priverstų kurmius nerausti...
gaudo žmonės ir spąstais, ir baido, bet kad visai neliktų kurmių, tai tik asfaltas padės
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 30, 10:42)
nėr būdų, kurie priverstų kurmius nerausti...

yra yra biggrin.gif Tik nelabai pigus variantas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 30, 09:48)
yra yra  biggrin.gif Tik nelabai pigus variantas.

labai įdomu, pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 30, 11:09)
labai įdomu, pasidalinkit  mirksiukas.gif

a, tai kad čia nieko naujo - trumpai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2014 04 30, 11:23]
a, tai kad čia nieko naujo - trumpai 4u.gif
[/quote
Labai ačiū 4u.gif Jei ką, kasim, tiksliau, nebebus ką kasti doh.gif
aš tikiuosi, kad pereis per mūsų kiemą ir išeis iš kur atėję...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 30, 10:23)
a, tai kad čia nieko naujo - trumpai  4u.gif

nu tikrai smile.gif
aš pati po šiltnamiu klojau, bet paprastesnį, armavimo tinklą, ir pamiršau, kad yra ta priemonė. tik ją reikia prisiminti prieš darant gazonus smile.gif
Atsakyti
o kas gali pasidalint kaip greitai isnaikint kelmus biggrin.gif per svajoniu sodai rode apie tokias ampules i kelma kalamas ,bet kad vienam normaliam kelmui apie 30 lt iseina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 04 30, 11:37)
o kas gali pasidalint  kaip greitai isnaikint kelmus  biggrin.gif  per svajoniu  sodai rode apie tokias ampules  i kelma  kalamas ,bet  kad vienam  normaliam  kelmui  apie 30 lt iseina  blush2.gif
\

Na mes atkasam kelma, ji nupjaunam ir vel zemem uzkasam, kelmo kaip nebuta.....Na bet yra buve vietu, pvz., kur kaseme basena, buvo kelmas, tai ji traktorius isrove, kitus mazesnius galima ir masina rauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 04 30, 11:31)

Na mes atkasam kelma, ji nupjaunam ir vel zemem uzkasam, kelmo kaip nebuta.....Na bet yra buve vietu, pvz., kur kaseme basena, buvo kelmas, tai ji traktorius isrove, kitus mazesnius galima ir masina rauti 4u.gif

as ir prasiau vyro brolio kad papjautu zemiau ,kazkiek atkasus , bet sake kad gaila pjuklo grandines blush2.gif
Atsakyti
dėl kurmių smile.gif yra toks vienas patikimas būdas smile.gif mano močiutė juos taip iš sodybos išprašė - reik atskiest vandeniu žmogaus išmats ir supilt į jų landas biggrin.gif na tikrai veiksminga wink.gif
o dabar prašau man patart ir padėt, kas galit blush2.gif sode yra šlaitų ne vienas... dabar ten žolytė vargana auga, o su žoliapjove labai sudėtinga prieit, nupjaut. vienas toks labai status ir siauras tas šlaitas - norėčiau kažkokiais nereikliais dirvai, žemaūgiais augaliukais apsodint - ką patartumėt? aš galvoju apie šilokus ir vaizginas.
kitas šlaitas jau didesnio ploto, bet taip pat gan status - va čia jau nesumąstau ką įkurdint...
trečiasisi - jau normalaus "statumo" - čia su laiku planuoju kokį akmenį įkurdint, apsodint - ale alpinariumą įrengt. bet ką daryt su tais dviem? verysad.gif
Papildyta:
ir dar - gal patarsit, parekomenduosit medelynų aplink Vilnių? noriu tujų įsigyti. ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudona sraige: 30 balandžio 2014 - 13:31