Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(naca @ 2014 04 21, 20:55)
Ryzausi ir nusipirkau svyranti maumedi ir blinde. Galvoju, gal ir nelabai ta blinde, nes dar manau sodinti kokia tuja ar keleta  , kadagius gal skirtingu rusiu. Ten tilptu apie 7 krumelius ar medelius sodinti. Bent jau atasvarai dar koki lapuoti reiktu. Gal forzitija g.gif  Na bet ne beda- netiks, tai iskasiu ir kitur persodinsiu.
Tik va susinervinau- sodinom i ta vieta, kur dabar buvo takelis. Kazkaip maniau, kad tos plyteles padetos tiesiai ant zemes, o pasirodo, ten visai rimtai padaryta buvo- zvyro nemazas sluoksnis  unsure.gif  Na ka- iskasem duobes, pripylem zemiu, o kas ir beliko daryti...

Vyras baisiai nervinos pries sodindamas, bet kai pasodinom, tai sako gal ir neblogai bus. Na jis toks- nesikalba, seities neiesko, bet pyksta, kad as viska valdau  biggrin.gif

visi pasirodo tie vyrai vienodi,mano ir tik bumbėt moka biggrin.gif
QUOTE(Atidela @ 2014 04 23, 11:23)
Merginos, patarkite dėl mano terasos smile.gif daug žemės neturiu, tai išradinėju terasoje vazonuose smile.gif
sugalvojau dabar, kad noriu alyvą auginti vazone smile.gif tokį didelį vazoną turiu, tai sakau reik išnaudot smile.gif
pamasčiau, gal dar jazminas.. bet šitas mane kažkaip kad vazone nesusigyventų.. o alyva gal..  g.gif
ką jūs manote?

o tai žiemą neiššals alyva? jis labai labai didelis? as gal jurginu sodinčiau žemaūgių pilna vazona labai gražu, ilgai žydi, kantrūs nes alyva tai ilgai nežydi, nors ir ji gražu ax.gif
Atsakyti
Sveikos šio forumo dalyvės,jungiuosi ir aš į jūsų gretas:) 4u.gif
Malonu,kad galima čia dalintis patarimais bei sužinoti daug ko iš patirties bei mokytis iš klaidų,džiaugtis naujovėmis.
Susidūriau su tokia žolės mylėtojos išdaiga(šie metai -visa veja gausiai nusėta gražia samanėles kilimėlio dangele)žinoma susipirkau
http://www.nojus.lt/...sos-7-5-kg.html ir atlikau visus reikiamus veiksmus,laukiu to efektingo nurudavimo ir vygdysiu tą aeravimo programą tik va pagalvojau po tos procedūros ar bereiks dar vejoms skirtas trąšas betręšt ar nepadaugysiu?smile.gif))) bigsmile.gif
P.S nes sudėtyje to azoto lygtais ir nėra mažoka,kad nepasidvigubinčiau:)
Būkite geros patarkite wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redauta: 23 balandžio 2014 - 12:45
Ir as tokias pa trasas nuo samanu naudoju. Rudeniop tresiau, pavasari, bet kol kas nieko nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2014 04 23, 13:44)
Būkite geros patarkite  wub.gif

problemines vietas šiomis trąšomis tręškite, o likusią veją kitomis trąšomis. Būtų idealu, kad vienu ir tuo pačiu metu, tik ne vienas ant kitų barstyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 23, 14:16)
problemines vietas šiomis trąšomis tręškite, o likusią veją kitomis trąšomis. Būtų idealu, kad vienu ir tuo pačiu metu, tik ne vienas ant kitų barstyt  4u.gif

Dėkoju už gerus patarimus,bet va ,kad gyvename pajūryje šalia ošia pušynėlio gražuma,o samanėlė net ne vietomis o beveik visur kaip erozija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 23, 14:37)
visi pasirodo tie vyrai vienodi,mano ir tik bumbėt moka  biggrin.gif

g.gif Taip jau ir visi..?
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2014 04 23, 14:33)
Dėkoju už gerus patarimus,bet va ,kad gyvename pajūryje  šalia ošia pušynėlio gražuma,o samanėlė net ne vietomis o beveik visur kaip erozija? ax.gif

Jeigu šalia pušynas, galima įtarti, kad žemė yra rūgšti, o jeigu dar nelabai saulėta, daugiau pavėsio, tai sąmanos ir bujoja. Gal išeitis būtų susimąstyti ar verta kovoti su gamta? Ar geriau nešvaistyti nei energijos nei pinigų, o džiaugtis tuo kas jos duota mirksiukas.gif
Atsakyti
Robuli, tikrai ne vienas biggrin.gif Bet buna gi isimciu tongue.gif

Ir as manau, kad prie juros dregniau, vesiau, tai gal jau cia gamtos taip duota.

Man ta samana nei nemaisytu, bet kad zole nugelsta tose vietose. Siaip jau as galvoju, kad geriausia naturali zolyte, o ne tos sejamos. pas mane kaime visada zaliuoja ta naturali, nesvarbu kad ten ir pieniu ir viso kito pilna, bet zaluma kookiaa.. O cia namie ta paseta man nera tokia maloni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 23, 13:37)
o tai žiemą neiššals alyva? jis labai labai didelis? as gal jurginu sodinčiau žemaūgių pilna vazona labai gražu, ilgai žydi, kantrūs nes alyva tai ilgai nežydi, nors ir ji gražu  ax.gif

Tai as visus savo vazonus ziemai vezioju kur nors ziemot smile.gif kelis metus va veziau pas vyro tevua, bet siemet tikrai ieskosiu vieteles kazkur pas kazka Vilniuje.
O jurginai man grazu, bet visai netinka, nes pas mane vis lankosi edrunes sraiges. O jurginai joma pernai kaip desertas buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2014 04 23, 10:23)
Merginos, patarkite dėl mano terasos smile.gif daug žemės neturiu, tai išradinėju terasoje vazonuose smile.gif
sugalvojau dabar, kad noriu alyvą auginti vazone smile.gif tokį didelį vazoną turiu, tai sakau reik išnaudot smile.gif
pamasčiau, gal dar jazminas.. bet šitas mane kažkaip kad vazone nesusigyventų.. o alyva gal..  g.gif
ką jūs manote?

Na, tikrai nesodinciau nei alyvos, nei jazmino, ne vazoninis atvejis, Jei norit lengvos prieziuros ir zydejimo visa vasara, siulyciau sidabrakrumi. Jei norit solidziau - juka arba hortenzija.
Atsakyti
QUOTE(Ja Nina @ 2014 04 24, 00:11)
Na, tikrai nesodinciau nei alyvos, nei jazmino, ne vazoninis atvejis, Jei norit lengvos prieziuros ir zydejimo visa vasara, siulyciau sidabrakrumi. Jei norit solidziau - juka arba hortenzija.

SUPER!
ačiū labai už patarimus smile.gif
tada renkuosi sidabrakrūmį smile.gif tik reik dabar rasti baltą arba rausvą.. tik ne geltoną. smile.gif

o hortenzijos jau irgi suplanuotos smile.gif reikia tik išrasti jas, kad nebūtų labai aukštos ir neišgrūtų iš vazono. g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Na pasakykit man nešmanančiai darant alpiunariumą kas tiesiasi agro plėvelė ar paprast plėvelė , jei ant viršaus pilsiu (spalvotas skiedras, akmenukus, kankorėžius ir t.t.)

doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti