QUOTE(naca @ 2014 04 21, 20:55)
Ryzausi ir nusipirkau svyranti maumedi ir blinde. Galvoju, gal ir nelabai ta blinde, nes dar manau sodinti kokia tuja ar keleta , kadagius gal skirtingu rusiu. Ten tilptu apie 7 krumelius ar medelius sodinti. Bent jau atasvarai dar koki lapuoti reiktu. Gal forzitija Na bet ne beda- netiks, tai iskasiu ir kitur persodinsiu.
Tik va susinervinau- sodinom i ta vieta, kur dabar buvo takelis. Kazkaip maniau, kad tos plyteles padetos tiesiai ant zemes, o pasirodo, ten visai rimtai padaryta buvo- zvyro nemazas sluoksnis Na ka- iskasem duobes, pripylem zemiu, o kas ir beliko daryti...
Vyras baisiai nervinos pries sodindamas, bet kai pasodinom, tai sako gal ir neblogai bus. Na jis toks- nesikalba, seities neiesko, bet pyksta, kad as viska valdau
Tik va susinervinau- sodinom i ta vieta, kur dabar buvo takelis. Kazkaip maniau, kad tos plyteles padetos tiesiai ant zemes, o pasirodo, ten visai rimtai padaryta buvo- zvyro nemazas sluoksnis Na ka- iskasem duobes, pripylem zemiu, o kas ir beliko daryti...
Vyras baisiai nervinos pries sodindamas, bet kai pasodinom, tai sako gal ir neblogai bus. Na jis toks- nesikalba, seities neiesko, bet pyksta, kad as viska valdau
visi pasirodo tie vyrai vienodi,mano ir tik bumbėt moka
QUOTE(Atidela @ 2014 04 23, 11:23)
Merginos, patarkite dėl mano terasos daug žemės neturiu, tai išradinėju terasoje vazonuose
sugalvojau dabar, kad noriu alyvą auginti vazone tokį didelį vazoną turiu, tai sakau reik išnaudot
pamasčiau, gal dar jazminas.. bet šitas mane kažkaip kad vazone nesusigyventų.. o alyva gal..
ką jūs manote?
sugalvojau dabar, kad noriu alyvą auginti vazone tokį didelį vazoną turiu, tai sakau reik išnaudot
pamasčiau, gal dar jazminas.. bet šitas mane kažkaip kad vazone nesusigyventų.. o alyva gal..
ką jūs manote?
o tai žiemą neiššals alyva? jis labai labai didelis? as gal jurginu sodinčiau žemaūgių pilna vazona labai gražu, ilgai žydi, kantrūs nes alyva tai ilgai nežydi, nors ir ji gražu