Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rim @ 2014 04 16, 11:47)

Nelabai supratau kas ten nejaukaus gali būti g.gif
pvz.:
https://lh4.googleus...aGOtZnuNEg=s180

Vaizdas, tai gražus, bet man tai irgi nejauku būti sėdėti ant šulinio blink.gif Gal geriau iš jo daryti stalą, o aplink suoliukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 04 16, 10:47)

Kazkodel nuoroda man tuscia unsure.gif
isivaizduoju , kad suoliukas grazu butu. Bet manau, kad ant sulinio persalti galima . Na bet ne tame esme- nors ir neturiu jokiu prietaru, bet turiu aukscio ir gylio baime, tai man nejauku doh.gif

Pergoles ziauriai grazu, bet mums dabar neikandamos nei pinigu, nei laiko atzvilgiu. Mes patys savo rankomis remontuojames seno namo vidu, tai darbo iki valiai. O vyras namo tegrizta tik 19 vakare, atostogu neturi, tai kuras cia jam drisciau uzkrauti, nes ir taip nemegejas tokiu darbu. Tai as cia tik ka savo rankomis galesiu padaryti ax.gif Jau geriau dabar maziau, nei laukti, ko gal nesulauksiu doh.gif . Dar turime nuo stogo ilgas metalines kopecias, tai masciau sulenkus is ju kokia arkike pasidaryti , gal but praejimui i garaza bigsmile.gif

Zinau, kad po siltinimo nedarysiu prie pat namo darziuku, man jie ir nepatinka ir netinka schmoll.gif

Ir dar beda- pas mus kai kur isklotas trinkeliu takelis (senuju gyventoju palikimas). Tai tures kazkaip sudereti su rankdarbiniais takeliais cool.gif

Va radau nuotrauku internete- misriu gyvatvoriu ar kaip jas pavadinus
http://s001.radikal....ee5dbac2bae.jpg
http://g3.dcdn.lt/im...es-61616573.jpg
kazka tokio vietoje gyvatvores. Augalai man visokie patinka, tik jie neturetu buti per daug issiskleide.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 16 balandžio 2014 - 16:13
QUOTE(AuroraBO @ 2014 04 16, 12:04)
Vaizdas, tai gražus, bet man tai irgi nejauku būti sėdėti ant šulinio blink.gif

lotuliukas.gif juk šulinys iš pradžių uždaromas apskardintu dangčiu, o tik po to ant jo dedamas prie rėmo pritvirtintas medinis suoliukas. Suoliuko diametras didesnis už šulinio rentinio ir tarsi paslepia jį, todėl visai nesijaučia, kad sėdima ant šulinio. Nei vienas sėdėjęs nėra sakęs, kad jaučia kokį nepatogumą, o sėdėjo tikrai nemažai žmonių, ypač per vasarinius pasisėdėjimus prie šašlykų drinks_cheers.gif. Nuotraukoje mano šulinys su suoliuku, kalbu iš praktikos mirksiukas.gif Kadangi jis truputį atokiau nuo terasos, kur paprastai vyksta pagrindinis veiksmas, labai populiarus tarp rūkančių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2014 04 16, 16:54)
Kazkodel nuoroda man tuscia unsure.gif

Patikrinau, turėtų veikti.
Atsakyti
Neveikia schmoll.gif Gal jau cia del mano seno kompo prasidejo nesamones doh.gif Va kas isijungia
403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /Fu14Uc14GSVAaf-3YndjESB2NHo7VowQfxsXRHqy_82HUHzbbU5WCGVzaGOtZnuNEg=s180 from this server. (Client IP address: 78.63.152.227)

Forbidden That’s all we know.

O jusu suoliukas kaip nors atsidaro? Na jei suliny siurblys pagedo ar dar ko reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 16 balandžio 2014 - 17:52
QUOTE(naca @ 2014 04 16, 18:50)
Neveikia  schmoll.gif 

O jusu suoliukas kaip nors atsidaro? Na jei suliny siurblys pagedo ar dar ko reikia.

Parašykit savo el.paštą į až galėsiu atsiųsti foto.
Jis neatsidaro, o tiesiog nusikelia visas ir tada lieka dangtis, kuris atsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 16, 09:03)
kokio aukščio tas ąžuolas? pagal metus nesiorientuoju. mes persodinom 2 metrų ąžuoliuką, nevietoj augo, užgožtas buvo kitų medžių. arba vegetuotų, arba reikėjo bandyt persodint. ~1 metro diametru atkasėm ir ~0,7 m gylio. pertempėm ant polietileno gabalo ir pervežėm kur reikėjo. tai buvo 2011 pavasarį. prigijo ir žaliuoja.

Jis ir apie 2 metrus jau bus, auga po obelim taip kvailai pasodinom doh.gif dabar turim savo kiema ir galvoju gal persivezti... O daug saknu buvo? Nes musiskiui jau antras persodinimas butu, tik tada kai kasem tai buvo viena saknis koki 40 cm ilgio.. Kazi kaip dabar... Ir apskritai gal i koki parka vest sodinti g.gif nes prigazdino cia mus, kad azuolu saknys didziules isvers nama net is pamatu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 16, 22:28)
Jis ir apie  2 metrus jau bus, auga po obelim  taip kvailai pasodinom doh.gif  dabar turim savo kiema ir galvoju gal persivezti... O daug saknu buvo? Nes musiskiui jau antras persodinimas butu, tik tada kai kasem tai buvo viena saknis koki  40 cm ilgio.. Kazi kaip dabar... Ir apskritai gal i koki parka vest sodinti g.gif  nes prigazdino cia mus, kad azuolu saknys didziules isvers nama net is pamatu.... g.gif

Nežinau ar tinka ąžuolam šitas persodinimo būdas, bet jei jau vis vien persodinsit, galit pabandyti. Pirmiausiai iškasa aplink griovį, kad kažkiek šoninių šaknų nusikirstų, į jį galima durpių pripilti, tada leidžia medeliui atsigauti, kad išleistų daugiau smulkių šaknelių po to jau galima iškasti.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 04 16, 21:28)
Jis ir apie  2 metrus jau bus, auga po obelim  taip kvailai pasodinom doh.gif  dabar turim savo kiema ir galvoju gal persivezti... O daug saknu buvo? Nes musiskiui jau antras persodinimas butu, tik tada kai kasem tai buvo viena saknis koki  40 cm ilgio.. Kazi kaip dabar... Ir apskritai gal i koki parka vest sodinti g.gif  nes prigazdino cia mus, kad azuolu saknys didziules isvers nama net is pamatu.... g.gif

šoninių buvo saikingai, bet viena pagrindinė buvo stora ir giliai, tai tą ir giliau atkasinėjom, bet ir nukirsti teko.
Atsakyti
Sveikos, gal dar kas turit kokių įdėjų kas liečia šulinio viršų? Planuojam nupjauti, aplinkui išmūryta tokia kaip aikštelė ir stovi šašlykinė. Bandžiau googlinti, bet nieko neradau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 17, 08:59)
šoninių buvo saikingai, bet viena pagrindinė buvo stora ir giliai, tai tą ir giliau atkasinėjom, bet ir nukirsti teko.

as siemet dar bandysiu spet klevuka persodint ,kokiu 2-2.5 metro
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 04 16, 10:47)
Kad į garažą turės būti praėjimas, tai tą iš karto supratau mirksiukas.gif Dėl to variantas su pergolėmis man atrodo būtų ir funkcionalus ir gražus. Bet meistravimo aišku reikėtų. Šitoje vietoje jau turite Jūs spręsti  smile.gif Dėl augalų kompozicijos, tai čia jau reikia žiūrėti kas ten augs, kas Jums patinka, paderint spalvas, aukščius, žydėjimo laiką ir t.t. Čia jau procesas - vienu dviem sakiniais nepasakysi smile.gif

Ryzausi ir nusipirkau svyranti maumedi ir blinde. Galvoju, gal ir nelabai ta blinde, nes dar manau sodinti kokia tuja ar keleta , kadagius gal skirtingu rusiu. Ten tilptu apie 7 krumelius ar medelius sodinti. Bent jau atasvarai dar koki lapuoti reiktu. Gal forzitija g.gif Na bet ne beda- netiks, tai iskasiu ir kitur persodinsiu.
Tik va susinervinau- sodinom i ta vieta, kur dabar buvo takelis. Kazkaip maniau, kad tos plyteles padetos tiesiai ant zemes, o pasirodo, ten visai rimtai padaryta buvo- zvyro nemazas sluoksnis unsure.gif Na ka- iskasem duobes, pripylem zemiu, o kas ir beliko daryti...

Vyras baisiai nervinos pries sodindamas, bet kai pasodinom, tai sako gal ir neblogai bus. Na jis toks- nesikalba, seities neiesko, bet pyksta, kad as viska valdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 21 balandžio 2014 - 19:56
Merginos, patarkite dėl mano terasos smile.gif daug žemės neturiu, tai išradinėju terasoje vazonuose smile.gif
sugalvojau dabar, kad noriu alyvą auginti vazone smile.gif tokį didelį vazoną turiu, tai sakau reik išnaudot smile.gif
pamasčiau, gal dar jazminas.. bet šitas mane kažkaip kad vazone nesusigyventų.. o alyva gal.. g.gif
ką jūs manote?
Atsakyti