Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(arden @ 2014 04 09, 09:52)
labas rytas. planuojam iš gatvės pusės sodinti tujas. kokiu atstumu reikia sodinti jas ir kokias pirkt: kolonines, vakarines? pasidalinkit žiniom, patirtim, kad neapsigaut, nes "žalia" tokiuose klausimuose  blush2.gif

Jei gatvė žiemą barstoma druska, tai reikia saugot tujas nuo tos druskos. Nuo druskos paruduoja ir nudžiūsta apatinės šakelės verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
gelyno mulciavimui planuojam pirkti akmenukus, reikia patarimo kokios spalvos graziau ziurisi gelyne akmenukai? planavau derinti prie namo ir tvoros spalvos ir pirkti raudonus, bet man ziurisi graziau balti arba maisyti sviesus. ar kas derinate akmenuku spalva prie aplinkos?
ir dar kokios frakcijos (dydzhio) akmenukus reikia pirkti ir kaip paskaichiuoti kiek ju reikia?
4u.gif
Atsakyti
http://www.schetelig...ejai-trinkelems

tokius esu rozyne susidejus (tie antrieji, kur skirti vejos atskyrimui). Jie isileidzia i zeme. Matosi tik labai is arti. Patogu pjauti zole, nes zoliapjoves ratas jau vaziuoja gelynu (bortelio peiliai nesiekia), nereikia su zirklutemis karpyti.
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2014 04 09, 14:49)
Sveiki,
gelyno mulciavimui planuojam pirkti akmenukus, reikia patarimo kokios spalvos graziau ziurisi gelyne akmenukai? planavau derinti prie namo ir tvoros spalvos ir pirkti raudonus, bet man ziurisi graziau balti arba maisyti sviesus. ar kas derinate akmenuku spalva prie aplinkos?
ir dar kokios frakcijos (dydzhio) akmenukus reikia pirkti ir kaip paskaichiuoti kiek ju reikia?
4u.gif

kuo ryškesni, tuo greičiau nubluks ir teks naujus pirkt
Atsakyti
o kaip akmenys nublunka? Kiek metų kieme turiu, jokio nublukimo nepastebėjau.
Atsakyti
Man akmenys grazu ne tokios intensyvios spalvos, nes turetu matytis ir isrysketi geles, o ne mulcas. Pvz.man negrazu raudonu plytu namas, raudonas stogas ir raudonu trinkeliu takai, per daug „ryskumo”, todel tos pacios spalvos mulco nenoreciau. Supraskit teisingai, visiskai nieko pries neturiu raudonus akcentus, taciau jie neturi dominuoti. Todel ir Jums siulyciau sviesius ar neutralius pilksvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 09 balandžio 2014 - 16:10
QUOTE(iingutte @ 2014 04 09, 15:21)
http://www.schetelig...ejai-trinkelems

tokius esu rozyne susidejus (tie antrieji, kur skirti vejos atskyrimui). Jie isileidzia i zeme. Matosi tik labai is arti. Patogu pjauti zole, nes zoliapjoves ratas jau vaziuoja gelynu (bortelio peiliai nesiekia), nereikia su zirklutemis karpyti.

Gal išduosi paslaptį, kiek ta viena 6 m. juosta kainuoja?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal ne toj temoj klausiu blush2.gif bet gal galite pasakyti kuo skiriasi sedula baltoji "elegantissima" nuo "sibirica variegata" ?
Atsakyti
Aš žolytės pakraštį ties gėlynais prižiūriu naudodama pusmėnulio formos kastuvą, maždaug tokį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 10 balandžio 2014 - 09:17
QUOTE(leliumai @ 2014 04 10, 09:16)
Aš žolytės pakraštį ties gėlynais prižiūriu naudodama pusmėnulio formos kastuvą, maždaug tokį.

ooo tokio neteko matyti, reiks paieskoti ir ismeginti
aciu
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 04 09, 19:35)

Tikrai nepamenu. Pries pora metu pirkom jau...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 09, 16:39)
o kaip akmenys nublunka? Kiek metų kieme turiu, jokio nublukimo nepastebėjau.

man nubluko bordo spalvos, kurie buvo pietinėje pusėje ant saulės per dieną

QUOTE(Ciocė @ 2014 04 09, 19:35)

Plastborčiai
galima per akcijas ir pigiau susirasti
Atsakyti