Sveikos Tikiuosi i reikiama tema uztaikiau, jei ka - nukreipkit. Turim 9a sklyma, kuriame planuojame leisti vasaras, kol kas ten tik mobilus namelis ir piktzoles. Noreciau, kad kas ismanantis pagelbetu su sklypo isplanavimu, kur kam kokia zona palikti... Gal kas galetu man padeti?
Sveiki, pas mane pris pat namo iejima buvo pasodinto trys mazos kugines eglutes, bet nusprendiau jas raut ir sodinti kazkur sone, o cia pasodinti ka nors linksmesnio, koki gal svyranti medeli ar pan., gal galetumet ka patrti, kad ir po nuzydejimo krumas ar medelis trauktu aki?
sveikos.
noriu paklaust gal kuri zinosit, kas mano raganei nutiko- vakare paliejo, o ryte visa suvytus buvo. diena buvo karsta, bet liejo tikrai ne su saltu vandeniu. va kaip graziai zydejo
tikrai labai graži raganė. Man taip pat nuvyto staiga, bet aš priežastį numanau - ravėdama šaknis kliudžiau. Buvo labai sausa, palaistyti pamiršau. O kitą dieną pamačiau jau apdžiuvusią, laistymas nepadėjo
Gal kas nors galetu rekomenduoti koki landsafto dizaineri Klaipedos rajone? Reikia pradeti tvarkytis lauko zona, tad norisi pagalbos kur ka sodinti, kaip geriau atskirti zonas ir pan.
Norejau paklausti gal ne visai i tema musu sodininkiu. Norime statyti siltnami ir klausimelisar:ar gerai siltnamio sienas statyti is langu su dvigubu stiklu,ar geriau statyti su viengubu stiklu?Kiap ten su sviesos ir saules pralaidumu? Laukiame patarimu.
Kelmų naikinimui tai pas mane naminė priemonė- amonio salietra. Padaryti su grąžtu skylę, pripilti salietros, uždengti kamščiu ir per 1-2 metus sutręšta. O atžalas naikinti gal greičiau su roundapu Tos parodytos priemonės gal brangokos bus?
Almonta, jei tikl turit dvigubus langus, dėkit šiltnamio šonams O ir viršuje nekenks, tik kad labai dulkių į tarpus neprieitų. Vienodesnė temperatūra šiltnamyje bus.