Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(viljana @ 2014 03 29, 10:38)
pas pazystamus  yra kazkas panasaus  , tai manau pirma pastatykit  nama  ir ziurekit  kiek  eina  praretint  ten  medziu . kad  atsivertu  kazkoks vaizdas

Krumai ir medziai kuriuos leidziama, pasalinti, taciau nuo to tai nepagerejes vaizdas. Ta prasme, mano klausimas gal netikslingai suformuotas buvo. Bandau dar karta.
Taigi, ar pacia zeme kur ties skardziu, kazkiek nukasa, kad butu nuolydis, ir tada manau matytusi tos upes. Arba kazkaip kalna ne kalna padaryt ciut ciut ir ant jo statyt, bet taip gal irgi nesamone. Nes tiek is kaires tiek is desines, bus kaimynai. Tai kaip ten atrodys jei kokio metro aukscio kalniukas bus kur namas, arba ties skardziu, jei nukasta bus g.gif g.gif Ar aplamai kuri nors varianta daro zmones ar cia truputi nesamone parasiau biggrin.gif Namas nuo skardzio, stoves kazkur 50-60 metru atstumu. Arciau jo statyti negalime. Plius namas 1 auksto, tai ir uztat, nelabai matysis jauciu pro langus tai ko noreciau g.gif
Atsakyti
visų pirma pasiimkit kopėčias ir pasistatę namo vietoj palypėkit į numatomą aukštį. mano manymu, net pakėlę sklypą 1 m plius 0,5 m nuo žemės iki grindų lygio, jūs nematysit vandens. o nukasinėti skardžio greičiausiai negalima. aplinkosauga gali užpypinti taip kaip tuos,kurie upės vagą sumano prie namų pritraukti. bet reikėtų jų paklausti, ar tai galima. o dėl to vaizdo, kurį gautumėt nukasę šlaitą, tai labai abejoju - vandenį matytumėt tik labai daug nukasę, bet tada nuolydis ilgas bus, visas vaizdas nuo namo link vandens - vos ne ištisas nuolydis.
jei jau pradedat namą projektuot, tai paprašykit architekto, kad skersinį pjūvį padarytų, aiškiau matytųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šv. Barbora: 29 kovo 2014 - 17:50
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 03 29, 18:47)
visų pirma pasiimkit kopėčias ir pasistatę namo vietoj palypėkit į numatomą aukštį. mano manymu, net pakėlę sklypą 1 m plius 0,5 m nuo žemės iki grindų lygio, jūs nematysit vandens. o nukasinėti skardžio greičiausiai negalima. aplinkosauga gali užpypinti taip kaip tuos,kurie upės vagą sumano prie namų pritraukti. bet reikėtų jų paklausti, ar tai galima. o dėlto vaizdo, kurį gautumėt nukasę šlaitą, tai labai abejoju - vandenį matytumėt tik labai daug nukasę, bet tada nuolydis ilgas bus, visas vaizdas nuo namo link vandens - vos ne ištisas nuolydis.

Tai vat vat. Norejau kad tik kas paantrintu jog sumaniau nesamone rolleyes.gif
Atsakyti
dabar turit gražią poilsio zoną tarp namo ir skardžio, o prie jo niekas nedraudžia ramaus poilsio aikštelę pasidaryt, kad relaksuotumėt žiūrėdami į upės tėkmę.
Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 03 29, 19:05)
dabar turit gražią poilsio zoną tarp namo ir skardžio, o prie jo niekas nedraudžia ramaus poilsio aikštelę pasidaryt, kad relaksuotumėt žiūrėdami į  upės tėkmę.

Taip ir esam numate kazka tokio. Tik norejosi ir is svetaines pvz matytusi vanduo. Na ner cia ko per daug noret matyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 29, 16:56)
Krumai ir medziai kuriuos leidziama, pasalinti, taciau nuo to tai nepagerejes vaizdas. Ta prasme, mano klausimas gal netikslingai suformuotas buvo. Bandau dar karta.
Taigi, ar pacia zeme kur ties skardziu, kazkiek nukasa, kad butu nuolydis, ir tada manau matytusi tos upes. Arba kazkaip kalna ne kalna padaryt ciut ciut ir ant jo statyt, bet taip gal irgi nesamone. Nes tiek is kaires tiek is desines, bus kaimynai. Tai kaip ten atrodys jei kokio metro aukscio kalniukas bus kur namas, arba ties skardziu, jei nukasta bus g.gif  g.gif  Ar aplamai kuri nors varianta daro zmones ar cia truputi nesamone parasiau biggrin.gif  Namas nuo skardzio, stoves kazkur 50-60 metru atstumu. Arciau jo statyti negalime. Plius namas 1 auksto, tai ir uztat, nelabai matysis jauciu  pro langus tai ko noreciau  g.gif

na manau kazko nenukasi jei auga dideli medziai g.gif o as visada galvoju ,kad jei kada statysiu nauja nama butinai nepagailesiu pamatu aukscio ,kad namas neatrodytu kaip tvartas 4u.gif na tiesiog man asmeniskai graziau ziurisi aukstesni namai ,o ne kai langai pazemiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 29, 19:44)
na manau  kazko  nenukasi  jei  auga dideli medziai  g.gif  o as visada  galvoju  ,kad jei kada statysiu nauja nama  butinai  nepagailesiu  pamatu aukscio  ,kad  namas  neatrodytu  kaip  tvartas  4u.gif na tiesiog man asmeniskai  graziau  ziurisi  aukstesni namai ,o ne kai langai  pazemiais  biggrin.gif

man taip pat namai tvartai nepatinka, taciau yra isties dailiu 1 auksto namuku wub.gif mini dvareliu tokiu wub.gif aisku skonis draugu neturi, o tas lb gerai, antraip visi vienodi butu ir namai ir apsirenge taip paciai zmones biggrin.gif
O ka turit omany, aukstesniu pamatu, duokit vaizdines medziagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2014 03 29, 18:53)
O ka turit omany, aukstesniu pamatu, duokit vaizdines medziagos g.gif

na iejimo durys pagrindines turi buti palipus bent pora laipteliu o ne lygiai su kiemo grindiniu ,nes dar reikia isivertinti tai kad sklypas issikels pripylus zemiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 29, 20:35)
na  iejimo durys  pagrindines turi buti  palipus  bent  pora laipteliu o ne  lygiai  su    kiemo grindiniu  ,nes dar  reikia isivertinti  tai  kad sklypas  issikels  pripylus zemiu  mirksiukas.gif

a, pora laipteliu tai cia supratama, pagal ana pasakyma supratau kad gerokai palypet biggrin.gif
Atsakyti
O kiek upė pakyla lietingą pavasarį arba po sniegingos žiemos ar pasidomėjote? mirksiukas.gif Kad po to nebūtų taip, jog nužeminus tą skardį teks upę į namus įsileist lotuliukas.gif Juokauju, gražus tas vaizdas pas Jus, jei neklystu tai ir dabar nuotraukoje matosi upės vingis. Praretinsit krūmus ir bus nuostabu smile.gif
Atsakyti
zinoma pasidomejom, sklypas neuzliejamas mirksiukas.gif slaitas nematavau bet status ir kokiu min 15 metru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 29, 18:44)
na manau  kazko  nenukasi  jei  auga dideli medziai  g.gif  o as visada  galvoju  ,kad jei kada statysiu nauja nama  butinai   nepagailesiu  pamatu aukscio  ,kad  namas  neatrodytu  kaip  tvartas   4u.gif na tiesiog man asmeniskai  graziau  ziurisi  aukstesni namai ,o ne kai langai  pazemiais  biggrin.gif

Nu ir prajuokinot, jums vieno auksto namas panasu i tvarta? lotuliukas.gif
Sitoks irgi tvartas butu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milita♥: 29 kovo 2014 - 20:30