Sveikos,
Kieme, is gatves puses, turiu dideli galvos skausma - vos ne viduryje pievutes riogso elektros skaitikliai
gal kas kokiu patarimu duos kokiais augalais juos paslepti, kad iejus is gatves (takelis matosi desineje) skaitliuku dezhutes nekristu i akis?
planuoju atsilus jas nudazyti zaliai, bet vis vien norisi paslepti
va galvos skausmas:
labai reikia ideju
QUOTE(X-iuke @ 2014 03 04, 15:17)
Sveikos,
Kieme, is gatves puses, turiu dideli galvos skausma - vos ne viduryje pievutes riogso elektros skaitikliai
gal kas kokiu patarimu duos kokiais augalais juos paslepti, kad iejus is gatves (takelis matosi desineje) skaitliuku dezhutes nekristu i akis?
va galvos skausmas:
labai reikia ideju
va galvos skausmas:
labai reikia ideju
Pas mane ta pati beda buvo. pernau salia dezutes pasodinau svyraicia blinde ir vasara skaitliukas pasislepia po grazia jos laja.
QUOTE(X-iuke @ 2014 03 04, 14:17)
pasodinčiau iš nugaros jiems kokį visžalį krūmą, ne lipantį ką, nes el.tinklai neleidžia. vasarą loviuką su svyrančiom ant viršaus montuočiau, bet jai naudojamaos dažnai dėžės tai netiks. Krūmą gal sodinčiau, gal kukmedį kokį, gal tują- į šonus nesiplės daug, formuot, karpyt galima, tad priėjimui netrukdys, bet į akis nesimestų gal.blindės irgi gražu
QUOTE(X-iuke @ 2014 03 04, 14:17)
su šituo punktu tai man rodos pasitarkit,kad negautumėt baudos
Jomajo, kas čia per projektuotojai šitaip skaitliukus priprojektuot
Aš gal kokius aukštaūgius rododendrus sodinčiau, tai ir vasarą ir žiemą lapų nenumeta, užstotų. Arba kokią dekoratyvinę lėtai augančią eglutę, pvz Conica Šalia dar kokių piliarožių, kad žiedais džiugintų.
Aš gal kokius aukštaūgius rododendrus sodinčiau, tai ir vasarą ir žiemą lapų nenumeta, užstotų. Arba kokią dekoratyvinę lėtai augančią eglutę, pvz Conica Šalia dar kokių piliarožių, kad žiedais džiugintų.
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 04, 16:17)
su šituo punktu tai man rodos pasitarkit,kad negautumėt baudos
oj tikrai, jie turbut turi buti sidabriniai, na tikiuos apzeldinti leidzia is vienos puses
Kiek matau stulpo cia nera o elektros deze kieno?jusu? jei taip kelkit deze ant namo stulpo likuti lauk ir viskas
QUOTE(Ciocė @ 2014 03 04, 17:13)
Jomajo, kas čia per projektuotojai šitaip skaitliukus priprojektuot
na cia buvo suprojektuota gerai, tik po to dar zhemes gabaliukas link gatves ispirktas ir aptvertas toleliau, o tie skaitikliai taip ir liko
tiesa dar kilo mintis, o idomu yra koks atstumas nurodytas kiek iki skaitikliu negali buti augalu, na del saugumo?
aciu uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(Ynka @ 2014 03 04, 17:16)
Kiek matau stulpo cia nera o elektros deze kieno?jusu? jei taip kelkit deze ant namo stulpo likuti lauk ir viskas
skaitikliai musu ir kaimynu, laidai eina po zeme, tad keliant griovius kast reiktu ir manau lesto leidimu ...
X-iuke, kreipkitės į Lesto, perkels. Ypatingai daug nekainuos. Prieš perkeliant kainą pasakys ir tada spręskit tik jokiu būdu nedažykit, galit baudą gauti už svetimo turto niokojimą.
Ir dar, patys nekilnokit. Atvažiuos ir padarys, nes čia lesto, o ne Jūsų nuosavybė
Ir dar, patys nekilnokit. Atvažiuos ir padarys, nes čia lesto, o ne Jūsų nuosavybė
[quote=neinzy,2014 03 01, 13:51]
nepaguodet
o gal ka panasaus kas galetu musu salygoms pasiulyti bordo , smulkaus ir nereikalaujancio prieziuros
nepaguosiu ir aš - mums irgi neišgyveno plaštkiškasis pakeitėm į lietuvišką puslenį raudonlapį. Auga kaip velnias, tik spėk genėt, žydi baltais žiedais pavasarį, visą vasarą džiugina bordo lapais, jokio vargo
nepaguodet
o gal ka panasaus kas galetu musu salygoms pasiulyti bordo , smulkaus ir nereikalaujancio prieziuros
nepaguosiu ir aš - mums irgi neišgyveno plaštkiškasis pakeitėm į lietuvišką puslenį raudonlapį. Auga kaip velnias, tik spėk genėt, žydi baltais žiedais pavasarį, visą vasarą džiugina bordo lapais, jokio vargo
QUOTE(Ynka @ 2014 03 04, 16:16)
Dežės perkelimas kainuoja apie 1000Lt. Žinau, nes norėjome persikelti. Kai užklausą davėm, net patys iš Lesto paskambino ir pasakė, kad trifazį mums įsivesti ir perkelti kainuos tiek pat, kaip ir tik perkelimas.
Sveikos vel
aciu labai visoms uz patarimus
manau liks deze savo vietoje, teks kanors sale jos pasodinti, tik dar galvoju koki krumeli, kad kuo ilgiau zydetu. ar hortenzija ar kokia krumine roze, galvojau apie rododendra bet jie trumpai zydi
dabar projektuoju gelynus ir vel prasysiu patarimo
shita puse yra i siaure nuo namo prie pat namo auga rododendrai nes ten visad pavesis, o va prie tvoros sugalvojau, kad noriu gelyno (daugiameciu ivairiu pasodint, zydinciu krumeliu, kaikur viena kita vienmete ikishti), esamus augalus (veigele, forzicija, alyva kampe ir dar kadagiai kazkokie) galvoju palikti savo vietose...
va foto pabraiziau kaip mazdaug gelynus formuoti... o gal reiktu tiesia linija? kieme labai daug tokiu pavieniu augaliuku prisodinta, sunku pastoviai apie juos su zoliapjove sukinetis, sugalvojau vyrui dalia palengvinti
aciu labai visoms uz patarimus
manau liks deze savo vietoje, teks kanors sale jos pasodinti, tik dar galvoju koki krumeli, kad kuo ilgiau zydetu. ar hortenzija ar kokia krumine roze, galvojau apie rododendra bet jie trumpai zydi
dabar projektuoju gelynus ir vel prasysiu patarimo
shita puse yra i siaure nuo namo prie pat namo auga rododendrai nes ten visad pavesis, o va prie tvoros sugalvojau, kad noriu gelyno (daugiameciu ivairiu pasodint, zydinciu krumeliu, kaikur viena kita vienmete ikishti), esamus augalus (veigele, forzicija, alyva kampe ir dar kadagiai kazkokie) galvoju palikti savo vietose...
va foto pabraiziau kaip mazdaug gelynus formuoti... o gal reiktu tiesia linija? kieme labai daug tokiu pavieniu augaliuku prisodinta, sunku pastoviai apie juos su zoliapjove sukinetis, sugalvojau vyrui dalia palengvinti