Ačiū Gaudvilei už naują temą!
Marmaledas, apie persodinimą nepatarsiu, bet dėl hortenzijos galiu pasakyti, kad jos pašalo žiemą (žiedus krauna ant antramečių stiebų) ir joks persodinimas čia nepadės. Nebent rasite geresnę vietą, kur mažesnis nušalimo-apdegimo pavojus. Arba rudenį iškasite ir per žiemą laikysite rūsyje.
Marmaledas, apie persodinimą nepatarsiu, bet dėl hortenzijos galiu pasakyti, kad jos pašalo žiemą (žiedus krauna ant antramečių stiebų) ir joks persodinimas čia nepadės. Nebent rasite geresnę vietą, kur mažesnis nušalimo-apdegimo pavojus. Arba rudenį iškasite ir per žiemą laikysite rūsyje.
už naujus namus
bet tai tada kasmet apšąla, reiškiasi Bandysiu aš ją arčiau namų perkelt iš sklypo galo, nes ten po obelim glaudžiasi, pavėsyje gūdžiam. Į rūsį neturiu kur padėt, ta patalpa šaltesnė nei kad po sniegu, mano stiklainiai užšąla visad ten, tai tiek to. Bandysiu kada vyrą su laužtuvu ten nusivyt kad iškeltų kelmą
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 11, 13:11)
Arba rudenį iškasite ir per žiemą laikysite rūsyje.
bet tai tada kasmet apšąla, reiškiasi Bandysiu aš ją arčiau namų perkelt iš sklypo galo, nes ten po obelim glaudžiasi, pavėsyje gūdžiam. Į rūsį neturiu kur padėt, ta patalpa šaltesnė nei kad po sniegu, mano stiklainiai užšąla visad ten, tai tiek to. Bandysiu kada vyrą su laužtuvu ten nusivyt kad iškeltų kelmą
senovinė, ružava, didelis krūmas- va kiek daug galiu parašyt
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 11, 14:47)
senovinė, ružava, didelis krūmas- va kiek daug galiu parašyt
jei senovine, tai dazniausiai balta sviesioji buna, o jeigu ruzava, tai ne tokia ir senovine, greiciausiai didzialape bus, kurios butent ant antrameciu ugliu ziedus krauna. Jas reikia labai saugoti, kad nenusaltu.
Visos kitos hortenzijos krauna ziedus ant pirmameciu ugliu, o dabar yra ir didzialapiu veisliu isimciu .
na tam kelmui jau bent 20m yra, bet tikriausiai apšąla, bandysiu dengt kitą žiemą, gal tikrai nušąla. Ačiū už patarimus
Ar daryti is asocio begantį vandens kriokliuką priskirtumet kičui?
QUOTE(amarrile @ 2013 07 14, 09:12)
Ar daryti is asocio begantį vandens kriokliuką priskirtumet kičui?
Ziurint kur tas asotis isikomponuos, kurioj vietoj numatomas kriokliukas kokio didumo ir t.t.
Tada buna ne kicas, jei isilieja i bendra krastovaizdi.
Labukas naujoj temoj
radau tokią nuorodą - gal pravers kuriančioms gėlynus:
http://www.daytonnur...ial_designs.htm
radau tokią nuorodą - gal pravers kuriančioms gėlynus:
http://www.daytonnur...ial_designs.htm
Sveikos, noriu viena sklypo kampeli apsodinti ivairiomis tujomis. Gal kas turi kokių nuotraukų