QUOTE(sapetrausk @ 2013 09 04, 07:54)
Sveikos, merginos
reikia patarimo noriu nusipirkti trintuva/blenderi, kuris tiktu zaliuju kokteiliu plakime ir kitiems reikaliukams. apsiziurejau pora variantu, noriu jusu paklausti, kuris geresnis ( brangaus siuo metu sau leisti negaliu, VitaMix'as kol kas svajonese ).
taigi, gal sis
My Webpage
o kaip sis ? (nebrangus, bet ziuriu vatu nemazai turi )
My Webpage
reikia patarimo noriu nusipirkti trintuva/blenderi, kuris tiktu zaliuju kokteiliu plakime ir kitiems reikaliukams. apsiziurejau pora variantu, noriu jusu paklausti, kuris geresnis ( brangaus siuo metu sau leisti negaliu, VitaMix'as kol kas svajonese ).
taigi, gal sis
My Webpage
o kaip sis ? (nebrangus, bet ziuriu vatu nemazai turi )
My Webpage
Net nezinau ka patarti... Man tas phillips vos 3 men atlaike radejus kasdien kokteilius plakti. Tada STOLLAR (iki siol pas mama veikia, bet iki vientisos mases daznai ypac skaiduliniu produktu nesutrina). Na ir Vitamix'as - darbiniz mano arkliukas, varo kasdien po kelis kart - be nusiskundimu...
Aisku, jei nera galimybes kitos, tada teliks pikrti piguti koki jau pasirinksite, bet susitaikyti su mintim, kad reikes dazniau juos keisti
___
Seniai besireskiau, labai uzsiemusi nuolat. Bet dabar koks kaifas - lazdyno riesutu svieizu sezonas, tai sirdis dainuoja
Vakar sutriauskinau koki 1 kg riesutu tai pieno prisidariau - nu man jis toks skanus sakes!. Tai va leksiu zemyn (gedimino pr. vyksta muge) ir pirksiu visa maisa svieziu, uzteks ilgesniam laikui