Sveikos bendramintės
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2013 08 23, 00:53)
Gal pakonsultuotumet del maisto dziovintuvo- rinktis tik tarp sedona ir excalibur? kuri labiau? i tas pigesnes ne neziuret?
o daiginat irgi naudojant spec daigyklas?
pas mane Excalibur su 9 padėklais. Kodėl pasirinkau - visi žaliavalgiai savo knygose rekomendavo būtent šį džiovintuvą... Ėmiau su devyniais padėklais, galvojau, kad kaip tik bus mano didelei šeimynai... Bet pasirodo, tai labai praverčia, kai nori pasidaryti duonos, krekerių ilgesniam laikui.
QUOTE(bim-bam @ 2013 08 24, 08:52)
Gal kas turit apie zaliavalgyste el knygu ir gali atsiusti ar bent rekomenduoti kokias is amazon butu galima nusipirkti?
Nesu elektroninių knygų mėgėja, man geriau jau rankose knygą vartyti
Kai aš išsirenku knygas, pirmiausia pasižiūriu bibliotekoje, paskui nusiperku. Aišku, lietuvių žaliavalgių knygas pirksiu bet kokiu atveju. Beje, labai daug yra blogų anglų kalba, kuriuose rašo žaliavalgiai.
Verta įsigyti: Mimi Kirk "Live Raw", Peter and Beryn Daniel "Rawlicious" ir Matt Amsden "Rawvolution"
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 25, 01:02)
Ilgai uzsiimti zaliavalgyste nesamone.
Jeigu nerūpi sveikata, gal ir gali taip atrodyti. Be to labai lengva skirstyti, kas gera ar bloga į tai neįsigilinus.
QUOTE(given444 @ 2013 08 26, 01:07)
tautosaka, o koks tavo ugis ir svoris?
nenori, neatsakyk, minejei, kad tave laiko daug jaunesne, kokia 30ties, ar ne? super?
pasidalink tuo kmynu duonos receptu, kuria megsta tavo vyras...
norejau paklaust, ka darai su raukslelem apie akis - jei ju yra? ar kazka tepat paakiams, alieju ar krema (nes aliejai nedrekina, jie tik pamaitina?)
ar girdejot apie no-shapoo isvis programa. tris savaites atkentet VISAI NEPLOVUS plauku, (cia tinka toms, kurios augina vaika ar dirba namie
), ir po to kazkaip, oda isvis negamina riebalo ar isvis jo mazai gamina?
170 cm, svoris +-60kg . Dėl išvaizdos - taip, jaunesne laiko, mano paauglių man kaip mano vaikų nepripažįsta, vis galvoja, kad čia iš vyro pirmos santuokos
)))
Raukšlelių neturiu, ir tik retkarčiais patepu veidą aliejais. Labai oda pasitaisė, kai pradėjau valgyti avokadus (bent 1 per dieną), ir linų sėmenis.
Aš vis dar su ruginiais miltais plaunu plaukus, taip galiu keisti kuom mano plaukai kvepia: ar lavandom, ar mėtom, ar cinamonu
))
Duonos receptą parašysiu rytoj