QUOTE(gretuxxx @ 2014 04 30, 08:50)
Claries, o kiaulpieniu ziedus paskui kokteiliams naudojat, ar dar kur?
Ir dar man toks klausimas iskilo, garsvas visa vasara naudojat maistui? Pas mane pilnas patvorys, plaku kokteilius. Tik dabar jau tos garsvos subujojo iki keliu, galvoju iki kada jas dar galiu skint. Gal tik jaunus lapelius naudojat?
O kokius dar zalesius, be spinatu saldot? Daug klausimu, dar tik pirmi zingsniai link zaliavalgystes.
Gal yra kokios literaturos ta tema, kad labai nenugrybaut? Kazkada visa Pegasa isknisau, radau tik Receptu knyga zaliavalgiams.
Ir dar man toks klausimas iskilo, garsvas visa vasara naudojat maistui? Pas mane pilnas patvorys, plaku kokteilius. Tik dabar jau tos garsvos subujojo iki keliu, galvoju iki kada jas dar galiu skint. Gal tik jaunus lapelius naudojat?
O kokius dar zalesius, be spinatu saldot? Daug klausimu, dar tik pirmi zingsniai link zaliavalgystes.
Gal yra kokios literaturos ta tema, kad labai nenugrybaut? Kazkada visa Pegasa isknisau, radau tik Receptu knyga zaliavalgiams.
Taip, gretuxxx, dali ziedu uzsaldau susmulkinus indukuose, o dali susmulkintu ziedu sumaisau su medumi ir laikau saldytuve. Dedu i kokteilius. Galima gal ir i salotas, bet man saldytos kliaulpienes kazkaip nelabai....
Garsvas asmemiskai naudoju tik sviezius, jaunus lapelius...
As saldziau ana ziema gyslociu lapus, kiaulpieniu lapus ir ziedus, dobilu ziedus ir lapus, melyniu lapelius, zemuogiu lapelius, dilgeles...