Ritutia, neatsakei - o ka sveciuose ar su draugemis pasisedit, ka valgai? ar taip staigiai isejo viska kaip ranka nuimti - isimeti vaisiu i rankine, ir taskas...?
QUOTE(given444 @ 2014 02 18, 14:02)
Ritutia, neatsakei - o ka sveciuose ar su draugemis pasisedit, ka valgai? ar taip staigiai isejo viska kaip ranka nuimti - isimeti vaisiu i rankine, ir taskas...?
Atsiprašau, perskaičiau ir praleidau klausimą man šitoje vietoje kažkaip problemų nekyla, nes mano geriausias draugas - mano mylimasis, su juo tariuosi, su juo kažkur einame ir su juo daugiausia smagiai sėdime, o jis pats sveikos mitybos iniciatorius o jei kažkur būname su kitais, tai valgyti nesusirenkame dažniausiai, o šiaip jei atsiduri tokiose situacijose, kad nieko kito nėra, tai praeitą savaitę va ir latė atsigėriau su sausainiu, nenumiriau o būdami jau seniai vegetarai vieną kartą ir į Mcdonaldą sugalvojome, kad norime ir nuvarėme nu ir nieko, suvalgėme ir ilgam ramu o jei į svečius kas ateina, tai kažkaip žinok visi mielai sutinka išgerti vietoje kavos šviežių vaisių kokteilį, jei atvirai nei vienas nė karto dar neatsisakė ir nepasakė, o gal turi kavos su sausainiais?
supratau...zodziu laisvai jauciates ir pagal aplinkybes...gerai tuomet.
QUOTE(Ritutia @ 2014 02 17, 19:30)
Ritutia, o kaip zalesius smoothie suplaka?Nebuna gabaliuku? Noriu ysigyt toky, kad suplaktu visiskai visas zoles, bet kadangi virtuve dalinames su kitais zmonem, vietos tokiam dideliam kaip Vitamix nera.. Buvau a la kopija nusipirkus uz £200, tai plake tokiam lygy, kaip mano Philips uz £20
Labas
Neilgai dar turiu, bet ką plakiau jau, suplaka tobulai, nepalieka jokių lapelių (plakiau špinatus, salotines sultenes), jokių kivi sėklyčių, viskas vientisa graži masė man dar didelis pliusas, kad tik paspaudi ką daryti nori ir jis viską pats padaro, nereikia stumti maisto ir stovėti šalia
Yra keturi greitieji mygtukai, gali išsaugoti ką dažniausiai naudoji, o viso yra 25 programos (bet gali ir pats reguliuoti):
GĖRIMAIi: kokteilis, kokteilis XL, skaidrios sultys, karštas šokoladas;
GĖRIMŲ IR LEDŲ KATEGORIJA: kapučino su ledu, vaisių gėrimai, pieno-ledų kokteiliai, kokteiliai, ledai;
NATŪRALAUS MAITSO KATEGORIJA: granita (vaisių ledai), padažai, plakta tešla ir padažai, šaldytas jogurtas, sriubos ir "fondiu".
MAISTO APDOROJIMO kategorija: kapojimas (impulsinis), plakimas (impulsinis), tyrė (impulsinis), minkymas, malti grūdai.
UNIVERSALAUS NAUDOJIMO KATEGORIJA: lėtas, vidutinis, nuo vidutinio iki aukšto, aukštas, orbitas.
tai labai labai džiaugiuosi savo Blendtec ir rekomenduoju
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 20, 21:01)
Ritutia, o kaip zalesius smoothie suplaka?Nebuna gabaliuku? Noriu ysigyt toky, kad suplaktu visiskai visas zoles, bet kadangi virtuve dalinames su kitais zmonem, vietos tokiam dideliam kaip Vitamix nera.. Buvau a la kopija nusipirkus uz £200, tai plake tokiam lygy, kaip mano Philips uz £20
Neilgai dar turiu, bet ką plakiau jau, suplaka tobulai, nepalieka jokių lapelių (plakiau špinatus, salotines sultenes), jokių kivi sėklyčių, viskas vientisa graži masė man dar didelis pliusas, kad tik paspaudi ką daryti nori ir jis viską pats padaro, nereikia stumti maisto ir stovėti šalia
Yra keturi greitieji mygtukai, gali išsaugoti ką dažniausiai naudoji, o viso yra 25 programos (bet gali ir pats reguliuoti):
GĖRIMAIi: kokteilis, kokteilis XL, skaidrios sultys, karštas šokoladas;
GĖRIMŲ IR LEDŲ KATEGORIJA: kapučino su ledu, vaisių gėrimai, pieno-ledų kokteiliai, kokteiliai, ledai;
NATŪRALAUS MAITSO KATEGORIJA: granita (vaisių ledai), padažai, plakta tešla ir padažai, šaldytas jogurtas, sriubos ir "fondiu".
MAISTO APDOROJIMO kategorija: kapojimas (impulsinis), plakimas (impulsinis), tyrė (impulsinis), minkymas, malti grūdai.
UNIVERSALAUS NAUDOJIMO KATEGORIJA: lėtas, vidutinis, nuo vidutinio iki aukšto, aukštas, orbitas.
tai labai labai džiaugiuosi savo Blendtec ir rekomenduoju
QUOTE(Ritutia @ 2014 02 21, 09:09)
Sirdingai dekoju uz atsakyma, man rodos toks pats greitu laiku ir pas mus virtuveje stoves
Pavasaris ne uz kalnu, ateis smoothiu sezonas greitu laiku
Sveikos,
paskaitinėjau forumiuką ir radau, kad pasigedote atsiliepimų apie omega plaktuvą, kurį turėjau įsigyti.
deja, dar neturiu, man išėjo, kaip tam kalakutui belaukiant , nebeliko
tad teko palaukti porą savaitėlių kol gaus naują siuntą
šiandien jau užsisakiau, žadėjo antradienį atvežti, kai tik gausiu būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, kaip sutrynė riešutus
Ritutia, kaip supratau esi labai patenkita savo pirkiniu, malonu, tikiuosi ir aš taip džiaugsiuos.
paskaitinėjau forumiuką ir radau, kad pasigedote atsiliepimų apie omega plaktuvą, kurį turėjau įsigyti.
tad teko palaukti porą savaitėlių kol gaus naują siuntą
šiandien jau užsisakiau, žadėjo antradienį atvežti, kai tik gausiu būtinai pasidalinsiu įspūdžiais, kaip sutrynė riešutus
Ritutia, kaip supratau esi labai patenkita savo pirkiniu, malonu, tikiuosi ir aš taip džiaugsiuos.
QUOTE(aipr @ 2014 02 21, 14:53)
Sveikos,
O aš pažiūrėjau, kad toje parduotuvėje nebebėra to blenderio kur šnekėjome, tai jau galvojau tikrai pas tave jau namuose o šė tau manau ir tu būsi patenkinta, nes gerai ir Omega varo kiek youtube peržiūrėjau
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 20, 21:01)
O as nusipirkau magimix le micro.ir pigus ir mazas,ir mala labai gerai.Netgi tortus su juo pasidarau.
QUOTE(Kakoshelio mamka @ 2014 02 22, 16:17)
Sveikos,
Turiu rūpestėlį. Artėja bendradarbės gimtadienis, o mes įpratę ta proga dovanot gėlių ir pasirūpint tortuku. Tačiau šįkart sudėtingiau, kolegė žaliavalgė. Norisi ją nustebint, gal turit kokį nesudėtingą torto (pyrago) receptuką savo užrašinėse? Gal pasidalinsit?
Turiu rūpestėlį. Artėja bendradarbės gimtadienis, o mes įpratę ta proga dovanot gėlių ir pasirūpint tortuku. Tačiau šįkart sudėtingiau, kolegė žaliavalgė. Norisi ją nustebint, gal turit kokį nesudėtingą torto (pyrago) receptuką savo užrašinėse? Gal pasidalinsit?
http://1specialday.b...ortadienis.html