QUOTE(Radmile @ 2014 02 11, 07:38)
bet gi čia mūsų topinambas
Taip taip, tas pats Tik, kad aš jį pirmąkart gyvenime paragavau (gėda pelėda)
QUOTE(AustejaKamile @ 2014 02 11, 08:39)
Sveikos
Kaaaip aš džiaugiuosi šitą temą čia atradusi. Pati morališkai ruošiuosi pereiti prie visiškos 100 proc. žaliavalgystės. Čia planuoju liepą taip drastiškai jau.
Norėjau pasiteirauti, gal galite pavardinti kokius blenderius, sulčiaspaudes, džiovykles naudojate? Kadangi einu labai iš lėto, vegetarian, vegan ir tada tik Raw, tai palengva viską ir susipirkt norėčiau. Bet kai pamačiau džiovyklių kainas.. nuo 150 svarų.. Wow.
Kas kiek čia laiko propaguojat žaliavalgystę? Visų temos puslapių neperskaičiau, tai sorry jeigu kartotis reikės..
Kaaaip aš džiaugiuosi šitą temą čia atradusi. Pati morališkai ruošiuosi pereiti prie visiškos 100 proc. žaliavalgystės. Čia planuoju liepą taip drastiškai jau.
Norėjau pasiteirauti, gal galite pavardinti kokius blenderius, sulčiaspaudes, džiovykles naudojate? Kadangi einu labai iš lėto, vegetarian, vegan ir tada tik Raw, tai palengva viską ir susipirkt norėčiau. Bet kai pamačiau džiovyklių kainas.. nuo 150 svarų.. Wow.
Kas kiek čia laiko propaguojat žaliavalgystę? Visų temos puslapių neperskaičiau, tai sorry jeigu kartotis reikės..
Kai mokinys pasiruošęs, mokytojas atsiranda pats )) Sveika, prisijungusi
Aš pradėjau nuo sulčiauspaudės (paprasta), toliau ėjo blenderis (kuris po žaliavalgiškų tortų gaminimo sugedo labai greit - tada perėjau prie Vitamix) ir džiovyklė (Excalibur), toliau ėjo įvairios pjaustyklės, dabar įvairios formos šokoladui... Siūlyčiau neskubėti su brangiais aparatais. Vienintelis tikrai reikalingas prietaisas - blenderis. Jei ir nebūsi žaliavalgė, tai nepamainomas prietaisas virtuvėje. Aš pati džiovyklę naudoju tikrai gana retai. Dar, matau, kad kainas žiūri svarais, rinkis tiekėją iš savo aplinkos. Jeigu sugestų, nereikėtų ilgai laukti, kol bus sutvarkytas, pakeistas ir t.t.
Mano - tretieji metai, dar prieš tai buvau vegetarė