QUOTE(Dorija @ 2013 07 17, 18:33)
Laba diena,
Ieškau patarimo dėl blenderio.
Vis noriu įsigyti Vitamix, bet tiesiog neagliu sau leisti lizingo ar visą dumą iškart mokėti.
Kiek Interneto platybėse ieškojau pigesnių variantų, radau tokį STOLLAR blenderį.
Jis apie 500 Lt kainuoja.
galbūt kas turi STOLLAR blenderį ir galėtų jo kokybę pakomentuoti arb agla žinote kitos firmos gerą blenderį už prieinamesnę kainą nie kad Vitamix'as.
Ar vistik Vitamix pats geriausias ir niekuo nepakeičiamas ?
Dėkoju
Ieškau patarimo dėl blenderio.
Vis noriu įsigyti Vitamix, bet tiesiog neagliu sau leisti lizingo ar visą dumą iškart mokėti.
Kiek Interneto platybėse ieškojau pigesnių variantų, radau tokį STOLLAR blenderį.
Jis apie 500 Lt kainuoja.
galbūt kas turi STOLLAR blenderį ir galėtų jo kokybę pakomentuoti arb agla žinote kitos firmos gerą blenderį už prieinamesnę kainą nie kad Vitamix'as.
Ar vistik Vitamix pats geriausias ir niekuo nepakeičiamas ?
Dėkoju
Jei vis norit įsigyt, bet negalit sau leisti to, tai supranta, kad yra dvi išeitys: gyventi be jokio blenderio ir taupyt svajonei, arba nusipirkti kažką nebrangaus, bet patikimo ir tada vėlgi taupyti svajonei
Aš pvz turiu Philipsa HR 1372, nors jo principas veikimo kitoks nei VItamixo, bet as uz ji mokejau 279 lt is juo jau antrus metus gaminu: ledus, kapoju riesutus, naudoju vietoj mesmales, kai gaminu draugui vištieną, blenderiuoju salotų padažus, plakuosi kokteilius, ar plaku kiaušinienę draugui. Žodžiu toks plaktuvas tenkina ne tik mano žaliavalgiškus poreikius, bet dar ir kito namiškio. BET jis nesuplaka smoothio taip tolygiai ir absoliuciai vientisai, kaip tai padaro Vitamixas. Ne veltui ir kaina skiriasi taip ženkliai. Bet kokiu atveju, mano nuomone, jei Jūs kažko norite ir šiai dienai negalite to daikto įsigyti, nusipirkite alternatyvą už Jums prieinamą, bet ne pačią didžiausią kainą, kad turėtumėte daiktą ir tuo pačiu galimybę palengva taupyti kam norit.
Ir nekelkit klausimų tokių kaip ar vitamixas geras ir niekuo nepakeičiamas, nes juk suprantat, kad jis geriausias, bet kas iš to, jei dabar neleidžia galimybės jo įsigyt... Nestresuokit dėl to, ko neturit, džiaukitės tuo, ką galit turėt, sėkmės