Iš vaisių pažiūrėjau kas pirkta, tai kainos: apelsinai 2.59 Lt/kg, citrinos 3.49 Lt/kg, žaliosios vynuogės 4.99 Lt/kg
visas sveikinu su šventėm
Given, Tu darei pagal Gražiną Gum majonezą ir baltąją mišrainę? Kokios konsistencijos majonezas gavosi?
Given, Tu darei pagal Gražiną Gum majonezą ir baltąją mišrainę? Kokios konsistencijos majonezas gavosi?
QUOTE(Tautosaka @ 2013 12 27, 21:54)
visas sveikinu su šventėm
Given, Tu darei pagal Gražiną Gum majonezą ir baltąją mišrainę? Kokios konsistencijos majonezas gavosi?
Given, Tu darei pagal Gražiną Gum majonezą ir baltąją mišrainę? Kokios konsistencijos majonezas gavosi?
Mergaites, gal galetumet imesti sios misraines recepta
QUOTE(Tautosaka @ 2013 12 28, 02:23)
Aciu labai
Bandysiu gamint
tautosaka negaminau baltos misraines pagal Gum pas mane veganizmas (virtas, ne zalias) dominavo...
QUOTE(given444 @ 2013 12 28, 04:03)
tautosaka negaminau baltos misraines pagal Gum pas mane veganizmas (virtas, ne zalias) dominavo...
ačiū, Given... kažkas iš mūsų darė, nebepamenu.... pats majonezas man gana skystas gavosi - teko pridėti daugiau riešutų. O gal ką ne taip sudėliojau?...
Sveikos
Noriu pasiteirauti dėl aliejų. Kažkuri rašė, kad anksčiau salotas gausiai gardindavo aliejumi ir kad tai buvusi klaida. Aš pati labai mėgstu žalias salotas, dar su avokadu, sezamų sėklom, čijom ir gausiai apšlakstytas aliejumi- dažniausiai alyvuogių. Dar citrinų sulčių truputėlis, druska, pipirai.
Kaip suprantau skaitydama jūsų pasisakymus- žaliavalgiai aliejus išbrokavo. Gal galite plačiau paaiškinti, kuo jie nusikaltę? Arba duoti nuorodas į šaltinius?
Noriu pasiteirauti dėl aliejų. Kažkuri rašė, kad anksčiau salotas gausiai gardindavo aliejumi ir kad tai buvusi klaida. Aš pati labai mėgstu žalias salotas, dar su avokadu, sezamų sėklom, čijom ir gausiai apšlakstytas aliejumi- dažniausiai alyvuogių. Dar citrinų sulčių truputėlis, druska, pipirai.
Kaip suprantau skaitydama jūsų pasisakymus- žaliavalgiai aliejus išbrokavo. Gal galite plačiau paaiškinti, kuo jie nusikaltę? Arba duoti nuorodas į šaltinius?
Čia jau turbūt aš rašiau )) Aliejų aš neišbrokavau, ne... jie yra reikalingi, bet viskam turi būti saikas. Kai valgome daug riebalų turinčių maisto produktų, nesvarbu ar jie termiškai apdoroti, ar ne, sutrinka organizmo pusiausvyra, nebepasisavina normaliai maistingosios medžiagos. Man asmeniškai ant kaktos spuogai iššokinėdavo... Ir kaip tyčia po tokių salotų su avokadu ir aliejumi....
Labai gražiai tai aprašė Dr. Douglas N. Graham knygoje "Mitybos formulė 80/10/10".
Aš dabar stengiuosi valgyti kuo paprasčiau, be jokių ten super kulinarinių receptų. Kuo paprasčiau padarytas maisto patiekalas - tuo organizmui lengviau suvirškinti.
Labai gražiai tai aprašė Dr. Douglas N. Graham knygoje "Mitybos formulė 80/10/10".
Aš dabar stengiuosi valgyti kuo paprasčiau, be jokių ten super kulinarinių receptų. Kuo paprasčiau padarytas maisto patiekalas - tuo organizmui lengviau suvirškinti.
QUOTE(Tautosaka @ 2013 12 30, 23:27)
Čia jau turbūt aš rašiau ))
Ačiū už atsakymą
,
Ir as i jusu buri, ar priimsite ?
Planuoju pereiti prie visisko raw food po keliu dienu, kai pabaigsiu viska, ka anksciau pirkau (esu vegetare, pagrinde valgau sveikuoliskai, bet planuoju valgyt dar sveikiau).
Klausimas butu, ar jus nevalgote jogurto ?
ir kaip su rytine kava ar zalia arbata ? ka jus geriate ziema, ar tik sultis, vandeni ?
Ir as i jusu buri, ar priimsite ?
Planuoju pereiti prie visisko raw food po keliu dienu, kai pabaigsiu viska, ka anksciau pirkau (esu vegetare, pagrinde valgau sveikuoliskai, bet planuoju valgyt dar sveikiau).
Klausimas butu, ar jus nevalgote jogurto ?
ir kaip su rytine kava ar zalia arbata ? ka jus geriate ziema, ar tik sultis, vandeni ?