Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

Sveikos, merginos smile.gif gal yra bandziusiu gaminti ar gaminanciu raw tiramisu ? pasidalinkit receptais, jeigu nesunku 4u.gif internete receptu daug, bet norisi isbandyto varianto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 25, 14:25)
O nenorit pasigamint, tikrai nesunku 4u.gif

http://www.inhabitot...n-marshmallows/

O aciu, reikes ismeginti, tikrai atrodo paprasta! rolleyes.gif

Taciau vistiek butu idomu isgirsti nuomones apie tuos industrinius, ne namie pagamintus guminukus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2013 11 25, 05:20)
Pas mane Excalibur. Kiek naudojau - tiek esu patenkinta. Temperatūra gi reguliuojasi: kokią nustatysi - tokia ir bus.
O įrankis spagečiams pas mane toks.

QUOTE(Šelma @ 2013 11 25, 13:05)
Suintrigavai, pagooglinau ir radau  bigsmile.gif  http://www.imperija....tykle-spirelli/ Dabar ir man reikia  rolleyes.gif
Papildyta:
Ir šitas super  http://www.biofarma....-pjaustykl.html

Ačiū už nuorodas, merginos thumbup.gif
Žiūriu, amazonėj panašūs į Gefu yra, pvz. Briefton:
http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_k_5
Ir pats Gefu yra, tad pigiau gaunas:
http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_k_5
http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_k_2

O dėl džiovintouvo, nutariau apsistoti prie Sedonos ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kada ir kalbėjot, atsiprašau, jei kartosiuos, bet kuom skaninate riešutų pieną? Pvz. lazdynų + žemės visai neskanus grynas ax.gif Turėtų tiktų kokios datulės, o gal tiesiog rudo cukraus berti?
Atsakyti
siaip, iprastai dedamos keturios dideles datules i riesutu pienus, kiek skaiciau.
Atsakyti
Ačiū given444.
Va kaip gerai, jau pati intuityviai nujaučiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nesulaukiau ka siuo metu daugiausiai valgot? Ar galit pasidalinti? rolleyes.gif
Ir dar toks klausymas iskilo... Gal daugiau tom, kurios jau senai zaliavalgiauja? Be odos pokyciu, kokiu dar pokyciu pastebejot ? Ar pasikeite kuno kvapas, nustojote gal net prakaituot, ar labai tas sumazejo? Ar isliko pms simtomai? Kaip su plauku riebalavimusi? Plaukeliu augimu, gal sumazejo ant koju ir pan? smile.gif labai man idomu tie pozymiai... Nes ka ant saves, tai ant save jauciu, bet as dar nesu 100 % zaliavalge, tai man labai idomu tu simtaprocentiniu pastebejimai?
Dar del b 12 vit . Kada ji geriate , kaip daznai,? Karta per metus koki men , ar istisai? O gal is vis negeriate? Labai dekoju is kart uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
cia buvo atsakymu is ankstesniu tem, neskaitei...

tautosaka tau pasakytu, kokia skaisti jos oda mirksiukas.gif

kitoms visiskai isnyko poreikis dezodorantams.

siaip idomumo delei pasimatuok temperatura, zaliavalgiu ji buna zemesne, apie 36,2- taigi, organizmo organai visi leciau sensta.

as nesu zaliavalge, bet kai vasara zaliau pavalgau, ohoho kaip viskas ima keisti, ir oda spindi, ciklai pailgeja. siaip tavo menesiniu ciklas irgi turetu pailgeti, skaitosi irgi, maziau devisi visa kiausidziu veikla.

persalimais beveik turetum nesirgti, arba per viena para pagyti. as nesu sirgus daznia ir anksciau, tai kazko labai negaliu palyginti. ax.gif

vat jei zaliavalgyste isgydytu trumparegyste, kaip kazkuriai cia, butu stebuklas.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 28, 13:50)
siaip idomumo delei pasimatuok temperatura, zaliavalgiu ji buna zemesne, apie 36,2- taigi, organizmo organai visi leciau sensta.

as nesu zaliavalge, bet kai vasara zaliau pavalgau, ohoho kaip viskas ima keisti, ir oda spindi, ciklai pailgeja. siaip tavo menesiniu ciklas irgi turetu pailgeti, skaitosi irgi, maziau devisi visa kiausidziu veikla.

persalimais beveik turetum nesirgti, arba per viena para pagyti. as nesu sirgus daznia ir anksciau, tai kazko labai negaliu palyginti. ax.gif

vat jei zaliavalgyste isgydytu trumparegyste, kaip kazkuriai cia, butu stebuklas.... bigsmile.gif

O geras. Mano tokia irgi žema. Jaučiu koks "tradicinis" "šundaktaris" (neįžeidžiant nieko dėtų šuniukų) pasakytų, kad lavonėliai lotuliukas.gif
Jo jo, po mažiau taip, bet užsitęsia biggrin.gif Lyginant su paauglystės upėmis, kurios liejosi laisvai, tai visgi kaifas ax.gif
Beje, aš irgi nesu žaliavalgė. Nu kažkaip... perdaug jau man čia būtų, visgi yra dalykų, kurių atsisakyti nerealiai sunku, na nebent mirtis į akis žiūrėtų...
Man dar toks pastebėjimas, nors turiu šiaip labai tvirtą nugarą (stuburą), darant kokius vyriškus pratimus, aš dalinai net iš nugaros juos padarau, mažiau apkraudama rankas, nes man taip natūraliai gaunasi biggrin.gif bet turėjau labai jautrų pusiaują. Pasilenkus pabūdavau ir labai skaudėdavo, pukšėdavau kaip senutė. Traumų nepamenu, taigi galbūt tai dėl kažkokių organų galėjo būti ar šiaip, nes sporto kažkaip labai nekeičiau, sportas turėjo jau seniai tuomet tai sutvarkyti. O vakar pajutau, kad man visai gerai ta nugara, nors pasilenkusi pabuvau netgi ilgiau nei įprasta bigsmile.gif

Dėl valgymo kažko dabar, tai jau raugintų kopūstų gi yr, dargi ir žalėsių yra bent jau prekybos centruose (nebent kas nusiteikę prieš tuos iš Italijos ar pan.), yra gi visokių burokų, morkų moliūgai gi dar į trąsas eina smile.gif
Atsakyti
ziemai rekomenduojami visiems,o ir zaliavalgiams, rauginti produktai...
ir zieminiai obuoliai, mmhm, kaimyne du maisus atitempe mums...kazkaip pasigirsiu, budavau bananu maniake, o db jie manes visai netraukia...na ir gerai. obuolys naturalesnis...
vadinas siuo metu tikrai nereikia organizmui tos gausios fruktozes ir saldumo is banano... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 lapkričio 2013 - 16:33
QUOTE(given444 @ 2013 11 28, 16:32)
ziemai rekomenduojami visiems,o  ir zaliavalgiams, rauginti produktai...
ir zieminiai obuoliai, mmhm, kaimyne du maisus atitempe mums...kazkaip pasigirsiu, budavau bananu maniake, o db jie manes visai netraukia...na ir gerai. obuolys naturalesnis...
vadinas siuo metu tikrai nereikia organizmui tos gausios fruktozes ir saldumo is banano... biggrin.gif

Greičiau gal kalio taip nebetrūksta kaip anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
smagu, kad dar be manes cia esti " pusiau vegane".
pasidalink, kas tie tavo megiamieji produktai, be kuriu negaletum gyvent, nebent smertis ziuretu. mirksiukas.gif dar vis megsti varske ar turi kokiu fainu recepteliu?

ar man klausimas: koki alieju naudoji? nes beveik visi jie blogi, zinau.... bet.
naudoju saulegrazu, tik zinau, jis blogas. kai perskaiciau kad del kokosu aliejaus/sviesto - mano megiamo - taip kencia gyvunai, nyksta simpanziu gimvietes ir kartu simpanzes, tai prisijungiau prie nevartojanciu kokoso aliejaus. (beje, turbut jo negalima ir kaitinti aukstoj temp. g.gif )...

kokie dar variantai? ivairiu riesutu aliejus - esu bandzius, - bet tik salotoms, kepti su juo tikra prabanga. semenu alieju irgi bandziau.kepimui, jei neklystu, netinkamas.

tautosaka, grynai apie zaliavalgyste nesu skaicius jokios knygos daugiau (apart BOutenko), zinau, Kulvinskas isleides dideliu formatu ir spalvotu virseliu "Kaip islikti...21amziuj", kazkas tokio. tu nesi jos skaicius?

beje, pasakysiu pastebejima, cia velgi siesis su mano netobula gimine. RUGSEJO men. buvau toj Vilniuj Zalio maisto konferencijoj, labai norejosi pamatyti Campbella gyvai ir Kulvinska pamaciau. na ir ka... pasakysiu, kad mano senelis, kuriam bus tuoj 80m, ir kuris nesveikai maitinasi, atrodo geriau g.gif plaukai isvis NEZILI, juodas kaip gruzinas... biggrin.gif buvau nemaloniai nustebus, kaip Kulvinskas nuslubciojo nuo scenos (o maniau kad zaliavalgyste ryskiai pagerino jo artritine bukle), Campbelas kad ir neslubavo, bet buvo baltutis kaip sniegas ir is veido seniau atrode nei mano senelis. smile.gif aisku, abu liekni, be rinkiu - tai svarbiausia, galbut ju sirdis geresne - mano seneliui prazondavo (prapute) dukart sirdi, jam vyksta sirdies kalatojimaisi kartais, bet nedeti nei stendai, nei jokie suntai, cholesterolis normoj. tai vat toks mano senelis. smile.gif zinot, as jam nieko nesakiau - kad jis geriau atrodo nei sveikuoliai (JAUNIAU , ta prasme), nes jam isvis butu paskata - nesimaitinti ir toliau sveikai. o kam? sitiiieeek metu skaniai pravalgyta. be to, jis patyres ta badmeti, tai dabartinis amzius, kada gali pavalgyt kolduniuku ar mesytes, ar kalakutienos kasdien - yra AUKSO AMZIUS. jis sako: taip gerai dar negyvenau... cool.gif tai cia imsi jam siulyt kazkokiu sveikatinimusi.... rolleyes.gif

tad klausiu saves, (o gal ir jusu): kaip manot, kiek genai turi itakos - vat tokio gero atrodymo? nezilas, neaptukes, isvis lieknas (judejo, aisku, nuolat daug) - ir is veido tikrai 65m, ne 80m. ? g.gif nes jei GENAI tikrai yra stiprus, matomai (genetiskai?) isisenejusio artrito Kulvinskui ir nepristabde? g.gif aisku, gal Kulvinskas butu susirges dar 6 ligom, nesakau nieko, o dabar bent jau kiti organai (speju) sveiki, bet visgi...susimastau.

dar kita liudna zinia. mano mociute, to pacio senelio zmona, dabar ruosiama suntavimo operacijai ligoninej.ji, priesingai lieknam seneliui, turi antsvorio. liudna ir klaiku ziureti, kaip palatoje (po kaire ir po desine) guli bobeles po suntavimo operaciju ir teigia, kad: "Et, mityba tai niekis, reikia valgyti visko ir po truputi, nes net nuo vandens doh.gif kemsasi kraujagysles". gaila, nes matau, kad mano mociute vis tiek mitybos atzvilgiu nepasikeis, net ir po pastarosios tragedijos, kuomet pries 9dienas ja su reanomobiliu atveze i reanimacija ir vos atgaivino nuo infarkto. dabar ji ir laukia operacijos. jau minejau sioje temoje daug kartu anksciau, kaip mano mociute yra pareiskus "kad mano zoliska mityba (ypac vasaros metu) - yra staciai baisi, ir ji jau geriau gyvens 3 metus, bet SKANIAI, nei 10metu,ilgai ir neskaniausiai". cool.gif zinoma, ji zino ta pagrindini sakini, kad "riebiai valgyti negerai" - o tas riebiai tai reiskia matomus taukus ir plaukiojancius riebalus keptuveje, kuriu ji ir taip nevalgo beveik. (ji visai nepasidomi kiek pasleptu riebalu yra pvz mesoje unsure.gif ) zodziu, mano mociute, kaip ir dauguma zmoniu, itikejusi medikamentiniu gydymu, ir man tik sleptis po lapais, kai tiek draugu mediku - nesveikai maitinasi ir pabrezia vaistu itaka... unsure.gif tas ir nervina. vat tokie gydytojai, ir tokios kvaksincios po suntavimo operaciju bobeles doh.gif

4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 lapkričio 2013 - 19:15