Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(incorpore @ 2013 11 16, 06:43)
Turiu pora nedvasingu klausimu:

1. Kaip zaliavalgyste jums paveike svori ir figura?
2. Ar geriate vyna? Viename straipsnyje skaiciau, kad vynas yra zaliavalgiskas produktas.

1. Aš ir prieš tai buvau liekna, tad didelių pasikeitimų gabarituose nėra.
2. Ne, alkoholio nevartojau jau senai, dar iki vegatarizmo ir žaliavalgystės.

QUOTE(marimacho @ 2013 11 16, 08:52)
raw kakava, tai kas cia? paprasta kakava? raw sokoladas?
dar idomu kas tas kakavos sviestas?  g.gif 
beje, kokios nuomones jusu yra apie saldiklius, agavu sirupa, klevu sirupa, medu?

Raw produktai nėra apdirbti termiškai: neskrudinti, nekepinti, negarinti ir t.t. Aš raw kakavą naudoju tortams, šokoladui gaminti. Man skanu, mano vaikams skanu - man to užtenka.
Kakavos sviestas - dedu tik į tortą ir šokoladą.
Saldikliai - pagrinde medus ir stevia (turiu augalą, miltelių pavidalu ar ekstraktų nenaudoju), nerafinuotą cukrų vartoju tik kombucha ir vandens kefyro gamybai.

given, Tu esi daug knygų perskaičiusi... gal žinai kokią gerą knygą apie žaliavalgystę po XX. a. pradžios?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip galiu sustinginti saldytas ir smulkintas braskes? Jeigu sumaisysiu su kokosu aliejum? Noriu antra sluoksni daryt vien tik braskiu tyre... Po ja planuoju avokadu, bananu ir kerobo tyre apibarstyta kokoso drozlem
Atsakyti
aš naudoju lecitiną, bet braškės yra labai vandeningos... kad ir su lecitinu, labai greit tas sluoksnis išskysta. Ir tada tas tortas nelabai estetiškai atrodo. doh.gif Braškes tortuose naudoju tik papuošimams
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2013 11 19, 18:42)
aš naudoju lecitiną, bet braškės yra labai vandeningos... kad ir su lecitinu, labai greit tas sluoksnis išskysta. Ir tada tas tortas nelabai estetiškai atrodo.  doh.gif  Braškes tortuose naudoju tik papuošimams

O jeigu su avokadu? Kokiu santykiu nebutu skystos?
Atsakyti
Man jos visada išskysta anksčiau laiko, nei atitirpsta visas tortas. Nebent gal jas dėt viršutiniame sluoksnyje - gautųsi kaip padažas.
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2013 11 20, 20:22)
Man jos visada išskysta anksčiau laiko, nei atitirpsta visas tortas. Nebent gal jas dėt viršutiniame sluoksnyje - gautųsi kaip padažas.

As dar pagalvojau apie ksantano derva, bet ji su rugstim nedraugauja... Jauciu teks su agaru tirstinti 4u.gif
Atsakyti
Merginos koks džiovintuvas geriausias? Reikia didelio (talpaus, nes didelė šeimiyna) ir galingo, naudosiu tik raw maistui, kaina nesvarbi.
Žiūrinėjau Sedona ir Excalibur, bet žiūriu, jie ir aukštas temperatūras turi, o man tai neaktualu...
Gal yra koks nors panašus, tik su žemomis temperatūromis? 4u.gif
Papildyta:
Ir gal žinot kur rasti tokį įrankį:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovido: 24 lapkričio 2013 - 16:16
Pas mane Excalibur. Kiek naudojau - tiek esu patenkinta. Temperatūra gi reguliuojasi: kokią nustatysi - tokia ir bus.
O įrankis spagečiams pas mane toks.
Atsakyti
QUOTE(dovido @ 2013 11 24, 17:12)

Ir gal žinot kur rasti tokį įrankį:



Suintrigavai, pagooglinau ir radau bigsmile.gif http://www.imperija....tykle-spirelli/ Dabar ir man reikia rolleyes.gif
Papildyta:
Ir šitas super http://www.biofarma....-pjaustykl.html
Atsakyti
Sveikos,

Ar galite pasidalinti ka valgote siuo sezono metu daugiausia..? Kazkaip pritrukau minciu...
Ryta dabar labai daznai valgau daigintus kviecius su vaisiai, pietus salotos, aiku sultis, zalias kokteilis.. O kokias salotas darote? Dar va raugintus pamegau siuo metu..o ka jus ? smile.gif
Del gefu to spiralinio aparato tai as ir labai uzsinorejau , reikes isigyti. Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Dar niekada nedalyvavau jusu diskusijose, taciau dabar iskilo vienas klausimas ir nutariau kreiptis cia- gal teko susidurti su veganiskais/vegetariskais saldumynais? niekur nerandu informacijos ar jie didelis blogis ar ne? ax.gif kalbu pvz apie siuos: http://www.veganstor...20#.UpNA7sSc9OJ

Labai tikiuosi sulaukti atsakymu.
Geros dienos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cekiriaut @ 2013 11 25, 15:24)


O nenorit pasigamint, tikrai nesunku 4u.gif

http://www.inhabitot...n-marshmallows/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 25 lapkričio 2013 - 15:26