QUOTE(Oksanik @ 2013 11 09, 16:31)
As turiu 2 pagrind silpnybes skubejimas, gobsumas ( arba tai viskas labai arti vienas kito)
As noriu visko iskarto ir daug.
Kaip atrasti pusiausvyra nekovojant su savim, o atrandant taikius sprendimus...?
As noriu visko iskarto ir daug.
Kaip atrasti pusiausvyra nekovojant su savim, o atrandant taikius sprendimus...?
Miela Oksanik, žmonėms būna sunkiausia savo blogas ypatybes pamatyti ir pripažinti, kad jas turi. Jūs jau tai pripažįstate, vadinasi, galite su jomis kovoti. Jūs esate teisi, tiek skubėjimas, tiek gobšumas yra arti vienas kito - aistra... Padėkite kam nors, taip, šiaip sau, nesitikėdama nieko atgal. Stenkitės kasdien bent po kartą... Tegul tai būna paprasčiausia šypsena, geras žodis, bet kad būtų iš širdies ir nuoširdžiai... Lašas po lašo ir akmenį pratašo... Man asmeniškai labai padėjo sahaja joga, ji nemokama, LT ne viename mieste vyksta jų užsiėmimai... Jos pagalba atsikračiau labai daug blogų dalykų, galėjau pasižiūrėti į viską kitomis akimis, netgi sugebėjau atleisti už tokius dalykus, kurių jokiais būdais kitaip nebūčiau sugebėjusi atleisti...
QUOTE(given444 @ 2013 11 11, 00:46)
tik del vaiku (izeisiu gal tautosaka), o kas gali susilaikyti - esti aukstesnio lygio - lai susilaiko...
Viskas gerai, given Smagu, kad sakai tą, ką jauti - Tavo žodžiai visad trykšta gyvybingumu
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 11, 01:07)
Manau, kad tai ir nuo charakterio priklauso, įgimti dalykai. Tarkime aš esu labai valingas žmogus. Aš galiu sau viską apsvarsčiusi, išnagrinėjusi informaciją pasakyti: mano kūnas - ne šiukšliadėžė - ir viskas, aš to laikysiuosi amžinai. Nepaveiks manęs jokie besistebintys giminės, draugai ar dar kas nors. Nepaveiks manęs cepelinų kvapas ar pan. Bet aš tokia buvau visuomet, tai įgimta
Va, būtent, aš irgi tokia pati...