Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(MMorta @ 2013 10 20, 06:24)
Kokius siaip zalesius vartojat i kokteiliuis/sultis?
Aciu

Aš pagrinde - špinatus, man priimtiniausia. Nė sykio nebuvo blogai nuo kokteilių, nors dedu jų daug. Ir darau paprastučius, ne daugiau 2- 3 ingridientų.
Atsiprašau, bet nuo kale su obuoliu, tai apsivemčiau g.gif Išvis man kale nel. virškina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 10 21, 08:23)
Atsiprašau, bet nuo kale su obuoliu, tai apsivemčiau g.gif Išvis man kale nel. virškina g.gif

Eikit, kaip skanu, nieko ten nesiskiria labai nuo špinatų skoniu bent jau man smile.gif Jei obuolių nemažai, tai nieko ten nesiskiria
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 20, 11:35)
g.gif O kaip jūs tą santykį apskaičiavote? Obuolys juk visiškai kitos formos ir masės nei žalėsiai. Gal jūs perdaug žalėsių prikrovėte ...

Visiskai is akies. Turbut jus teisi. Pradesiu nuo mazesniu doziu ir po truputi didinsiu.

Rasma, biggrin.gif . Gal spinatai ir svelnesnio skonio, bet nepasakyciau, kad kale yra labai bjaurus. Vakar tiesiog pakramciau tuos lapus truputi, o dabar darysiu kokteilius mazesnem apimtim ir pratinsiu organizma.

Aciu, kad cia diskutuojat. Smagu skaityt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MMorta: 21 spalio 2013 - 11:20
Merginos, is kur jus kale gaunat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2013 10 21, 16:45)
Merginos, is kur jus kale gaunat?  ax.gif

Kad ir cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knisliukas @ 2013 10 17, 01:12)
Sveikos,
Oi kaip aciu, Tautosaka, Given444 uz tiek ziniu, man kaip super, kiek jus zinote, nes as kaip einu tuo keliu, ne viska suskaitau, dar kitose mokymuose saves esu..tai man jusu zinios atgaiva, aciu smile.gif
Ikvepiat smile.gif

Ačiū, Knisliuk, už šiltus žodžius 4u.gif

QUOTE(MMorta @ 2013 10 21, 02:17)
Gal spinatai ir svelnesnio skonio, bet nepasakyciau, kad kale yra labai bjaurus. Vakar tiesiog pakramciau tuos lapus truputi, o dabar darysiu kokteilius mazesnem apimtim ir pratinsiu organizma.

Pas mane iš pradžių vyravo vaisiai, o lapines daržoves ėmiau "švelnesnes" - špinatus, įvairias salotas. Dabar kartais padarau kokteilį iš kale, bet dedu daug braškių smile.gif)) o paprastai iš kale, iš brokolių - aš spaudžiu sultis. Be to, nepamirškit, kad vaisiai gali likti kasdien tie patys, o žaliąsias lapines daržoves reiktų kasdien keisti.
Atsakyti
O ar džiovinate žalumynus žiemai žaliesiems kokteiliams? Kaip juos reiktų dozuoti tada?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 21, 09:31)
Eikit, kaip skanu, nieko ten nesiskiria labai nuo špinatų skoniu bent jau man smile.gif Jei obuolių nemažai, tai nieko ten nesiskiria

Oi, man špinatai daug švelnesni..
Ir kažkodėl kale man labai specifinio kvapo, kažkokio keisto g.gif Nežinau ar visi jie taip kvepia ar kur aš perku jie tokie g.gif
O lapų kietumas..stori, traškūs..niekaip jie man kokteiliuos smile.gif
Atsakyti
Merginos ar yra pirkti kokosų sviesto? arba kuo jį galima pakeisti? noriu daryti desertą http://rawforbeauty....cheesecake.html
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 10 22, 09:23)
Merginos ar yra pirkti kokosų sviesto? arba kuo jį galima pakeisti? noriu daryti desertą http://rawforbeauty....cheesecake.html

kokosų sviestas duos kietumą, standumą, šokolado tekstūrą. Gali įdėti lecitino - jis irgi standina.
Atsakyti
Kas ruošiatės investuoti į galingą blenderį, žiūrėkite, kad garantija būtų. Tiesiogiai Vitamix duoda 7 metų garantiją. Atrodo, kam čia jos reikia. Va, man mazgys ėmė ir sudaužė konteinerį... Jeigu ne garantija, tektų vien tik už kontainerį $150 paklot... O dabar keičia be jokių problemų...
Atsakyti
O sakykyt mielos "zaliosios moterys", kur perkat daiginimui grudu (kvieciai, grikiai, avizos)? Man tai noretusi lietuvisku grudu...
Atsakyti