Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(2Ditute @ 2013 07 10, 18:16)
Laba diena, mamytės, gal galit kas patarti : arba aš nemoku ieškoti arba 3T Columbia combių yra tik tokie g.gif

http://www.marshalll...ducts_id=153408

Man atrodo, kad jie labai ploni, pernai ploną turėjom , tai buvo šaltoka g.gif

Man irgi 3T reikėjo, tai tik tokį radau, Tokį ir nusipirkau, jau gavau. Na už Buga tai plonesnis, bet kelnytės manau pakankamo šiltumo bus, o po striukyte per šalčius manau reiks kokį flysinį džemperiuką parengti g.gif

Atsakyti
Pažiūrėjau šiandien betos nuolaidas ir "pasistojo" klausimas, kame pirkti tokie dalykai:
lovos užtiesalas bei dėžutės su skyreliais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 07 11, 14:26)
Pažiūrėjau šiandien betos nuolaidas ir "pasistojo" klausimas, kame pirkti tokie dalykai:

1. Lenkai. Manau allegro.
2. Kiniečiai buyincoins.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 07 11, 14:26)
lovos užtiesalas bei dėžutės su skyreliaisg.gif

Panasus uztiesalai Kauno bazese po 79lt, ispardavinejo ir po 49-59lt neseniai, o dezutes is kinieciu.

Atsauke mano vakar daryta mothercare uzsakyma verysad.gif , o taip dziaugiausi pagavus 2vnt reikiamo dydzio liemenukus verysad.gif
Mokejau SEB Mylimiausia, kazin kas jiems uzkliuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 11, 10:19)
bet nematau paklodziu 200x160  g.gif

QUOTE(Grucė @ 2013 07 11, 10:29)
Tokių iš viso sunku gaut, mūsų irgi toks čiužinys  doh.gif

taigi toje pačioje Ikejos nuorodoje - pasirinkite norimą paklodę, ir tada jau duos pasirinkti dydžius. yra visokių, tame tarpe ir 160x200 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 07 11, 14:28)
1. Lenkai. Manau allegro.
2. Kiniečiai buyincoins.

QUOTE(paurelija @ 2013 07 11, 14:33)
Panasus uztiesalai Kauno bazese po 79lt, ispardavinejo ir po 49-59lt neseniai, o dezutes is kinieciu.

Ačiū, bandau surasti tas dėžutes kiniečiuose (kol kas nesėkmingai), tikėdamasi, kad mažosios komodoj nuo to daugiau tvarkos bus smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos MASSIMO DUTTI priima lietuviškas koteles,galiu pati pirkti ar tik per tarpininke? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 07 11, 14:20)
Man irgi 3T reikėjo, tai tik tokį radau, Tokį ir nusipirkau, jau gavau. Na už Buga tai plonesnis, bet kelnytės manau pakankamo šiltumo bus, o po striukyte per šalčius manau reiks kokį flysinį džemperiuką parengti g.gif

Rinkdamiesi Columbia kombius dar atkreipkite demesi i tai kiek gramu parasyta prie Insulation, jei parasyta, nes nuo to priklauso siltumas. Va:
Buga sudetis Insulation: 100% polyester, 150g,
First Snow Insulation: 100% polyester 60g
Atsakyti
Išsiaiškinau - nepriima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 07 11, 13:42)
Ačiū, bandau surasti tas dėžutes kiniečiuose (kol kas nesėkmingai), tikėdamasi, kad mažosios komodoj nuo to daugiau tvarkos bus  smile.gif

storage box ieskokite gal

Atsakyti
Ačiū kas užrodėte LR patalynės akcijas. Apsipirkau 4u.gif
Labai to puslapio nemėgstu, nes nieko nesuprantu, bet kai tokios geros kainos verta ir pasikankinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2013 07 11, 14:33)

Atsauke mano vakar daryta mothercare uzsakyma  verysad.gif , o taip dziaugiausi pagavus 2vnt reikiamo dydzio liemenukus  verysad.gif
Mokejau SEB Mylimiausia, kazin kas jiems uzkliuvo? g.gif

gavote pranešimą kad atšaukta ar istorijoj pamatėt?
Beja, kiek maždaug laiko užtrunka kol jie išsiunčia?
Atsakyti