Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(Nulika @ 2013 07 16, 17:20)
GAl kas galite pakomentuoti kokie dydziai SD perkant formos Lee Cooper, ar kiek padinti /mazinti?
aciu

ale, isitikinau, kad tikrai padidinti!!!! bent vaikiski ir vyriski. ir visiems perspeju iskart, kai kasnorss tos firmos uzsakineja.
Atsakyti
o javari. fr jokių kodukų nėr? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 16, 17:26)
ale, isitikinau, kad tikrai padidinti!!!! bent vaikiski ir vyriski. ir visiems perspeju iskart, kai kasnorss tos firmos uzsakineja.

o as gavau sunui dzempuka Propeller Zip Hoody Junior Black raso 7/8 bet mazinas mano bernas siaip kudas ir ne ausktas bet per mazas
http://www.sportsdir...y-junior-538420
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri pament kaip vadinasi crocs vyriški (jie lyg žieminiai, pirkot pamenu daug kas), pabandysiu apibūdinti - tokie rudi (o gal būna ir juodų, nepamenu), su auliuku, nesenai dar buvo įmetę 41 d. kažkuom panašūs į http://www.crocs.eu/...gid=summer-sale
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 16, 17:26)

man atitinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 16, 18:02)
o  as gavau sunui  dzempuka Propeller Zip Hoody Junior Black raso 7/8  bet mazinas mano bernas siaip kudas ir ne ausktas bet    per mazas
http://www.sportsdir...y-junior-538420

propeller ir avalyne mazinta
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 16, 18:17)
man atitinka  rolleyes.gif

MB maikes M dydzio nesioja, tai Lee Cooper xs pirkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 16, 16:57)
o javari. fr jokių kodukų nėr?  blush2.gif  ax.gif

Nėra, sėdim ir laukiam rytdienos, 4 demarque biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 16, 18:26)
Nėra, sėdim ir laukiam rytdienos, 4 demarque  biggrin.gif

o kas tas demarque? bigsmile.gif gal pavyks batukus su nuolaida pagauti bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 16, 18:23)

MB maikes M dydzio nesioja, tai Lee Cooper xs pirkom biggrin.gif

Oho, reiks turet omenyje biggrin.gif As tai siandien Slazenger maikes gavau.M dydi nesioja, M dydi pirkau, tai tokia polaisve maikute, bet nera perdidele
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2013 07 16, 18:32)
Gal Yukon Mid[/url] ?

bigsmile.gif tikrai, šitie, ačiū 4u.gif
o kodėl jų nematau sale skyrelyje, užsislėpę g.gif
Kaži kaip jie realiai, ar tikrai tinkami žiemą?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 16, 17:28)
o kas tas demarque?  bigsmile.gif  gal pavyks batukus su nuolaida pagauti  bigsmile.gif  blush2.gif

Na, čia prancūziškas reikalas biggrin.gif Dabar ten trečia išpardavimo savaitė, o rytoj prasidės ketvirta, darys dar didesnes nuolaidasi, bet kam ir kiek, tai neaišku iš anksto, ryt bus matyt. Paprastai ta 4 savaitė būna pati geriausia, neskaitant šiaip užbanguojančių išpardavimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 16, 18:36)
Na, čia prancūziškas reikalas  biggrin.gif  Dabar ten trečia išpardavimo savaitė, o rytoj prasidės ketvirta, darys dar didesnes nuolaidasi, bet kam ir kiek, tai neaišku iš anksto, ryt bus matyt. Paprastai ta 4 savaitė būna pati geriausia, neskaitant šiaip užbanguojančių išpardavimų  biggrin.gif

aiškuma smile.gif man tai labai koduko norėtųsi ir jau pirkčiau biggrin.gif kažkaip baisu,kad tam,kam reikia ir nebus didesnės nuolaidos smile.gif na laukiam rytojaus smile.gif 4u.gif
Atsakyti