Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(shimmer @ 2013 07 15, 16:28)
Mergaites , dauguma pirkot is landsend tokias striukes, ar jos tinkamos musu ziemoms ar nelabai? ka dar galetumet pasakyt apie jas?
http://www.landsend.co.uk/Women's-Cire...2,en_GB,pd.html

su didziaja nuolaida is US mokejau 120 lt. gal biggrin.gif

kai uz tokia kaina tai dar dar, mamai pirkau, man paciai tai nelabai jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 07 15, 18:35)
Laba,
Merginos, gal pirkote rimtesnes (kelionems-zygiams) kuprines arba zinote kur nusipirkti. Noreciau 35 l, su apsauga nuo lietaus, ventiliuojama nugarele. Perziurejau sportdirekta, neradau nieko panasaus.  Yra kinieciuose lyg ir neblogu, bet muitas ir ismuitinimas, nemazai gaunasi. Ar nesikabina, muitine gal irgi atostogauja  smile.gif ? Gal per Anglija pavyktu muito isvengti?
Buvau radusi gera varianta aliexpres, nupirkau, pinigus rezervavo, siandien raso neva siuntimas 40$, nors buvo nemokamas. Tai tikiuosi pinigus atgauti, o kuprines vel ieskau. 
Prasau brukstelkit, lauksiu info  4u.gif

Gal čia pažiūrinėkit, jei dar nebandėt http://www.fieldandt...-and-Backpacks/
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 07 15, 19:38)
O SD Karrimor firmos bandet  g.gif ,sako , kad neblogos  rimtam turizmui

Aciu 4u.gif
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 15, 20:19)
Gal čia pažiūrinėkit, jei dar nebandėt http://www.fieldandt...-and-Backpacks/

Aciu 4u.gif kaip suprantu cia siuntimas mazesnis nei SD?
Nesu pirkusi SD, kaip geriausia siustis? Na pav. kuprine svoris kokie 1,2-1,5 kg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 15 liepos 2013 - 19:42
merginos, kvieciu prisijungt prie Fragrancedirect:) siandien noreciau padaryt jau uzsakyma:)
Atsakyti
Rytoj darau E5, iskart po palidymo, gal spesiu basanozkes pagaut, nes ana kart nespejau.
jei kas nori prisijungti, rasykite i murcikas@gmail.com

vilnius, zirmunai, galiu persiusti, bet tik pastu arba per lp express.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 15 liepos 2013 - 19:53
Gal kas Kaune rytoj po papildymo pirks E5P? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 07 15, 21:16)
Gal kas Kaune rytoj po papildymo pirks E5P?  g.gif

Aš galvoju pirkti g.gif bet man tik 1 prekės reik.

noriu kokia 10 prekių surinkti, kad už vnt gautųsi 26-27lt. Viena kaunietė rašė, kad 3 prekes turi, dar trūktų šiek tiek g.gif
bet tik Kaune rinkčiau.
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau ar toj temoj teiraujuosi, bet gal padėsit 4u.gif Registruojantis pirmą kartą www.fragrancedirect.co.uk reikalauja

House Name / Flat Number: *

Address: *

įrašius adresą, būtinai reikalauja ir to viršutinio (House Name / Flat Number: *), gyvenam nuosavame name, tai neįsivaizduoju ką ten įrašyt, kad siuntinį sėkmingai atsiųstų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 07 15, 21:49)
Sveikos,

Nežinau ar toj temoj teiraujuosi, bet gal padėsit 4u.gif Registruojantis pirmą kartą www.fragrancedirect.co.uk reikalauja

House Name / Flat Number: *

Address: *

įrašius adresą, būtinai reikalauja ir to viršutinio (House Name / Flat Number: *), gyvenam nuosavame name, tai neįsivaizduoju ką ten įrašyt, kad siuntinį sėkmingai atsiųstų?  g.gif

na bet namas numerį turi?
takim Aguonų g. 8, tai tą aštuntuką ir reiktų rašyt.
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 07 15, 19:40)
Aciu  4u.gif

Aciu  4u.gif  kaip suprantu cia siuntimas mazesnis nei SD?
Nesu pirkusi SD, kaip geriausia siustis? Na pav. kuprine svoris kokie 1,2-1,5 kg?

Abi parduotuvės ir SD, ir Field and trek yra to paties tinklo ir prekių ten yra tų pačių, tik gali kaina skirtis. Kurioje būtų pigesnis siuntimas negaliu pasakyti, Jūs pabandykit ir vienoje, ir kitoje įsikraut į krepšį, matysit, kokį siuntimą duoda į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 07 15, 17:26)
1 puslapyje nepataisyta- siuntimas į LT 5,5 svaro (nepriklausomai nuo prekių skaičiaus).
Prieš kelias dienas klausiau tų pačių klausimų, tai gavau atsakymą, kad kvepalus į LT jie siunčia.
Viena, kas man įdomu, kiek siunčiant UK adresu išeina pigiau, jei man reikalingas persiuntimas paštu į mano miestą, kuriame nėra nemokamų terminalų - ko gero gaunasi + - tas pats?  g.gif

siųskitės per UK, nes Lietuvoje jų neregistruotus siuntinukus kažkas prakrapšto ir pasisavina ką nors. Nesenai siunčiausi, tai iš 2 tušų gavau tik 1, o už neregistruotų siuntų turinį atsakingų nėra schmoll.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit čia http://www.marshalll...p...e=1&sort=3a

kaip tik šiuo metu renkamas užsakymas, kad pasidalinti siuntimą į LT.

QUOTE(rapugis @ 2013 07 15, 19:35)
Laba,
Merginos, gal pirkote rimtesnes (kelionems-zygiams) kuprines arba zinote kur nusipirkti. Noreciau 35 l, su apsauga nuo lietaus, ventiliuojama nugarele. Perziurejau sportdirekta, neradau nieko panasaus.  Yra kinieciuose lyg ir neblogu, bet muitas ir ismuitinimas, nemazai gaunasi. Ar nesikabina, muitine gal irgi atostogauja  smile.gif ? Gal per Anglija pavyktu muito isvengti?
Buvau radusi gera varianta aliexpres, nupirkau, pinigus rezervavo, siandien raso neva siuntimas 40$, nors buvo nemokamas. Tai tikiuosi pinigus atgauti, o kuprines vel ieskau. 
Prasau brukstelkit, lauksiu info  4u.gif
Atsakyti