Sveiki, renku užsakymą iš http://www.unserekleineapotheke.de/
Rinksiu, kol siuntimas i LT bus po 1 eur. Vilnius, per post24 galiu persiųsti nemokamai, arba paštu.
tvarkingus krepselius siuskite i bonifacija05@inbox.lt
Reklama
Umckalor analogas tik kiekis didesnis
Influcid analogas
Šiuslerio druskos
QUOTE(Sense @ 2013 07 15, 15:05)
Greičiau pristato, ne 2 savait.
Aš prisijungčiau gal su nedideliu, keliais blizgiais, jei naudosit kodą VC205 ir atsiųstumėte po to per terminalą
Dabar žiūrinėju ar man ebay pirkt ar grangrance.
Aš prisijungčiau gal su nedideliu, keliais blizgiais, jei naudosit kodą VC205 ir atsiųstumėte po to per terminalą
Dabar žiūrinėju ar man ebay pirkt ar grangrance.
man atrodo rašė ne dvi savaitės o du svarai pristatymas
aa.. na turbūt
a lia kodėl tuomet 2sv, jei viso 2,99. Tai arba ant žmonių ar ant prekių dalinama.
a lia kodėl tuomet 2sv, jei viso 2,99. Tai arba ant žmonių ar ant prekių dalinama.
QUOTE(Sense @ 2013 07 15, 15:17)
aa.. na turbūt
Nežinau, kur žiūrit, bet "Standard Tracked Delivery - £1.99 per order" - čia UK.
Soriukas, nepakeičiau į pigesnį, pamiršau.
Tai tuos 2 kaip planuojat dalinti ir ar per terminalą siųstumėt į Vilnių?
Tai tuos 2 kaip planuojat dalinti ir ar per terminalą siųstumėt į Vilnių?
galeciau Fragrancedirect parinkt Klaipedoje:)
MERGAITES,GAL DAR KURI NORETU APSIPIRKTI MASSIMO DUTTI. viena nesurenku iki free shipuko. Nuo 100svaru nemokamas pristatymas.
Labai dailus,stilingi vaiku rubeliai, moteru,kokybe patiko
NUPIRKTU LIMCAMCA
Mergaitės, paaiškinit man prašau http://www.fragrancedirect.co.uk/ rašo siuntimas 1,99 svaro UK, o temos pirmame puslapyje parašyta, kad dar papildomai už kiekvieną prekę 1,99 Gal kažko nesuprantu, pirmą kartą domiuosi šia parduotuve. O kaip dėl kvepalų siuntimo, jie siunčia į LT ar ne, geriau pirkt UK adresu? Papildomų mokesčių (muito) čia nebus, ar klystu?
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 15, 16:31)
Mergaitės, paaiškinit man prašau http://www.fragrancedirect.co.uk/ rašo siuntimas 1,99 svaro UK, o temos pirmame puslapyje parašyta, kad dar papildomai už kiekvieną prekę 1,99 Gal kažko nesuprantu, pirmą kartą domiuosi šia parduotuve. O kaip dėl kvepalų siuntimo, jie siunčia į LT ar ne, geriau pirkt UK adresu? Papildomų mokesčių (muito) čia nebus, ar klystu?
pirmam psl sena info.
per uk adresą siunčiantis kvepalus užsakymą greičiau tikrai gausit, aš užsakinėjau į lt, man taip niekad ir neatėjo, dingo siunta, nes neregistruotu siunčia, bet kitos yra gavusios. į uk adresą siunčia registruotuotu paštu, tai tikrai yra garantija, jog siuntą gausit
papildomas mokestis tik už pervežimo paslaukas tukiui ar kitai įmonei, užsiimančia adreso uk nuoma.
QUOTE(Linulee @ 2013 07 15, 16:28)
MERGAITES,GAL DAR KURI NORETU APSIPIRKTI MASSIMO DUTTI. viena nesurenku iki free shipuko. Nuo 100svaru nemokamas pristatymas.
NUPIRKTU LIMCAMCA
NUPIRKTU LIMCAMCA
I limcaca ima komisinius uz nupikima?
QUOTE(Whatever? @ 2013 07 15, 16:41)
I limcaca ima komisinius uz nupikima?
užsakymams iki 20 svarų, - 15 % tarpininkavimas. Nuo 21 svaro - 10 %.
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 15, 16:39)
pirmam psl sena info.
per uk adresą siunčiantis kvepalus užsakymą greičiau tikrai gausit, aš užsakinėjau į lt, man taip niekad ir neatėjo, dingo siunta, nes neregistruotu siunčia, bet kitos yra gavusios. į uk adresą siunčia registruotuotu paštu, tai tikrai yra garantija, jog siuntą gausit
papildomas mokestis tik už pervežimo paslaukas tukiui ar kitai įmonei, užsiimančia adreso uk nuoma.
Ačiū
Bet jeigu dingo siunta, tai pinigus grąžino?