QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 07:50)
nu bet jus matot kieno rezervuoti pinigai ir ar tai pazystama parduotuve ar ne - irgi zinoma
Jei jau perkama neatidziai, neskaitant kas ka raso ir dedami kryziukai - tai kai jau nuraso - reik tikrint ko prisidirbai, o ne pult blokuot paciai saves
Cia nieko blogo aisku nenutiko, bet bent jau sioje temoje daug kartu apie si "triuka" kalbeta, as pati pamenu buvau smarkiai susinervinus - nes ko gero esu prie vienu pirmuju ta naryste nusipirkus
istisai nesedziu cia ir neskaitau kas vyksta.
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 08:47)
bet zinot kaip buna - baimes akys placios
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 08:58)
tai dar pasiejo panika aliexpress temoje, nes atseit cia tik per juos duomenys galejo nuteketi, visos panikoje, aaa, kaip cia dabar. na tai pirma gal reik issiaiskinti viska, juolab, prie ko cia ali, jei rezervavo amazonas
bandyta su keliomis kortomis pasinaudoti ir ne amazonas, taigi panika ne be reikalo.
Tik nebuvo ka nurasyti, nes kaip tik buvau persimetusi pinigus i kita saskaita, kuria nesinaudoju pirkimams netu.
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 15, 09:07)
tikrai gal nebūtina sėti baimę per visas temas neišsiaiškinus visos situacijos. O dbr tik daug panikuojančių be reikalo.
Aguonyte, parasiau jau kokia situacija. Buvau banke. Matomi bandymai nurasyti pinigus. Ir ne karta ir ne vienoj kortoje. Tose, kurias naudoju nete.