Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(Citadelė @ 2013 07 15, 12:44)
Atmesto užsakymo nepatvirtins, teks iš naujo užsakinėt. Jei pirkot pirmą kartą, būtinai sulaukit jų atsakymo, nes nepatvirtins greičiausiai ir kitų usakymų. Atrašo per 3 dienas (kaip ir parašyta pas juos), nemažai jiems teko rašinėt, nors neseniai tik pirkt pradėjau ten  ax.gif Ir atrašo ten vis tą pačią dainelę, kad jie nekalti smile.gif  4u.gif Na, bent mano tokia patirtis.. 4u.gif

Ir dar užsakymo pinigus tai rezervuos greičiausiai, vėliau aišku grąžins...man taip buvo, kai užsakinėdama netyčia suklydau vesdama kortelės galiojimo datą doh.gif
Atsakyti
mergaites kas zadejote prisijungti labai laukiu jusu krepseliu, nes noriu paskaiciuoti kiek gaunasi prekiu ir persiusti skaiciukus ar visoms tinka.
QUOTE(magute @ 2013 07 10, 17:17)
gal kam is pajurio reikia www.marshallleisure.co.uk nes pasiduodu masiniam pirkimui, reik ir man visokiu kelniu  doh.gif arba galesiu persiusti, jei jusu mieste yra post24.lt, tai nemokamai
siuntima 37 svarus (iki 30kg) dalinciau is prekiu skaiciaus, gal 30 prekiu surinktumeme. rasykit email miglele2@yahoo.com

dabar tokiu nebera, pirkau po 20 euru. dabar bandau sesei is ebay nugriebti 260*220 ale su plunksnom, bet kaina vis auksta, niekaip nepasiseka laimeti aukciono, o daug moketi irgi nesinori
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 12:30)
tak pareklamuokit kuri cia, ir ar telpa i skalbenke? nes musu tai tokia ale sintetiniai pukai, na is storesniu, nes man pastoviai salta biggrin.gif niu tai i 8kg skalbenke ji neilenda brach

LR labai daznai tokiu ismatavimu uzvalkalai buna nukainuoti per ispardavimus, esu tokiu dideliu ismatavimu po 5-10 euru pirkusi. paskutiniu metu kaina uzkilo, bet laukiu gal dar nukris.
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 12:31)
ale paskui kiek vargo jai uzvalkalu ieskot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 23:06)
bet kitos daug sukauja cia, o jus daug darote (pvz pirma uzblokuojat saskaita, paskui aiskinates) lotuliukas.gif  - nepykit, juokinga biski blush2.gif

Kriste, niekad nedarau nieko be reikalo. Si syki turiu pasidziaugt, kad butent su ta man neaiskia amazon operacija, buvo pamatyta, kad is mano korteliu buvo bandyta nurasyti pinigus. Jei ne ta operacija, nezinia ar buciau issiaiskinusi. Smulkmenu nerasysiu cia. Blokuota ne del amazon, o del ne vieno bandymo pasinaudot kortelemis.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 07:50)
nu bet jus matot kieno rezervuoti pinigai ir ar tai pazystama parduotuve ar ne - irgi zinoma rolleyes.gif Jei jau perkama neatidziai, neskaitant kas ka raso ir dedami kryziukai - tai kai jau nuraso - reik tikrint ko prisidirbai, o ne pult blokuot paciai saves blush2.gif Cia nieko blogo aisku nenutiko, bet bent jau sioje temoje daug kartu apie si "triuka" kalbeta, as pati pamenu buvau smarkiai susinervinus - nes ko gero esu prie vienu pirmuju ta naryste nusipirkus lotuliukas.gif

istisai nesedziu cia ir neskaitau kas vyksta.
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 08:47)
bet zinot kaip buna - baimes akys placios lotuliukas.gif

QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 08:58)
tai dar pasiejo panika aliexpress temoje, nes atseit cia tik per juos duomenys galejo nuteketi, visos panikoje, aaa, kaip cia dabar. na tai pirma gal reik issiaiskinti viska, juolab, prie ko cia ali, jei rezervavo amazonas  doh.gif

bandyta su keliomis kortomis pasinaudoti ir ne amazonas, taigi panika ne be reikalo.
Tik nebuvo ka nurasyti, nes kaip tik buvau persimetusi pinigus i kita saskaita, kuria nesinaudoju pirkimams netu.

QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 15, 09:07)
tikrai gal nebūtina sėti baimę per visas temas neišsiaiškinus visos situacijos. O dbr tik daug panikuojančių be reikalo. unsure.gif

Aguonyte, parasiau jau kokia situacija. Buvau banke. Matomi bandymai nurasyti pinigus. Ir ne karta ir ne vienoj kortoje. Tose, kurias naudoju nete.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 15, 13:34)

Aguonyte, parasiau jau kokia situacija. Buvau banke. Matomi bandymai nurasyti pinigus. Ir ne karta ir ne vienoj kortoje. Tose, kurias naudoju nete.

tai jei turi matyt kokioj šaly. o kodėl įtarimas ant ali krito ? buvo tam pagrindas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 15, 13:36)
tai jei turi matyt kokioj šaly. o kodėl įtarimas ant ali krito ?  buvo tam pagrindas?  unsure.gif

tik todel, kad ne paypal.
Atsakyti
QUOTE(Citadelė @ 2013 07 15, 12:44)
Atmesto užsakymo nepatvirtins, teks iš naujo užsakinėt. Jei pirkot pirmą kartą, būtinai sulaukit jų atsakymo, nes nepatvirtins greičiausiai ir kitų usakymų. Atrašo per 3 dienas (kaip ir parašyta pas juos), nemažai jiems teko rašinėt, nors neseniai tik pirkt pradėjau ten  ax.gif Ir atrašo ten vis tą pačią dainelę, kad jie nekalti smile.gif  4u.gif Na, bent mano tokia patirtis.. 4u.gif

katik pakartojau abu uzsakymus, abu leido padaryt, pries tai atrase, kad jau galiu daryt. aisku statusas dabar awaiting for dispatch, bet jau duoda vilties, kad visdelto issius biggrin.gif.na dabar gaunas kad pinigai kabo dvigubai biggrin.gif nors tuos pirmuosius aisku grazins i banka po 2 savaiciu biggrin.gif

tik dabar iskilo klausimas, kazi pristatys jie iki penktadienio, noretusi spet iki kol Tukis ves i LT siuntini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 15, 13:54)
katik pakartojau abu uzsakymus, abu leido padaryt, pries tai atrase, kad jau galiu daryt. aisku statusas dabar awaiting for dispatch, bet jau duoda vilties, kad visdelto issius biggrin.gif.na dabar gaunas kad pinigai kabo dvigubai biggrin.gif nors tuos pirmuosius aisku grazins i banka po 2 savaiciu biggrin.gif

tik dabar iskilo klausimas, kazi pristatys jie iki penktadienio, noretusi spet iki kol Tukis ves i LT siuntini smile.gif

Turetu speti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 10:44)
off topic  biggrin.gif  4u.gif

ar miegate su vyrais po viena kaldra ar po skirtingomis? mes miegame po 1 didele, beeet, ji netelpa i skalbenke  doh.gif  nors ir didele turime. kasmet nesame skalbti ja i savitarnos skablenkes + dviovynimas, ale tai atsieja nemazai pinigu. tai galvoju ka cia dabar daryt, nejau atskyras pirkt  g.gif

turim 2*2 dormeo koldra, lengva, man pakankamai silta, nors ne is storu, puikiai telpa i 7 kg skalbenka. dziusta greitai.

Pirkau sau didele ir dukrai siauresne, kai maximoje lipdukus rinkau, bet ir taip ju turi but
Atsakyti
o gal kas iš fragrancedirect.co.uk ko nos norėtų? Planuoju kvepaliukus užsisakyti, jei noriu kad spėtų liepos dvidešimt kažkurią tais dieną atvežti Tukis. Tad jau šiandien - kuo greičiau - turėčiau užsisakyti. Pristatymas į UK adresą 2 sv. O paskui pagal svorį Tukis paskaičiuos.
Jei kas nori prisijungti, duokit žinią į AŽ asap. 4u.gif

Pareklamuosiu - labai fainų calvin klein blizgių yra po 2 sv bigsmile.gif

http://www.fragrance...ml/invt/0038001
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 15, 14:21)
Pareklamuosiu - labai fainų calvin klein blizgių yra po 2 sv  bigsmile.gif

http://www.fragrance...ml/invt/0038001

Šitie blizgiai faini, bet kažkaip greit baigias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 15, 14:21)
Pristatymas į UK adresą 2 sv.

Greičiau pristato, ne 2 savait.
Aš prisijungčiau gal su nedideliu, keliais blizgiais, jei naudosit kodą VC205 ir atsiųstumėte po to per terminalą ax.gif
Dabar žiūrinėju ar man ebay pirkt ar grangrance.
Atsakyti