Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

Pasikartosiu blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 14, 14:59)
Mergaites ar cia tikrai vienodi  blush2.gif  su kalba prastai  blush2.gif
vienai draugei nupirkau  doh.gif  dabar dar vienai prisireike  doh.gif  biggrin.gif  atsakomybe dviguba  biggrin.gif

http://cgi.ebay.co.u...utorefresh=true
http://www.ebay.co.u...=item35c861116c

Atsakyti
Sveikos!!!

Ar kas renka Bioderma uzsakyma? Mielai jungciaus - vilniske esu. Biodermos vandenuko (rausvos etiketes) labai rekia....

P.S. miegam po viena kaldra su vyru ir net neisivaizduojam kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 15, 10:41)
gal yra užsakinėjančių e5p ?

geriau būtų Kaune.

Jei ne, galėsiu pati parinkti, jei atsiras norinčių.

Aš prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 07 14, 22:10)
Gal kas norėtų jungtis Klaipėdoje prie kerastase rinkinuko
http://www.hqhair.co...93.html?rcs=gci
Perkant 2 rinkinukus duoda 15proc nuolaidą  4u.gif

Labai panaši kaina ir Look Fantastic. Na £0,24 brangiau, bet nereikia pirkti dviejų. 15% nuolaidos kodas SUMMER15.
Atsakyti
Pasakykit, prašau, per kiek laiko ateina asos? jei šiandien užsakyčiau, kada realu sulaukt?
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2013 07 15, 12:11)
Pasakykit, prašau, per kiek laiko ateina asos? jei šiandien užsakyčiau, kada realu sulaukt?

Man du kartus per 8 dienas atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 10:58)
nu cia zinai... ziurint ko po ta kaldra lendi - ar apsikabineti ar pailseti lotuliukas.gif , reikalui esant visad gali uzsukt pas vyra i svecius  irnesakyk.gif flirt.gif

as irgi buvau ipratusi miegoti su atskiromis. jis po dvigule, as po viengule, kaip kazkas raset tuk tuk as pas ji pasibelsdavau. nes man irgi reikia susisukti. bet nusipirkau LR 260*240 kaldra, tai dabar po viena isitaise, is bedos dar 2 priimam trumpam ir vietos po ja pilnumoj. o pasisukti ir susisukti su tokia galim abu. siaip labai pasiteisines pirkinys. dabar tokias itaisiau artimiesiems, tai irgi be galo patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 10:44)
off topic  biggrin.gif  4u.gif

ar miegate su vyrais po viena kaldra ar po skirtingomis? mes miegame po 1 didele, beeet, ji netelpa i skalbenke  doh.gif  nors ir didele turime. kasmet nesame skalbti ja i savitarnos skablenkes + dviovynimas, ale tai atsieja nemazai pinigu. tai galvoju ka cia dabar daryt, nejau atskyras pirkt  g.gif

po atskirom, man visad šalta , jam karšta biggrin.gif
Išeina apsikabint ir po atskirom miegant rolleyes.gif
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 15, 10:50)
liko ta didžioji svečiams biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 10:58)
nu cia zinai... ziurint ko po ta kaldra lendi - ar apsikabineti ar pailseti lotuliukas.gif , reikalui esant visad gali uzsukt pas vyra i svecius  irnesakyk.gif flirt.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 07 15, 11:23)
as irgi buvau ipratusi miegoti su atskiromis. jis po dvigule, as po viengule, kaip kazkas raset tuk tuk as pas ji pasibelsdavau. nes man irgi reikia susisukti. bet nusipirkau LR 260*240 kaldra, tai dabar po viena isitaise, is bedos dar 2 priimam trumpam ir vietos po ja pilnumoj. o pasisukti ir susisukti su tokia galim abu. siaip labai pasiteisines pirkinys. dabar tokias itaisiau artimiesiems, tai irgi be galo patenkinti.

tak pareklamuokit kuri cia, ir ar telpa i skalbenke? nes musu tai tokia ale sintetiniai pukai, na is storesniu, nes man pastoviai salta biggrin.gif niu tai i 8kg skalbenke ji neilenda brach
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 07 15, 12:23)

ale paskui kiek vargo jai uzvalkalu ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 15, 09:51)
galbūt ir negavo, bet žmogui bent atrašytu. jeigu prisijungia jau  rolleyes.gif

Būtent, atsakyti juk gali. Nes klausiau, rašiau žinutes ir net į el.paštą. Juk mato, kad klausiu. Viskas yra suprantama, jei turi paaiškinimą.

QUOTE(ra2ga @ 2013 07 15, 09:53)
[size=1][/size]

Nesinervuokit. Viskas gerai su ja. Esu maciusi ja gyva-naturoj  4u.gif

Tai gal ir viskas gerai su ja natūroj biggrin.gif Bet elgiasi, tai ne labai kaip schmoll.gif
Gal turite jos tel nr? Parašykite man į až. Ačiū 4u.gif
O ji tikrai iš Utenos?

P.S. su vyru miegam tik po viena kaldra ir ne kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 15, 10:29)
Sveikos, idomu kada TBS teiksis atrasyt smile.gif labai nekantrauju suzinot ar kreips demesi i mano prasyma patvirtint uzsakyma ar taip ir paliks atmesta:)

Atmesto užsakymo nepatvirtins, teks iš naujo užsakinėt. Jei pirkot pirmą kartą, būtinai sulaukit jų atsakymo, nes nepatvirtins greičiausiai ir kitų usakymų. Atrašo per 3 dienas (kaip ir parašyta pas juos), nemažai jiems teko rašinėt, nors neseniai tik pirkt pradėjau ten ax.gif Ir atrašo ten vis tą pačią dainelę, kad jie nekalti smile.gif 4u.gif Na, bent mano tokia patirtis.. 4u.gif
Atsakyti