Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(pupune @ 2013 07 14, 22:28)
Aš truputį ne į temą, bet ar kam nors teko bendrauti su nare *Bitukas*?
Ji 06.28 siūlėsi užsakinėti  iš www.everything5pounds.com.
Parašė, kad mano prekių nebeliko, o mano pinigai buvo jau pervesti. Tačiau nuo tos dienos nei grąžintų pinigų, nei žinių iš jos doh.gif  doh.gif

jauciu rasyta jai nekarta ane? siaip yra jos anketa md, gal pagrasinti neigiamu, ale na, negrazu taip ilgai pinigu neatiduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 09:10)
jauciu rasyta jai nekarta ane? siaip yra jos anketa md, gal pagrasinti neigiamu, ale na, negrazu taip ilgai pinigu neatiduot  doh.gif

kaip suprast negrazu g.gif , jei ji uzsake tas prekes, ir ju nebeliko, o parduotuve nuskaiciavo pinigus - uztrunka kol jie gryzta i saskaita rolleyes.gif Gal zmogus neturi is ko padengt ir grazint, laukia kol grys patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 08:14)
kaip suprast negrazu g.gif , jei ji uzsake tas prekes, ir ju nebeliko, o parduotuve nuskaiciavo pinigus - uztrunka kol jie gryzta i saskaita rolleyes.gif Gal zmogus neturi is ko padengt ir grazint, laukia kol grys patys mirksiukas.gif

bet tai jei taip butu, juk galima taip zmogui ir parasyti. betop praejo nemazai dienu jau, jau turetu jie grazinti po tiek laiko, o jei ne, tai paaiskinti manau privalo kas ir kaip. raso gi, kad nuo to laiko jokiu ziniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 15 liepos 2013 - 08:16
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 09:16)
bet tai jei taip butu, juk galima taip zmogui ir parasyti. betop praejo nemazai dienu jau, jau turetu jie grazinti po tiek laiko, o jei ne, tai paaiskinti manau privalo kas ir kaip. raso gi, kad nuo to laiko jokiu ziniu.

tai praeje tik 2 savaites - tai pilnai galejo pinigu negrazinti, arba ant dienu grazins - ta parduotuve nera baisiai skubanti mirksiukas.gif Paaiskinti galejo - bet ar nemate reikalo, ar neturejo kada, ar apskritai po uzsakymo kazkur isvyko ar kas nutiko - tik ji pati gali paaiskint 4u.gif
Atsakyti
ar kas yra isbandes pirstines, ale tas, kur mobiliu galima naudotis su jomis?

http://lessthan10pou...art-gloves.html
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 09:19)
tai praeje tik 2 savaites - tai pilnai galejo pinigu negrazinti, arba ant dienu grazins - ta parduotuve nera baisiai skubanti mirksiukas.gif Paaiskinti galejo - bet ar nemate reikalo, ar neturejo kada, ar apskritai po uzsakymo kazkur isvyko ar kas nutiko - tik ji pati gali paaiskint 4u.gif

galbūt ir negavo, bet žmogui bent atrašytu. jeigu prisijungia jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2013 07 14, 23:28)
Aš truputį ne į temą, bet ar kam nors teko bendrauti su nare *Bitukas*?
Ji 06.28 siūlėsi užsakinėti  iš www.everything5pounds.com.
Parašė, kad mano prekių nebeliko, o mano pinigai buvo jau pervesti. Tačiau nuo tos dienos nei grąžintų pinigų, nei žinių iš jos doh.gif  doh.gif

Nesinervuokit. Viskas gerai su ja. Esu maciusi ja gyva-naturoj 4u.gif
Atsakyti
gal yra užsakinėjančių e5p ?

geriau būtų Kaune.

Jei ne, galėsiu pati parinkti, jei atsiras norinčių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 15 liepos 2013 - 09:42
off topic biggrin.gif 4u.gif

ar miegate su vyrais po viena kaldra ar po skirtingomis? mes miegame po 1 didele, beeet, ji netelpa i skalbenke doh.gif nors ir didele turime. kasmet nesame skalbti ja i savitarnos skablenkes + dviovynimas, ale tai atsieja nemazai pinigu. tai galvoju ka cia dabar daryt, nejau atskyras pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 10:44)
off topic  biggrin.gif  4u.gif

ar miegate su vyrais po viena kaldra ar po skirtingomis? mes miegame po 1 didele, beeet, ji netelpa i skalbenke  doh.gif  nors ir didele turime. kasmet nesame skalbti ja i savitarnos skablenkes + dviovynimas, ale tai atsieja nemazai pinigu. tai galvoju ka cia dabar daryt, nejau atskyras pirkt  g.gif

mes po atskirom blush2.gif man taip kur kas patogiau - geriau issimiegam, nes bent as megstu susisukt i kaldra visa, kas butu neimanoma, jei MB salia guletu - jam tektu salti ko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 10:44)
off topic  biggrin.gif  4u.gif

ar miegate su vyrais po viena kaldra ar po skirtingomis? mes miegame po 1 didele, beeet, ji netelpa i skalbenke  doh.gif  nors ir didele turime. kasmet nesame skalbti ja i savitarnos skablenkes + dviovynimas, ale tai atsieja nemazai pinigu. tai galvoju ka cia dabar daryt, nejau atskyras pirkt  g.gif

mes miegam po atskirom biggrin.gif nes abu mėgstam susisukti. biggrin.gif bandėm miegot po dyyydele. tai vienas vistiek likdavo be kaldros doh.gif lotuliukas.gif
liko ta didžioji svečiams biggrin.gif

žiemą tai man reik pūkinės storos nes man šalta. blush2.gif o vyras su adijalu miega blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 15, 10:50)
žiemą tai man reik pūkinės storos nes man šalta.  blush2.gif  o vyras su adijalu miega  blink.gif

mes miegam po vilnonemis, bet irgi - MB reik storesnes, tad jam pirkom 600g, o man kazkaip per karsta su tokia, tad naudoju 450g... Vasara irgi - as su plonu adijaliuku, o jis su savo kaldra - tad su viena abiem nikaip nebutu gerai schmoll.gif
Atsakyti