Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 22:17)
lyginant su Jumis as cia naujoke  tongue.gif Ir skaitau cia labai mazai, taigi nezinau tiek kiek Jus cia zinot  tongue.gif Mano stazas cia metai gal, o Jusu jau ne vieni  biggrin.gif

bet kitos daug sukauja cia, o jus daug darote (pvz pirma uzblokuojat saskaita, paskui aiskinates) lotuliukas.gif - nepykit, juokinga biski blush2.gif
Atsakyti
Aš truputį ne į temą, bet ar kam nors teko bendrauti su nare *Bitukas*?
Ji 06.28 siūlėsi užsakinėti iš www.everything5pounds.com.
Parašė, kad mano prekių nebeliko, o mano pinigai buvo jau pervesti. Tačiau nuo tos dienos nei grąžintų pinigų, nei žinių iš jos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 14 liepos 2013 - 22:28
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 19:10)
atsauksit savo naryste ir jums grazins pinigus mirksiukas.gif

Reikia pasitikrint ir man tuos nustatymus, gal galit nukreipt kur ieškot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 17:36)
kazkas rase, kad amazonas nurase kazkoki mokesti nemaza  g.gif Niekas nepamenat kas ?
Gal man cia taip yra.

Man buvo nuskaitęs amazonas, bet doleriais, bet čia tas pats metinis kaip ir 49 svarai.
Tai aš su jais aiškinausi online, ten toks chatas jų yra.
Tai dar kol išsiaiškinau kas ten ir ką man nuskaitė, nes pas mane accountų daug amazono ir siuntimo adresų belekiek privesta doh.gif Kol galiausiai jie patys išsiaiškino, kad yra sukurtas account'as mano vyro vardu, bet sako jūsų kortelės duomenys, tai tada panaikino tą narystę ir grąžino pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 16:25)
Merginos,
Esu šoke. Bijau jau pirkt be paypal.
Mano visom kortelėm bandyta pasinaudoti ir rezervuoti pinigai, nors aš jokių operacijų nedariau šiomis dienomis. Blokavau banke kortas, ryt rašau pretenziją.
Taigi su visom pardėm be paypal užrišu. Spėju,kad kinai kažkur, greičiausiai Ali čia taip nesaugu.
  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o visose tai čia keliuose rezervuoti pinigai? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 14, 23:41)
Reikia pasitikrint ir man tuos nustatymus, gal galit nukreipt kur ieškot? ax.gif

Nueikit į savo amazon sąskaitą, ten yra Settings -> Manage Prime Membership
Amazon Family Membership
pažiūrėkit ar nesate užsisakiusi.
Atsakyti
QUOTE(astasi @ 2013 07 14, 15:48)
Merginos, gal galite atsakyti del Amazon.uk. Padariau uzsakyma, gavau patvirtinima. Siandien gaunu reikalavima pateikti banko saskaitos likuti,4 paskutinius kreditines korteles skaicius ir t.t. Visa info pateikti fax'u. Ar buvote kuri susidure su tokia situacija??aciu.

Kažkaip įtartinai man tai atrodo g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 23:06)
o jus daug darote (pvz pirma uzblokuojat saskaita, paskui aiskinates) lotuliukas.gif  - nepykit, juokinga biski blush2.gif

Gal ir juokinga iš pirmo žvilgsnio, bet aš ko gero irgi būčiau taip darius, nu maža kas šiais laikais gali pasinaudot tavo kortele ir tavo duomenim doh.gif Va vyras pernai aptiko, kad pas jį virš 2000 lt rezervuota blink.gif Dar mane iškamantinėjo, gal aš apsipirkau jam nieko nesakius blush2.gif Na bet ne tokiom sumom cool.gif Irgi gaminosi naują kortelę, nes tuos 2000 lt kaip išsiaškino banke kažkas iš Singapūro internetiniame kazino jam pralošė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 07 15, 01:51)
Kažkaip įtartinai man tai atrodo g.gif
Gal ir juokinga iš pirmo žvilgsnio, bet aš ko gero irgi būčiau taip darius, nu maža kas šiais laikais gali pasinaudot tavo kortele ir tavo duomenim doh.gif Va vyras pernai aptiko, kad pas jį virš 2000 lt rezervuota blink.gif Dar mane iškamantinėjo, gal aš apsipirkau jam nieko nesakius blush2.gif Na bet ne tokiom sumom cool.gif Irgi gaminosi naują kortelę, nes tuos 2000 lt kaip išsiaškino banke kažkas iš Singapūro internetiniame kazino jam pralošė blink.gif

nu bet jus matot kieno rezervuoti pinigai ir ar tai pazystama parduotuve ar ne - irgi zinoma rolleyes.gif Jei jau perkama neatidziai, neskaitant kas ka raso ir dedami kryziukai - tai kai jau nuraso - reik tikrint ko prisidirbai, o ne pult blokuot paciai saves blush2.gif Cia nieko blogo aisku nenutiko, bet bent jau sioje temoje daug kartu apie si "triuka" kalbeta, as pati pamenu buvau smarkiai susinervinus - nes ko gero esu prie vienu pirmuju ta naryste nusipirkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 15, 07:50)
nu bet jus matot kieno rezervuoti pinigai ir ar tai pazystama parduotuve ar ne - irgi zinoma rolleyes.gif Jei jau perkama neatidziai, neskaitant kas ka raso ir dedami kryziukai - tai kai jau nuraso - reik tikrint ko prisidirbai, o ne pult blokuot paciai saves blush2.gif Cia nieko blogo aisku nenutiko, bet bent jau sioje temoje daug kartu apie si "triuka" kalbeta, as pati pamenu buvau smarkiai susinervinus - nes ko gero esu prie vienu pirmuju ta naryste nusipirkus lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir jeigu VISOMIS bande pasinaudoti AMAZONAS tai tikrai buciau sumascius kam prispaudziau kažką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 15, 08:39)
drinks_cheers.gif  ir jeigu VISOMIS bande pasinaudoti AMAZONAS tai tikrai buciau sumascius kam prispaudziau kažką  unsure.gif

bet zinot kaip buna - baimes akys placios lotuliukas.gif
Atsakyti
tai dar pasiejo panika aliexpress temoje, nes atseit cia tik per juos duomenys galejo nuteketi, visos panikoje, aaa, kaip cia dabar. na tai pirma gal reik issiaiskinti viska, juolab, prie ko cia ali, jei rezervavo amazonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 15, 08:58)
tai dar pasiejo panika aliexpress temoje, nes atseit cia tik per juos duomenys galejo nuteketi, visos panikoje, aaa, kaip cia dabar. na tai pirma gal reik issiaiskinti viska, juolab, prie ko cia ali, jei rezervavo amazonas  doh.gif

tikrai gal nebūtina sėti baimę per visas temas neišsiaiškinus visos situacijos. O dbr tik daug panikuojančių be reikalo. unsure.gif
Atsakyti