Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 17:19)
nedalyvauju niekur.

tai jus gal net nezinot kur sudalyvavot - man taip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 17:36)
kazkas rase, kad amazonas nurase kazkoki mokesti nemaza  g.gif Niekas nepamenat kas ?
Gal man cia taip yra.

Kokia suma rezervuota?Ne £49?
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 07 14, 16:17)

Dekui,paskaiciau ir radau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 17:37)
tai jus gal net nezinot kur sudalyvavot - man taip buvo mirksiukas.gif

Kriste, o kaip rast ?
man amazonas tamsus miskas doh.gif verysad.gif Narsau, narsau ir nieko nesuprantu kur ka paspaust, pazymet galejau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 17:58)
Kriste, o kaip rast ?
man amazonas tamsus miskas  doh.gif  verysad.gif Narsau, narsau ir nieko nesuprantu kur ka paspaust, pazymet galejau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nzn jusu atvejo - bet man buvo, kad pirkau preke, pasiule nemokama siuntima, ir apacioje daug prirasyta buvo - tad uzdejau varnele ir gavau nemokama pristatyma per 1 diena lotuliukas.gif Kaina nepasikeite - tad buvau baisiai patenkinta menesi ar du - kol nenurase 200 lt uz naryste kazkokia tai doh.gif
Atsakyti
Mergaites gal kur uzmatete kerastase sampunu gerom kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 18:04)
nzn jusu atvejo - bet man buvo, kad pirkau preke, pasiule nemokama siuntima, ir apacioje daug prirasyta buvo - tad uzdejau varnele ir gavau nemokama pristatyma per 1 diena lotuliukas.gif Kaina nepasikeite - tad buvau baisiai patenkinta menesi ar du - kol nenurase 200 lt uz naryste kazkokia tai doh.gif

bus ta pati situacija cia smile.gif Daug kas dejo tas varneles, bet paskui nustatymuose taip pat reikejo det varnele, kad nenori automatisko,jau mokamo, pratesimo smile.gif Prime naryste vadinas.49svarai metam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 07 14, 18:07)
bus ta pati situacija cia  smile.gif Daug kas dejo tas varneles, bet paskui nustatymuose taip pat reikejo det varnele, kad nenori automatisko,jau mokamo, pratesimo smile.gif Prime naryste vadinas.49svarai metam smile.gif

o kur tuos nustatymus rast ?? isnarsiau jau visur doh.gif
Papildyta:
You may cancel your membership at any time, and end your Prime benefits immediately. You will receive a full refund of your membership fee if neither you nor your invited household members have used your Prime benefits since we charged you for your current membership period. If you select "Cancel membership," we will tell you whether you qualify for a refund before we ask you to confirm your cancellation. You can continue enjoying your Prime benefits until the end of the current period without further charge by setting your membership to "Do not renew" above.

va ka radau. Kas pasikeis , jei paspausiu cancel ?
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 14, 11:35)
tesco jus kalbat?

rubam pirmajam pirkimui bandykit SPRING13

AČIŪŪŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 18:16)
o kur tuos nustatymus rast ?? isnarsiau jau visur  doh.gif
Papildyta:
You may cancel your membership at any time, and end your Prime benefits immediately. You will receive a full refund of your membership fee if neither you nor your invited household members have used your Prime benefits since we charged you for your current membership period. If you select "Cancel membership," we will tell you whether you qualify for a refund before we ask you to confirm your cancellation. You can continue enjoying your Prime benefits until the end of the current period without further charge by setting your membership to "Do not renew" above.

va ka radau. Kas pasikeis , jei paspausiu cancel ?

atsauksit savo naryste ir jums grazins pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Sakykit, o www.thebodyshop.co.uk kas perkat, ar siuncia i lt? Kooperuojates ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lanocka @ 2013 07 14, 19:17)
Laba diena. Sakykit, o www.thebodyshop.co.uk kas perkat, ar siuncia i lt? Kooperuojates ar ne?

i LT nesiuncia.Uzsakinejam UK adresu
Atsakyti