Gal kam aktualu https://www.lsbags.co.uk/ nemokamas UK siuntimas bet kokiam uzsakymui. ir 5% nuolaida su koduku AA1000. Iki liepos 21 galioja
QUOTE(*finy* @ 2013 07 14, 15:08)
O kur merginos bendrauja aliexpress tema?Paskutine tema radau uzdaryta,turiu kelis klausimus
http://www.supermama...?...56&t=929349
Merginos,
Esu šoke. Bijau jau pirkt be paypal.
Mano visom kortelėm bandyta pasinaudoti ir rezervuoti pinigai, nors aš jokių operacijų nedariau šiomis dienomis. Blokavau banke kortas, ryt rašau pretenziją.
Taigi su visom pardėm be paypal užrišu. Spėju,kad kinai kažkur, greičiausiai Ali čia taip nesaugu.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 16:25)
Merginos,
Mano visom kortelėm bandyta pasinaudoti ir rezervuoti pinigai, nors aš jokių operacijų nedariau šiomis dienomis. Blokavau banke kortas, ryt rašau pretenziją.
Taigi su visom pardėm be paypal užrišu. Spėju,kad kinai kažkur, greičiausiai Ali čia taip nesaugu.
abejoju ar aliexpress, nes jie net tame pat kompe del apsaugos neduoda issaugot savo duomenu
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 14, 16:28)
abejoju ar aliexpress, nes jie net tame pat kompe del apsaugos neduoda issaugot savo duomenu
tik pas Ali ir amazon esu pirkusi be paypal.
TBS tai tikrai saugu.
Gal amazon, nes dabar rezervuota is amazon.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 16:34)
tik pas Ali ir amazon esu pirkusi be paypal.
TBS tai tikrai saugu.
TBS tai tikrai saugu.
šiaip amazone lieka visi kortelių duomenys tai visko gali būti,kad su jais susiję..užtenka įsilaužt į jūsų sąskaitą, ar prisijungimą ir gali pirkt...su alienu kas kartą reikia suvesti duomenis, todėl tikrai abejoju..
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 14, 16:52)
šiaip amazone lieka visi kortelių duomenys tai visko gali būti,kad su jais susiję..užtenka įsilaužt į jūsų sąskaitą, ar prisijungimą ir gali pirkt...su alienu kas kartą reikia suvesti duomenis, todėl tikrai abejoju..
bet ar as netureciau matyt savo amazone, kad buvo pirkimas ?
Ryt rasau pretenzija, bet neramu ar nebus taip, kad negrazins man pinigu, pasakys, kad as pirkau.
nerandu niekur amazone as savo kortos duomenu
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 16:55)
bet ar as netureciau matyt savo amazone, kad buvo pirkimas ?
Ryt rasau pretenzija, bet neramu ar nebus taip, kad negrazins man pinigu, pasakys, kad as pirkau.
na lyg ir turėtumėt matyt...tik va iš kokio amazono pirkta. užklauskit iš kokios šalies tada ar pan..sunku patarti, nes nesusidūriau dar
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 14, 16:58)
na lyg ir turėtumėt matyt...tik va iš kokio amazono pirkta. užklauskit iš kokios šalies tada ar pan..sunku patarti, nes nesusidūriau dar
nurasyta svarais rezervacija.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 07 14, 17:01)
nurasyta svarais rezervacija.
tai paziurekit prie uzsakymu istorijos, ar nepadarytas koks uzsakymas? Gal dar atsaukt galima butu
Arba gal dalyvaujat amazone kokioj nors programoj (kokia varnele kur uzdejot), tada automatiskai ten kazkoki mokesti amazonas nuraso
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 07 14, 17:10)
tai paziurekit prie uzsakymu istorijos, ar nepadarytas koks uzsakymas? Gal dar atsaukt galima butu
Arba gal dalyvaujat amazone kokioj nors programoj (kokia varnele kur uzdejot), tada automatiskai ten kazkoki mokesti amazonas nuraso
nedalyvauju niekur.
kazkas rase, kad amazonas nurase kazkoki mokesti nemaza Niekas nepamenat kas ?
Gal man cia taip yra.
Gal man cia taip yra.