Gal yra Danske banko klientų gavusiu nemokamos registracijos kodą į Vilniaus maratoną ir jame nenori bėgti, bet norėtų tuo kodu pasidalinti? Ačiū į ą.ž. rašykite
Sveiki, maciau puikiai padejote su paspirtukais vienai mamytei tai gal padesite man, atrodo jau visur issniukstinejau bet gal kas mate kur pigiau nei 400 lt SMOBY TEFAL EXcellence virtuvele su beganciu vandenunku ? na svarbu ir siuntimo kaina Lietuvoje su siuntimu 404 LT.. kai yra pigiau
Pirkot čia nesenai masiškai Biodermos Miceliarinį vandenį. Aišku man tuomet nereikėjo, o dabar jau kaip ir noris iš kur pirkot ir kokia maždaug kaina gavos?
O Lonsdale ir Slazenger rūbų dydžiai vaikams t.p. padidinti, kaip ir suaugusių? Gal kas pirkot vaikams maikutes ar treningines kelnes ir galit pagelbėt?
Sveiki, maciau puikiai padejote su paspirtukais vienai mamytei tai gal padesite man, atrodo jau visur issniukstinejau bet gal kas mate kur pigiau nei 400 lt SMOBY TEFAL EXcellence virtuvele su beganciu vandenunku ? na svarbu ir siuntimo kaina Lietuvoje su siuntimu 404 LT.. kai yra pigiau
netokia ... na sitos kaina zymiai geresne nei lietuvoje tokios bet norisi su vandeneliu net nezinau .... gimtadienis arteja o as dar nepasirupinau dovana
va si
neidukas.lt yra nerasiu per siandiena tai teks ryt is ju uzsakyti
netokia ... na sitos kaina zymiai geresne nei lietuvoje tokios bet norisi su vandeneliu net nezinau .... gimtadienis arteja o as dar nepasirupinau dovana