Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(lina0612 @ 2013 07 13, 00:17)
Daznai taip pasitaiko
Ypac po kelioniu uzsienyje, jei atsiskaitot neaiskiose vietose
Taip pat gali taip buti , apsiperkant nerimtose parduotuvese

Atsiskaitant ir lietuvoje, savo varda jau turincioj parduotuvej gali taip nutikt. Pati papuoliau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif informuoju, gal kam bus naudinga, Danija.lt pradėjo neblogą išpardavimą. Dar pritaikius nuolaidą (kodas TAU15 minusuoja 15 proc., o užsisakius jų Naujalaiškį pirmam apsipirkimui - 20 proc.).
Žodžiu, vyrui užsakiau odinius firminius batus batus už 63 litus (vietoj 229lt.). Moteriškų vertų dėmesio irgi yra.
Pristatymas puikus, nemokamas.

http://www.danija.lt...ui-LORENZO.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 13 liepos 2013 - 08:09
gal kas renkate crocs uzsakyma? kokias nuolaidas papildomai galima dar isspaust? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 07 13, 09:03)
Labas rytas 4u.gif informuoju, gal kam bus naudinga, Danija.lt pradėjo neblogą išpardavimą. Dar pritaikius nuolaidą (kodas TAU15 minusuoja 15 proc., o užsisakius jų Naujalaiškį pirmam apsipirkimui - 20 proc.).
Žodžiu, vyrui užsakiau odinius firminius batus batus už 63 litus (vietoj 229lt.). Moteriškų vertų dėmesio irgi yra.
Pristatymas puikus, nemokamas.

http://www.danija.lt...ui-LORENZO.html

tik kad nuolaidos nesumuojamos arba 15%off arba 20% off ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote ar Rieker vyriski batai padidinti ar pamazinti?
Atsakyti
Aš kai žiemą pirkau iš Danijos batus, tai gyvoj parduotuvėj jie buvo pigiau nei internetinėj. Tad reik žiūrėt ar nepigiau nukeliaut į pardę.
Papildyta:
QUOTE(kete @ 2013 07 13, 10:24)

Lyg ir atitinka, senokai pirkom, jei klystu, kitos pataisys.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 13, 00:17)
O jus sau norit?
Siulyciau pirma pasibandyti 7 coliu
Labai jau mazas ekranas

As jei sau pirkciau, tuomet tik 10-ties

Man irgi 7 mazas pasirode g.gif Mum tai butu visai seimai, tik man nelabai jis reikalingas, tai daugiau butu dukrai kelionese zaidimams g.gif

Ir kito reikia 8 m berniukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2013 07 13, 10:24)

daug turim Rieker, mums atitinka
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 13, 10:13)
tik kad nuolaidos nesumuojamos arba 15%off arba 20% off  ax.gif

Reik laukt didesniu nuolaidu, gaila kad tik 1 taiko
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 13, 10:25)
Aš kai žiemą pirkau iš Danijos batus, tai gyvoj parduotuvėj jie buvo pigiau nei internetinėj. Tad reik žiūrėt ar nepigiau nukeliaut į pardę.
Papildyta:

Ne visur yra parduotuvė. O ir grąžinimas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 13, 09:25)
Papildyta:

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 13, 10:11)
daug turim Rieker, mums atitinka

Dėkui labai už atsakymą. Užmačiau vyrui žieminius Rieker batus su kailiu javari.de, tai gal reik paimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 07 12, 19:36)
Merginos, sakykit ar jums kuriai taip buvo... Skambina man is Seb ir aiskina, kad uzblokavo mano kreditine kortele, nes ten ale kazkokius duomenis nesaugiai nuskaite ar kazkas panasaus  unsure.gif Perdarys nauja. Na zodziu, o dar lektuvo bilietus kita savaite pirkt reikejo  doh.gif  Pati pasitikrinus tai nieko itartino nematau. Atsiskaitymai tik mano. Itariu dar paprasys susimoketi kaip uz nauja  g.gif Sako, kad tai del musu paciu saugumo... bet  rolleyes.gif

Man irgi panašiai yra buvę, nemokamai pagamina naują.
Atsakyti