Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

Pirkot čia nesenai masiškai Biodermos Miceliarinį vandenį. Aišku man tuomet nereikėjo, o dabar jau kaip ir noris ax.gif iš kur pirkot ir kokia maždaug kaina gavos? 4u.gif
Nors daugiau Biodermos nuo saulės domina, gal ten pat abi priemones rasčiau
user posted image
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2013 07 12, 20:36)
Merginos, sakykit ar jums kuriai taip buvo... Skambina man is Seb ir aiskina..

Ne, nebuvo. Bet jei neprašė jokių slaptažodžiu, tai viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 liepos 2013 - 20:24
QUOTE(racke @ 2013 07 12, 20:36)
Merginos, sakykit ar jums kuriai taip buvo... Skambina man is Seb ir aiskina, kad uzblokavo mano kreditine kortele, nes ten ale kazkokius duomenis nesaugiai nuskaite ar kazkas panasaus  unsure.gif Perdarys nauja. Na zodziu, o dar lektuvo bilietus kita savaite pirkt reikejo  doh.gif  Pati pasitikrinus tai nieko itartino nematau. Atsiskaitymai tik mano. Itariu dar paprasys susimoketi kaip uz nauja  g.gif Sako, kad tai del musu paciu saugumo... bet  rolleyes.gif

Mums buvo taip su DNB.Praeitais metais birzelio menesi dukra buvo JAV, spali skambina is banko ir sako, uzblokavome dukros kortele, nes atsiskaite parduotuveje, kurioje nuskaitydavo duomenis ar kazkas panasaus.Del jusu paciu saugumo kortele uzblokavome, pagaminsime nauja.Tik tiek, kad ji mums kainavo, nes mes dareme pagal individualu dizaina pirmaja kortele, tai uz nauja irgi reikejo moketi.
Atsakyti
Sveikos merginos, sakykit o siuntimas is javari.de ir javari.fr I lietuva nemokamas. Vienus batus uzmaciau vienam puslapyje, o kitus kitam. Ir abieju reik
Atsakyti
nemokamas
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2013 07 12, 21:43)
Sveikos merginos, sakykit o siuntimas is javari.de ir javari.fr I lietuva nemokamas. Vienus batus uzmaciau vienam puslapyje, o kitus kitam. Ir abieju reik

nemokamas
Atsakyti
Aciu jums uz atsakymus
Atsakyti
Merginos o littlewoods jau nebesiunčia i LT ar aš kažko nedažiuriu apie pristatyma i LT lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nimfa_9: 12 liepos 2013 - 21:21
Is cia tik per tarpininkes? ax.gif

http://shopeu.ecco.c...order=price_asc
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 07 12, 19:36)
Merginos, sakykit ar jums kuriai taip buvo... Skambina man is Seb ir aiskina, kad uzblokavo mano kreditine kortele, nes ten ale kazkokius duomenis nesaugiai nuskaite ar kazkas panasaus  unsure.gif Perdarys nauja. Na zodziu, o dar lektuvo bilietus kita savaite pirkt reikejo  doh.gif  Pati pasitikrinus tai nieko itartino nematau. Atsiskaitymai tik mano. Itariu dar paprasys susimoketi kaip uz nauja  g.gif Sako, kad tai del musu paciu saugumo... bet  rolleyes.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 07 12, 20:23)
Mums buvo taip su DNB.Praeitais metais birzelio menesi dukra buvo JAV, spali skambina is banko ir sako, uzblokavome dukros kortele, nes atsiskaite parduotuveje, kurioje nuskaitydavo duomenis ar kazkas panasaus.Del jusu paciu saugumo kortele uzblokavome, pagaminsime nauja.Tik tiek, kad ji mums kainavo, nes mes dareme pagal individualu dizaina pirmaja kortele, tai uz nauja irgi reikejo moketi.

Man buvo tokia situacija su DNB banku prieš 2 metus. Grįžau iš Vengrijos ir po kelių dienų iš banko paskambino, kad užblokavo kortelę, nes ten kažkas nuskaitė duomenis ir lyg bandė pasinaudoti. Aš taip pat nieko įtartino sąskaitoje nemačiau, bet aišku sutikau kad užblokuotų, savo pačios saugumui. Pagamino kitą nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 12, 22:20)

I LT nesiunčia.
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte kur perkate kokybiškas kuprines mokyklinukams? Penktokei reikia. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 07 12, 19:36)

Daznai taip pasitaiko
Ypac po kelioniu uzsienyje, jei atsiskaitot neaiskiose vietose
Taip pat gali taip buti , apsiperkant nerimtose parduotuvese

Dziaukites kad bankas paseka jusu atsiskaitumus ar bandymus atsiskaityti jusu kortele mirksiukas.gif

Paprastai kortele pergamina nemokamai, nebent kaip rase kortele buna individualaus dizaino
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 07 12, 18:31)
toki ziurejau, bet vis galvoju gal iskart geresni imt  g.gif  kaip sunku issirinkt  doh.gif  jei drauge butu neprasius, tai ir man nereiketu, o db  doh.gif
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

O jus sau norit?
Siulyciau pirma pasibandyti 7 coliu
Labai jau mazas ekranas

As jei sau pirkciau, tuomet tik 10-ties
Atsakyti