Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(CaraMela @ 2013 07 12, 10:40)
Galiu Kaune priimti norinčias ko nors iš TBS, paskutinis nuolaidų pasispardymas - minus 35 proc nuo visų kainų.

Planuoju užsakinėti apie 14 val, jei didesni krepšiukai, būtų geriau, kad bankas swedas būtų 4u.gif

Siųsiuos per Tukį.

Paskutine diena ?
Lyg visa savaitgali dar galios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 12 liepos 2013 - 12:11
tik noriu pasidalinti info, kurios niekas man nesuteikė dėl receptinių vaistų smile.gif
taigi užsisakiau is mistrys.co.uk receptinius vaistus, tada išsiunčiau originalą registruotų paštu. ką tik patvirtino, kad gavo ir mano vaistus išsiuntė thumbup.gif
ir tuo pačiu pasigirsiu, jog pas mus šie vaistai kainuoja pigiausiai 110 lt, o man kainavo 3,64 GBP smile.gif žinoma prisidėjo recepto siuntimas (10lt), ir siuntimas į LT (30lt), taip pat receptiniu vaistu aptarnavimo mokestis 17lt. Bet kadangi man reikejo dvieju pakuociu, tai atsipirko su kaupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 12, 13:10)
Paskutine diena ?
Lyg visa savaitgali dar galios  ax.gif

galioja iki 15 d. 4u.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kinieciu parduotuve blush2.gif kur pirkom plancetus biggrin.gif biggrin.gif uzkrito pavadinimas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 12 liepos 2013 - 12:58
Sveikos,
permečiau temutę, bet neužmačiau ar akas iš E5P Kaune renka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 12, 12:25)
Įtariu, kad internetu kol kas dar ne, bet artimiausiu metu jau turėtų atsidaryti kelios H&M parduotuvės - Akropoliuose, Vilniuje Panoramoje ir Gedimino9, gal ir dar kažkur... ax.gif

oze
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 12, 13:05)
o LA REDOUTE ar buna kad kazko nesiuncia i ta sali.? nes isidejus raso kazka apie regiona . kad netinkamas. čia kai kuriom prekėm. ar ne taip suprantu  g.gif

Buna. Pvz. Vertbaudet prekiu nesiuncia. Ir kitokiu.
Atsakyti
O TBS Marijampoleje gal yra perkanciu? Susigundziau plauku kauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 12, 13:58)
Merginos priminkit kinieciu parduotuve  blush2.gif  kur pirkom plancetus  biggrin.gif  biggrin.gif  uzkrito pavadinimas  doh.gif  biggrin.gif

http://www.buyincoins.com/
cia pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 12, 15:04)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 12, 15:19)

O kokias konkreciai pirkot? Ar gerai laiko? Drauge prase jos astuonmeciui paziuret 4u.gif
Atsakyti
TBS užsakyta 4u.gif
Atsakyti