Gavau Unserekleineapotheke deze Vel su nuotykiais Neidejo kremo nosytei nuo slogos Tai tikiuosi, kad nepamirs grazinti pinigu ne tik uz krema, bet ir uz ta saldancia pakuote
Galiu Kaune priimti norinčias ko nors iš TBS, paskutinis nuolaidų pasispardymas - minus 35 proc nuo visų kainų.
Planuoju užsakinėti apie 14 val, jei didesni krepšiukai, būtų geriau, kad bankas swedas būtų
Siųsiuos per Tukį.
Planuoju užsakinėti apie 14 val, jei didesni krepšiukai, būtų geriau, kad bankas swedas būtų
Siųsiuos per Tukį.
QUOTE(simpa @ 2013 07 12, 10:03)
Gavau Unserekleineapotheke deze Vel su nuotykiais Neidejo kremo nosytei nuo slogos Tai tikiuosi, kad nepamirs grazinti pinigu ne tik uz krema, bet ir uz ta saldancia pakuote
nu va kaip negerai, pirmą kartą ir aš papuoliau
Mamukai, turiu klausimuką. Monthercare išsiuntė prekes, tačiau ne visas, prie trijų parašyta Items to follow. Čia sulaikyta ir dar galiu tikėtis kad išsiūs ar jeigu taip parašė, tai jau nebesitikėt gaut? Labiausiai norimos prekės mano
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 12, 09:44)
Ar tiesa, kad tie patys kombiai/striukes, kur gap.com pukiniai, gap.eu ne.
Pati pirkdavau is gap.com, o sita dalyka mergaites aptarinejo skelbimuose. Kazkaip buvo geru kainu gap.eu, bet pabijojai pirkt.
O siaip esu didele gerbeja gapo pukiniu striukiu/kombiu, lengvi, silti, vaikui lengva lankstytis.
Pati pirkdavau is gap.com, o sita dalyka mergaites aptarinejo skelbimuose. Kazkaip buvo geru kainu gap.eu, bet pabijojai pirkt.
O siaip esu didele gerbeja gapo pukiniu striukiu/kombiu, lengvi, silti, vaikui lengva lankstytis.
musu pukinis buvo, nors prie aprasymo nieko apie pukus nerase
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 11, 23:19)
Sakyčiau, visai normalios kainos Svarais, aišku, atrodo viskas kiek gražiau (bet juk kai perkam, prisideda dar siuntimas į LT ir/ar procentas tarpininkėms), o palyginus su eurais, tai matau, kad litais kai kas ir geriau gaunasi
O seilo kol kas ir neturėtų būti - juk normali prekyba dar neprasidėjo
O seilo kol kas ir neturėtų būti - juk normali prekyba dar neprasidėjo
Ar as ne taip supratau, ar greit galesime ir LT internetu is HM pirkt?
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 12, 10:40)
Galiu Kaune priimti norinčias ko nors iš TBS, paskutinis nuolaidų pasispardymas - minus 35 proc nuo visų kainų.
Siųsiuos per Tukį.
Siųsiuos per Tukį.
nieko nesu pirkus ten, gal parekomenduotumet ka? kanors is naturalesniu priemoniu:)
Galeciau Klaipedoje parinkt, jei ka domina
Mergaites, o buynail.com siuncia i LT?
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 12, 11:28)
Ar as ne taip supratau, ar greit galesime ir LT internetu is HM pirkt?
Įtariu, kad internetu kol kas dar ne, bet artimiausiu metu jau turėtų atsidaryti kelios H&M parduotuvės - Akropoliuose, Vilniuje Panoramoje ir Gedimino9, gal ir dar kažkur...
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 12, 11:45)
nieko nesu pirkus ten, gal parekomenduotumet ka? kanors is naturalesniu priemoniu:)
Mano rekomendacijos
plaukų sviestas drėkinantis. panašiai kaip kaukė, tik tiek, kaip čia rašo, reikia poros riešutėlių dydžio kiekį paimti ant plaukų ištrinti. Žinokit pajutau malonumą vaikščioti palaidais plaukais. Nuostabi piemonė.
http://www.thebodysh...air-butter.aspx
Antakius labai gražiai padaro šis daikčiukas
http://www.thebodysh...-liner-kit.aspx
Šita dušo želė tiesa, aš turėjau lemongrass and pears, bet jau išparduota
http://www.thebodysh...shower-gel.aspx
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 12, 11:45)
mane tbs domintu tikrai
o LA REDOUTE ar buna kad kazko nesiuncia i ta sali.? nes isidejus raso kazka apie regiona . kad netinkamas. čia kai kuriom prekėm. ar ne taip suprantu