Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 187 tema

QUOTE(Maja Di @ 2013 07 11, 17:45)
Ar persiųstumėt?

Su persiuntimu problemos nebutu

Tik itariu, kad krpselyje vietos nebeliks

Kas su manimi jungetes prie mothercare
Musu uzsakymas jau siunciamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 11 liepos 2013 - 22:46
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 11, 09:09)
apie kombius kaip ir apie rūbus, kuo vaikui arčiau bus rūbas, tuo jam bus šilčiau smile.gif todėl labai didelių nepirkit  4u.gif  Columbia faini žieminiai kombiukai, bet teko išbandyti GAP, ir likau labiau patenkinta kombiais nei Columbia smile.gif GAP spalį-lapkritį irgi pasiūlė geras kainas. nepamenu tikslaii kada  blush2.gif  Čia tiems,kam pvz metukai vasarą sueina smile.gif nes viduj flysas smile.gif Na mano nuomonė, pasidalinau  4u.gif  nes turėjom du Columbia ir  vieną GAP praeitai žiemai laugh.gif rinkausi geriausią kol išsirinkau smile.gif Plius GAP siauresni ir vaikas neatrodo kaip meškiukas su Columbia smile.gif kol guli tai nieko , o kai jau vaikštantis vaikas, tai tikrai smagiau mums buvo GAP  4u.gif

drinks_cheers.gif as ir maziukei nupirkau GAP'o ir man labiau jis patiko, tad jei vel bus nuolaida gera imsiu gapini kombika rolleyes.gif

Del LR patalynes tai atsargiai. Kiek pamenu tai daug prekiu atsaukdavo, vienam krepseliui palikdavo po pora vienetu ax.gif

Del HM.lt
tai vakar akropolyje esancius stendus nagrinejau biggrin.gif tad primeciau, kad suaugusiuju rubai +/- tas pats, o vaikiski tai plius PVM'as

DEL TARBANKINIU MOKEJIMU. Labai turetu buti aktualu prisijungianciom merginom. Paprotino mane viena nare is MM del pavedinu i kitus bankus. Mokejimus galima atlikti per mokejimai.lt sistema ir pavedimas i kita banka kainuos tik 0.80 lt. Pinigeliai ikrenta iskart ir savaitgali iki 20 val. Aisku kam aktualu ir idomu pasidomekite mokejimai.lt puslapyje. Cia tik tokia bendra informacija, pati dar nenagrinejau. Aisku gal atsiras kokia mergaite kuri viska zino ir papasakos placiau 4u.gif
Atsakyti
nu va, atrodo mothercare praejo uzsakymas:)
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 11, 21:01)
www.unserekleineapotheke.de
ar butu norinciu? persiusciau.

taip, as prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
a kodėl man žioplai laredoute rodo siuntimą 15 eur? ar taip turi būti? patalynės prisikroviau.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 11, 23:42)
DEL TARBANKINIU MOKEJIMU. Labai turetu buti aktualu prisijungianciom merginom. Paprotino mane viena nare is MM del pavedinu i kitus bankus. Mokejimus galima atlikti per mokejimai.lt sistema ir pavedimas i kita banka kainuos tik 0.80 lt. Pinigeliai ikrenta iskart ir savaitgali iki 20 val. Aisku kam aktualu ir idomu pasidomekite mokejimai.lt puslapyje. Cia tik tokia bendra informacija, pati dar nenagrinejau. Aisku gal atsiras kokia mergaite kuri viska zino ir papasakos placiau  4u.gif

Aš su ta sistema pavasarį susipažinau plačiau kai reikėjo skubiai kitam žmogui pervesti užsienyje ir kad iškart gautų ax.gif Sakyčiau tikrai pigus dalykas thumbup.gif O jei pervedi vietinėje sistemoje į tokią pat mokėjimai sąskaitą, tai tada išvis pavedimas nekainuoja berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 07 11, 15:47)
aciu uz isaiskinimus. Nerandu niekur 3T jog butu su 150g. Jei kas aptiksit, mielai prisijungciau prie pirkimo.

Ačiū visoms patarusioms apie kombius vaikams, ieškau taip pat 3T su 150g. Jei kas ras , garsiai šaukit, labai prašau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 11, 23:42)
drinks_cheers.gif as ir maziukei nupirkau GAP'o ir man labiau jis patiko, tad jei vel bus nuolaida gera imsiu gapini kombika  rolleyes.gif

Del LR patalynes tai atsargiai. Kiek pamenu tai daug prekiu atsaukdavo, vienam krepseliui palikdavo po pora vienetu  ax.gif

Del HM.lt
tai vakar akropolyje esancius stendus nagrinejau  biggrin.gif tad primeciau, kad suaugusiuju rubai +/- tas pats, o vaikiski tai plius PVM'as

DEL TARBANKINIU MOKEJIMU. Labai turetu buti aktualu prisijungianciom merginom. Paprotino mane viena nare is MM del pavedinu i kitus bankus. Mokejimus galima atlikti per mokejimai.lt sistema ir pavedimas i kita banka kainuos tik 0.80 lt. Pinigeliai ikrenta iskart ir savaitgali iki 20 val. Aisku kam aktualu ir idomu pasidomekite mokejimai.lt puslapyje. Cia tik tokia bendra informacija, pati dar nenagrinejau. Aisku gal atsiras kokia mergaite kuri viska zino ir papasakos placiau  4u.gif

Sveika, o gal patarsit kur ieškoti GAP kombiuko pigiau, labai susidomėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2013 07 11, 23:19)
a kodėl man žioplai laredoute rodo siuntimą 15 eur? ar taip turi būti? patalynės prisikroviau.

cia su 25 proc. pakavimo mokesciu smile.gif 5,95 eur + 25 proc. nuo bendros sumos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 11, 22:01)
www.unserekleineapotheke.de
ar butu norinciu? persiusciau.

gal atsiras daugiau norinciu? galiu perduoti Moletai, Utena, Anyksciai, Zarasai, Visaginas, Svencionys, Ignalina ir pakelui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2013 07 12, 00:56)
Ačiū visoms patarusioms apie kombius vaikams, ieškau taip pat 3T su 150g. Jei kas ras , garsiai šaukit, labai prašau smile.gif
Papildyta:
Sveika, o gal patarsit kur ieškoti GAP kombiuko pigiau, labai susidomėjau ax.gif

as is GAP.eu pirkau kai buvo 40off + 15 off su naujienlaiskiu. Gavosi kazkas virs 100 LT. Bet gal jie ju dar neidejo i pardavima 4u.gif nes as pirkau kai mano mazoji jau gime, tai spalio pabaigoje.

Siaip ar didinti/mazinti kombikai tai labai subjektyvus dalykas, viskas nuo vaiko priklauso. As nusipirkau columbios 12 men ir mes jo taip ir nepriaugom. Gap'o 0-6 men mums pilnai uzteko visai ziemai. Siaip siulyciau populiariu rubu/batu ismatavimu paieskoti skelbimuose mirksiukas.gif as taip ir vidpadzio ilgius pasiziuriu ir kombiku ismatavimus.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 12, 09:32)
as is GAP.eu pirkau kai buvo 40off + 15 off su naujienlaiskiu. Gavosi kazkas virs 100 LT. Bet gal jie ju dar neidejo i pardavima  4u.gif nes as pirkau kai mano mazoji jau gime, tai spalio pabaigoje.

Ar tiesa, kad tie patys kombiai/striukes, kur gap.com pukiniai, gap.eu ne.

Pati pirkdavau is gap.com, o sita dalyka mergaites aptarinejo skelbimuose. Kazkaip buvo geru kainu gap.eu, bet pabijojai pirkt.

O siaip esu didele gerbeja gapo pukiniu striukiu/kombiu, lengvi, silti, vaikui lengva lankstytis.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 12, 09:44)
Ar tiesa, kad tie patys kombiai/striukes, kur gap.com pukiniai, gap.eu ne.

Pati pirkdavau is gap.com, o sita dalyka mergaites aptarinejo skelbimuose. Kazkaip buvo geru kainu gap.eu, bet pabijojai pirkt.

O siaip esu didele gerbeja gapo pukiniu striukiu/kombiu, lengvi, silti, vaikui lengva lankstytis.

Nuo modelio priklauso, berods pernai buvo vienas modeliukas, kuris gap.com buvo pūkinis, o gap.eu - ne, bet viską rašo prie prekės, reik žiūrėt sudėtį. 4u.gif
Atsakyti