Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 15, 13:33)
per akcijas dabar -40 -50% jis buvo
kaina isejo 23 su kapeikom wink.gif

kur as buvau kai jis su tokia nuolaida buvo blink.gif praziopsojau reiksias irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 15, 13:49)
Ane?  g.gif Galvojau kad jis kaip kiti Charley, tai turiu viena S dydzio. Is pradziu irgi lyg ir didokas pasirode, bet dabar normaliai, nesioju.
O tai gal butent sie didinti? Gal dar kas atsilieps su komentarais  4u.gif

o man atrodo su megztukais daznai buna taip
vienos megsta priguludusius -sako kad padidinti. kitos megsta laisvesnius- toms atitinka. manau sis megztukas taip pat nera issimtis
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 07 15, 15:54)
o man atrodo su megztukais daznai buna taip
vienos megsta priguludusius -sako kad padidinti. kitos megsta laisvesnius- toms atitinka. manau sis megztukas taip pat nera issimtis

drinks_cheers.gif panasiai norejau parasyti... toli eiti nereikia, geras pavyzdis su tipi megztukais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 15, 14:52)
noreciau tokios geletos sukneles ir smelines spalvos lininio megztuko su  burbulais ax.gif

Zinok, as irgi turiu Charley vienspalvi geltona S dydzio, tai normaliai viskas smile.gif
Bet va apie ta su drugeliu, tai mergina parase, kad su 98 cm jai M didelis buvo, o S tiko ax.gif

ju siandien abieju nera
nuorodos ateiciai
cora dress
http://factory.jcrew...~~~~~/45492.jsp

http://factory.jcrew...~~~~~/58528.jsp

Eglute pritariu visu 100%

as turiu XS sirdelini factry ir sakau visiem kad man jis geras lotuliukas.gif nors is tiesu v aptesku jis man blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 15, 15:01)
ju siandien abieju nera
nuorodos ateiciai
cora dress
http://factory.jcrew...~~~~~/45492.jsp

http://factory.jcrew...~~~~~/58528.jsp

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 15, 15:01)

as turiu XS  sirdelini factry ir sakau visiem kad man jis geras  lotuliukas.gif  nors is tiesu v aptesku jis man  blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 15, 14:52)
noreciau tokios geletos sukneles ir smelines spalvos lininio megztuko su  burbulais ax.gif

galiu nuraminti, nei vieno is ju nera wink.gif nes pati gaudau
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 07 15, 15:05)
galiu nuraminti, nei vieno is ju nera wink.gif nes pati gaudau
biggrin.gif

vsio, nusiraminau ir einu zoles pjaut, pasportuosiu nors, o tai ir taip jau uzsisedejau prie kompo budedama biggrin.gif doh.gif

tiesa, visgi nusiunciau vienspalve suknute cora dress ax.gif ... spontaniskai kazkaip, jei spes nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
as siandien save itikinau, kad man nieko nereikia ir kad uzteks ta didele nuolaida viliotis biggrin.gif
Atsakyti
Su tuo drugeliu, tai buvo kažkokia abra-kadabra, matyt pataikiau į "bermudų trikampį" biggrin.gif

Dėl dydžių, tai ir aš pastebėjau, kad "kaip tik" labai reliatyvi sąvoka biggrin.gif kaip su 3 plaukais: jei sriuboj, tai žiauriai daug, jei ant galvo, tai ...
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 07 15, 14:54)

Cia as su 98cm S drugelini pirkau - man jis kaip tik, prigludes, bet nei per aptemptas, nei per laisvas. M buvo per visur laisvas (tiek peciu linija neatitiko, tiek rankoves placios, per krutine medziagos per daug ir visur kitur). Bet paprasto JCrew tippi kiek matavausi ir ka pirkau, tai visi M tinko, nes S per amptempta gaunasi.
Atsakyti
Ms.Blonde dekui uz komentara , kai palyginot su tipiu dabar daug aiskiau pasidare 4u.gif
Dideja Tu buvai teisi mirksiukas.gif 4u.gif , man tikrai tada XS reikia
Atsakyti
na idedu jusu teismui ant manes 97cm krutine Jcrew factory sirdelini megstuka dydis koks neklausikite idomu ar sitaip jis mazas atrodo? as kai megeja aptemptu rubu tai man jis geras yra neziurint i etikete nes etiketej labai mazi skaiciukai

user posted image

o cia tippis M
user posted image

vienos taip megsta nesioti bet man jausmas kad storina taip laisvai krentantys tad...
nenesiojamas metosi biggrin.gif
Atsakyti