Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Tai nemanau, kad permokėjau biggrin.gif tik tas gobšumas, kai įpranti pirkt su nuolaida, tai toks savitas azartas už žiauriai gerą kainą nusipirkt norimą daiktą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 10:04)
Pasižiūrėjau net laišk, tai lyg ir liepos 1 jau 50 proc. buvo, na, bet dabar jau kaip ir nebėr šio megztuko, tai sunku atrinkti  rolleyes.gif http://factory.jcrew...p;bmUID=j_70vuC žiūriu, net vienu centu atpigęs  lotuliukas.gif

Liepos 6-7 d. jis kainavo 39$ su visom nuolaidom. Nemanau kad ir anksciau jis buvo dar pigesnis... o 50% cia tik visai neseniai prasidejo, praeita savaite ir kaip supratau is senbuviu 50% is vis nebudavo.
Uzsakinejau si megztuka, bet man neuzteko verysad.gif Tai jeigu pas Jus S dydis galit man pasiulyt,mielai priglausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 15, 10:32)
Liepos 6-7 d. jis kainavo 39$ su visom nuolaidom. Nemanau kad ir anksciau jis buvo dar pigesnis... o 50% cia tik visai neseniai prasidejo, praeita savaite ir kaip supratau is senbuviu 50% is vis nebudavo.
Uzsakinejau si megztuka, bet man neuzteko  verysad.gif Tai jeigu pas Jus S dydis galit man pasiulyt,mielai priglausiu  mirksiukas.gif

ax.gif žiūrėsim, kai gausiu, bet kol kas, tai "must have" sąrašiuko neapleido blush2.gif
Bet kokiu atveju atsiliepimą parašysiu 4u.gif
Atsakyti
as ta drugeli irgi gaudziau. bet nepavyko. tai nuo 39 dil dar buvo taikoma papildoma nuolaida wink.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 15, 11:32)
Uzsakinejau si megztuka, bet man neuzteko  verysad.gif Tai jeigu pas Jus S dydis galit man pasiulyt,mielai priglausiu  mirksiukas.gif

enura, tau S dydis , ko gero, butu didelis ax.gif
praeitoj temoj viena mergina rase, kad su 98 cm sio megztuko S dydis tiko....
Atsakyti
egluciauskas, kas cia per megztukas?
gali nuorodą įmesti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 07 15, 14:27)
egluciauskas, kas cia per megztukas?
gali nuorodą įmesti?  blush2.gif  4u.gif

http://factory.jcrew...p;bmUID=j_70vuC

apie si kalba, na galiu pasakyti tiek
06.30d pati pirkau ji zmogui kainavo 39.99 su nuolaidele 35.10 isejo mergaitei
tuomet ejo tik vip kodukas t.y - 10% viskam

per akcijas dabar -40 -50% jis buvo
kaina isejo 23 su kapeikom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 15, 14:33)
http://factory.jcrew...p;bmUID=j_70vuC

apie si kalba, na galiu pasakyti tiek
06.30d pati pirkau ji zmogui  kainavo  39.99 su nuolaidele 35.10 isejo mergaitei
tuomet ejo tik vip kodukas t.y - 10%  viskam

per akcijas dabar -40 -50% jis buvo
kaina isejo 23 su kapeikom wink.gif

butent wink.gif
Atsakyti
merginos, o factory siandien dar nepilde g.gif

ilgokai kazkaip smile.gif
Atsakyti
per nuorodas jau papildyta nuo 14.10 , dideja ko ieskote gal turiu nuorodu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 15 liepos 2013 - 13:49
QUOTE(Dideja @ 2013 07 15, 13:24)
enura, tau S dydis , ko gero, butu didelis ax.gif
praeitoj temoj viena mergina rase, kad su 98 cm sio megztuko  S dydis tiko....

Ane? g.gif Galvojau kad jis kaip kiti Charley, tai turiu viena S dydzio. Is pradziu irgi lyg ir didokas pasirode, bet dabar normaliai, nesioju.
O tai gal butent sie didinti? Gal dar kas atsilieps su komentarais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 07 15, 14:49)
per nuorodas jau papildyta nuo 14.10 , dideja ko ieskote gal turiu nuorodu smile.gif

noreciau tokios geletos sukneles ir smelines spalvos lininio megztuko su burbulais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 07 15, 14:49)
Ane?  g.gif Galvojau kad jis kaip kiti Charley, tai turiu viena S dydzio. Is pradziu irgi lyg ir didokas pasirode, bet dabar normaliai, nesioju.
O tai gal butent sie didinti? Gal dar kas atsilieps su komentarais  4u.gif

Zinok, as irgi turiu Charley vienspalvi geltona S dydzio, tai normaliai viskas smile.gif
Bet va apie ta su drugeliu, tai mergina parase, kad su 98 cm jai M didelis buvo, o S tiko ax.gif
Atsakyti