Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(egluciauskas @ 2013 07 13, 21:37)
siuos:

as del to megztuko su inkaru irgi galvojau, reikia man jo ar ne g.gif smile.gif ar spesiu as ji dar panesioti...
nusprendziau, kad gal ne....bet siaip tikrai labai mielas atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 liepos 2013 - 10:24
QUOTE(Dideja @ 2013 07 14, 11:23)
as del to megztuko su inkaru irgi galvojau, reikia man jo ar ne g.gif  smile.gif ar spesiu as ji dar panesioti...
nusprendziau, kad gal ne....bet siaip tikrai labai mielas atrodo 4u.gif

as dar nzn ar dydis tiks. bet kaip pametusi galva del marinistinio stiliaus drabuziu, negalejau atsispirti jam doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasitikslinti ar factory nuolaidos buvonuo 40 (lmėnesio pradžioje) iki 50 dabar? g.gif Gavau skaičiukus ir kažko jie man visai nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 10:10)
Sveikos, norėjau pasitikslinti ar factory nuolaidos buvonuo 40 (lmėnesio pradžioje) iki 50 dabar?  g.gif Gavau skaičiukus ir kažko jie man visai nepatiko  unsure.gif

Na, tarkim, dabartine nuolaida 50% , tai buvo tik nuo FINAL SALE skyrelio drabuziu.
Gal Jus ne is sio skyriaus pirkote, tai ir nepritaike nuolaidos g.gif
O gal ir tarpininke suklydo skaiciuodama , parasykit jai ir pasitikslinkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 15 liepos 2013 - 09:30
Tai, kad lyg ir tikslinausi, bet kažkokie nekonkretūs atsakymai buvo, tai ir likau nesupratus. Žo, kol aiškinomės lyg ir buvo 40%, bet gavau be nuolaidų. Dabar vat žiūriu, dabar jau ir 50 buvo, tai kažkaip atrodo, jog buvo nuolaidos, paskui dar didesnės, o man kaip tyčia be jų gavosi biggrin.gif Žo, ne pasaulio pabaiga, bet kai jau išlepina pirkimai su nuolaidomis, tai nebesinori pirkt be jų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 15 liepos 2013 - 09:50
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 10:10)
Sveikos, norėjau pasitikslinti ar factory nuolaidos buvonuo 40 (lmėnesio pradžioje) iki 50 dabar?  g.gif Gavau skaičiukus ir kažko jie man visai nepatiko  unsure.gif

lyg nuo liepos 8 prasidejo... arba diena anksciau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 10:49)
Tai, kad lyg ir tikslinausi, bet kažkokie nekonkretūs atsakymai buvo, tai ir likau nesupratus. Žo, kol aiškinomės lyg ir buvo  40%, bet gavau  be nuolaidų. Dabar vat žiūriu, dabar jau ir 50 buvo, tai kažkaip atrodo, jog buvo nuolaidos, paskui dar didesnės, o man kaip tyčia be jų gavosi  biggrin.gif Žo, ne pasaulio pabaiga, bet kai jau išlepina pirkimai su nuolaidomis, tai nebesinori pirkt be jų hihihi.gif

na jo..., be nuolaidu as irgi neperku biggrin.gif

bet, ar Jus atkreipete demesi, jog rasiau, kad 50 % tik FINAL SALE skyriui? smile.gif

as tai , kai siunciu uzsakyma tarpininkei, prirasau dar, kad "noriu sito daikto su .....% nuolaida", na, kad paskui nekiltu keblumu, ar tikrai yra ta nuolaida ir ar su ja buvo pirkta 4u.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau net laišk, tai lyg ir liepos 1 jau 50 proc. buvo, na, bet dabar jau kaip ir nebėr šio megztuko, tai sunku atrinkti rolleyes.gif http://factory.jcrew...p;bmUID=j_70vuC žiūriu, net vienu centu atpigęs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 07 15, 09:58)

bet, ar Jus atkreipete demesi, jog rasiau, kad 50 % tik FINAL SALE skyriui?  smile.gif

as tai , kai siunciu uzsakyma tarpininkei, prirasau dar, kad "noriu sito daikto su .....% nuolaida", na, kad paskui nekiltu keblumu, ar tikrai yra ta nuolaida ir ar su ja buvo pirkta 4u.gif

Mačiau, bet dabar sunku atrinkti (prisiminti) koks konkrečiai užrašas buvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 15, 10:58)

bet, ar Jus atkreipete demesi, jog rasiau, kad 50 % tik FINAL SALE skyriui?  smile.gif

taip, man irgi yra buvę nesusipratimų, gal ir aš buvau pati susimaišius-po to sunku atrinkt, tad del sventos ramybes-visad pazymiu temos eilutej...pvz. Jcrew 40
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 11:04)
Pasižiūrėjau net laišk, tai lyg ir liepos 1 jau 50 proc. buvo, na, bet dabar jau kaip ir nebėr šio megztuko, tai sunku atrinkti  rolleyes.gif http://factory.jcrew...p;bmUID=j_70vuC žiūriu, net vienu centu atpigęs  lotuliukas.gif

kiek matau is Jusu idetos nuorodos, tai sis megztukas ne is FINAL SALE skyriuko ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2013 07 15, 11:06)
taip, man irgi yra buvę nesusipratimų, gal ir aš buvau pati susimaišius-po to sunku atrinkt, tad del sventos ramybes-visad pazymiu temos eilutej...pvz. Jcrew 40

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai, greičiausiai, taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 07 15, 11:09)
Tai, greičiausiai, taip ir yra  smile.gif

Bet megztukas itin dailus, nenusiminkit, kad ir be nuolaidos smile.gif 4u.gif
As irgi tokio noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 15 liepos 2013 - 10:12