Niekada nesu pirkusi Jcrew bižuterijos. Ateinu pasidemonstruoti, nes vėrinukas nerealiai fainas, gaila, kad tik foto neišeina atskleist viso grožio. (auskariukus derinau iš factory)
Labukas visoms ligonems
Kaip supratau,dzinsukais apsirupinot Tame tarpe ir as.Spejau i ta rytini traukinuka.
Retokai gaunasi prisijungt,bet aki karts nuo karto uzmetu i jusu pokalbius.
Is senuju foto pamenu savosios bendramintes- Laurynos50 švarkuti .Pilka,linini.Ne ,Lauryna,ne tavo jis Ir plamai,linas ir auksines sagos ...Gal i kokiam biure dirbant tiktu.
Pamenu Egluciausko( tikiuosi nemaisau ) ryskuji derinuka su jcrew sunkiaisiais karoliais Labai grazu
Didejos blyhe silkinuke Spalva Tik taip prasegtos ir atlapotos nereiktu devet Dydis ciki piki.
Papildyta:
Vi_torija oiiiii,koks grozis
QUOTE(lauryna50 @ 2013 08 01, 16:28)
Dideja, o kuria spalvyte giri? Kaip si gaivi spalvyte wadinasi? As ja irgi l megstu... galvoju gal reikia ismeginti...
Giriu ta zalsva spalva, kur foto idejau, ji vadinasi sea glass
Jei Tau pats modelis blythe patinka, tai aisku megink
QUOTE(melynake28 @ 2013 08 01, 16:29)
Sveikutes o ta Blythe silkinuke nera blizgi tokia?
Ji turi tokio subtilaus blizgumo
Papildyta:
Vi ktorija, grazus verinys, bet jis ne kasdienai, manau
Toks puosnus, prabangus
Aš jį tam tikrai progai ir pirkau. Kasdien jis nelabai - pernelyg puošnus.
Toks puosnus, prabangus
[/quote]
Toks puosnus, prabangus
[/quote]
[quote=RII,2013 08 01, 17:0
Pamenu Egluciausko( tikiuosi nemaisau ) ryskuji derinuka su jcrew sunkiaisiais karoliais Labai grazu
[/quote]
Pataisau Tave, tas ryskusis derinukas priklauso Someday, bet ir Egluciauskas su taskuociu megztuku rodesi
[/quote]
Pataisau Tave, tas ryskusis derinukas priklauso Someday, bet ir Egluciauskas su taskuociu megztuku rodesi
[quote=Dideja,2013 08 01, 17:15]
[/quote]
[/quote]
Aciu,Dideja
Rasiau is atminties,nepasitikrinus,tai suklydau.
[/quote]
[/quote]
Aciu,Dideja
Rasiau is atminties,nepasitikrinus,tai suklydau.
QUOTE(driu @ 2013 08 01, 11:25)
Taip, didinta ji vienu dydžiu. Neseniai gavau, labai gražus modeliukas man jos
[quote=Vi_ktorija,2013 08 01, 17:14]
Toks puosnus, prabangus
[/quote]
[/quote]
kiek ten tų progų būna. Per mažai tokiems gražiems dalykams nešiot aš manau juos puikiai derinčiau po margesnių marškinių apykaklėm, ar su maikute, džinsais aukštakulniais, delnine ar pan. Populiarieju kriu burbulai man sudėtingiau derinami atrodo, nes realiai nelabai mačiau, kad gražiai jie man atrodytų
Toks puosnus, prabangus
[/quote]
[/quote]
kiek ten tų progų būna. Per mažai tokiems gražiems dalykams nešiot aš manau juos puikiai derinčiau po margesnių marškinių apykaklėm, ar su maikute, džinsais aukštakulniais, delnine ar pan. Populiarieju kriu burbulai man sudėtingiau derinami atrodo, nes realiai nelabai mačiau, kad gražiai jie man atrodytų
QUOTE(Dideja @ 2013 08 01, 16:10)
Ji turi tokio subtilaus blizgumo
butent subtilaus, sakyciau tokio matinio blizgesio, ne taip kaip kitos buna tokios tikrai blizgios
Vi_ktorija, labai grazu
man tai jis kaip tik kasdienai lux kaip jau kazkas rase prie marskinuku + megztukas + dzinsai pagal mane tikrai neatrodytu per prabangiai
Aciu uz patarimus gal iseis ir kasdienai savo verinuka priderint