Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Niekada nesu pirkusi Jcrew bižuterijos. Ateinu pasidemonstruoti, nes vėrinukas nerealiai fainas, gaila, kad tik foto neišeina atskleist viso grožio. (auskariukus derinau iš factory)

user posted image

user posted image

Atsakyti

Labukas visoms ligonems 4u.gif
Kaip supratau,dzinsukais apsirupinot biggrin.gif Tame tarpe ir as.Spejau i ta rytini traukinuka.
Retokai gaunasi prisijungt,bet aki karts nuo karto uzmetu i jusu pokalbius.
Is senuju foto pamenu savosios bendramintes- Laurynos50 švarkuti .Pilka,linini.Ne ,Lauryna,ne tavo jis schmoll.gif Ir plamai,linas ir auksines sagos g.gif ...Gal i kokiam biure dirbant tiktu.

Pamenu Egluciausko( tikiuosi nemaisau unsure.gif ) ryskuji derinuka su jcrew sunkiaisiais karoliais thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif

Didejos blyhe silkinuke thumbup.gif Spalva wub.gif Tik taip prasegtos ir atlapotos nereiktu devet rolleyes.gif Dydis ciki piki. biggrin.gif
Papildyta:
Vi_torija blink.gif blink.gif oiiiii,koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 08 01, 16:28)
Dideja, o kuria spalvyte giri?  blush2.gif  Kaip si gaivi spalvyte wadinasi? As ja irgi l megstu... galvoju gal reikia ismeginti...  g.gif

Giriu ta zalsva spalva, kur foto idejau, ji vadinasi sea glass wub.gif
Jei Tau pats modelis blythe patinka, tai aisku megink 4u.gif

QUOTE(melynake28 @ 2013 08 01, 16:29)
Sveikutes o ta Blythe silkinuke nera blizgi tokia? g.gif

Ji turi tokio subtilaus blizgumo smile.gif
Papildyta:
Vi ktorija, grazus verinys, bet jis ne kasdienai, manau ax.gif
Toks puosnus, prabangus 4u.gif
Atsakyti
Aš jį tam tikrai progai ir pirkau. Kasdien jis nelabai - pernelyg puošnus.

[/quote]
Atsakyti
[quote=RII,2013 08 01, 17:0

Pamenu Egluciausko( tikiuosi nemaisau unsure.gif ) ryskuji derinuka su jcrew sunkiaisiais karoliais thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif

[/quote]

Pataisau Tave, tas ryskusis derinukas priklauso Someday, bet ir Egluciauskas su taskuociu megztuku rodesi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dideja,2013 08 01, 17:15]
[quote=RII,2013 08 01, 17:0
[/quote]

Pataisau Tave, tas ryskusis derinukas priklauso Someday, bet ir Egluciauskas su taskuociu megztuku rodesi smile.gif 4u.gif
[/quote]
Aciu,Dideja 4u.gif
Rasiau is atminties,nepasitikrinus,tai suklydau.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 08 01, 11:25)
sveikutės,
kas turit šią factory taškuotukę, ji didinta?  4u.gif
user posted image

Taip, didinta ji vienu dydžiu. Neseniai gavau, labai gražus modeliukas man jos wub.gif
Atsakyti
[quote=Vi_ktorija,2013 08 01, 17:14]
Aš jį tam tikrai progai ir pirkau. Kasdien jis nelabai - pernelyg puošnus.
[/quote]
[/quote]

kiek ten tų progų būna. Per mažai tokiems gražiems dalykams nešiot biggrin.gif aš manau juos puikiai derinčiau po margesnių marškinių apykaklėm, ar su maikute, džinsais aukštakulniais, delnine ar pan. Populiarieju kriu burbulai man sudėtingiau derinami atrodo, nes realiai nelabai mačiau, kad gražiai jie man atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 08 01, 16:10)
Ji turi tokio subtilaus blizgumo smile.gif

drinks_cheers.gif butent subtilaus, sakyciau tokio matinio blizgesio, ne taip kaip kitos buna tokios tikrai blizgios

Vi_ktorija, labai grazu wub.gif
man tai jis kaip tik kasdienai lux kaip jau kazkas rase prie marskinuku + megztukas + dzinsai pagal mane tikrai neatrodytu per prabangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus wink.gif gal iseis ir kasdienai savo verinuka priderint
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti