Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 09:35)
nzn  kiek  litais,  bet  nupirko uz  40,50 USD
lotuliukas.gif  nu ziuresiu  kokie  realiai  bus

nu super kaina, pasiseke. man tai uz 64,80 irgi usd. su nuolaida jie buvo bet ne tokia didele kaip is ryto. cia iki papildymo kaip suprantu pasiseke kas pirko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 10:41)
aa as tai jau gerokai po 13 val. siunciau, prie juros per mobilu tai vos vos varte puslapius vis tiek buciau nespejus 

lotuliukas.gif ale gi vietoj to, kad gulineti , degintis prie juros, vistiek i j.crew lendi tongue.gif
liga cia... ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 10:50)
lotuliukas.gif ale gi vietoj to, kad gulineti , degintis prie juros, vistiek i j.crew lendi tongue.gif

drinks_cheers.gif as panasiai, kad ir kokiam svieto kraste bebuciau 12.30 tikrinu jcrew smile.gif Na, nebent tais retais retais atvejais, kai nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 31 liepos 2013 - 09:55
QUOTE(sandrixxx @ 2013 07 31, 09:44)
As nieko mandro, ilgarankoviu maikiu ivairiu saplvu po 6 dolerius prigriebiau wub.gif

thumbup.gif nuo situ maikiu prasidejo mano "romanas" su jcrew biggrin.gif is pradziu nesupratau nieko apie tuos papildymus, nesupratau kaip cia speja nusipirkti jeigu niekada nieko panasaus nera kai as ateinu pasiziuret i ju puslapi lotuliukas.gif tik situ maikiu budavo visokiu spalvu ir papigiai tai ir surizikavau pasiimti paziureti kas cia per "ciudas" kad visos taip perka is ten bigsmile.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 09:44)
taip,  nors  nuomoniu  girdejau  ivairiu del toothpick  modelio dydziu,  bet dauguma  vis  gi  sake,  kad  turi  savo  iprastinius dydzius,  tai  ir  as emiau  iprastini dydi. as  pati  neturiu nei vienu  jcrew  dzinsu, esu RL  ir  guess  dzinsu  fane.  bet  norejau  pabandyti  jcrew smile.gif

as turiu tik geltonus toothpick tai man modelis labai lux, jeigu ir indigo tokie bus tai thumbup.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 09:50)

lotuliukas.gif tai jau tikrai. na tai as taip ir dariau: guliu, deginuosi ir jcrew kuiciui biggrin.gif kaifas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 10:57)

lotuliukas.gif tai jau tikrai. na tai as taip ir dariau: guliu, deginuosi ir jcrew kuiciui  biggrin.gif kaifas  thumbup.gif

Na, taip, suprantu thumbup.gif jei atostogos , tai kuo daugiau malonumu reikia gauti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 07 31, 09:55)
drinks_cheers.gif as panasiai, kad ir kokiam svieto kraste bebuciau 12.30 tikrinu jcrew smile.gif Na, nebent tais retais retais atvejais, kai nieko nereikia biggrin.gif

o taip buna kad nieko nereikia lotuliukas.gif man jau senai nieko nebereikia, bet vis tiek randu ka pirkti doh.gif
jau tikrai reiktu i anoniminiu kriuholiku kluba uzsirasyti rolleyes.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 10:08)
Na, taip,  suprantu  thumbup.gif jei atostogos , tai kuo daugiau malonumu reikia gauti lotuliukas.gif  4u.gif

tikrai taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 08:57)
Nu  ka  mergaites,  siandien  uzklausiau  Rudaplaukes  ir  kaip supratau,  jcrew  nieko neatsauke,  tad  kas  spejom prisipirkti  per susidubliavusias  akcijas  -  tas  prekes  ir  gausim  4u.gif

Super naujiena! thumbup.gif Dabar lauksiu skaičiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 07 31, 11:52)
Super naujiena!  thumbup.gif  Dabar lauksiu skaičiukų ax.gif

as jau gavau 4u.gif
Atsakyti
O as jau net gavau skaiciukus uz dzinsus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 11:40)
o taip buna kad nieko nereikia  lotuliukas.gif man jau senai nieko nebereikia, bet vis tiek randu ka pirkti  doh.gif
jau tikrai reiktu i anoniminiu kriuholiku kluba uzsirasyti  rolleyes.gif
tikrai taip  tongue.gif

biggrin.gif kartais , atrodo buna tokie periodai, kad nieko nereikia (tiesa, trumpalaikiai biggrin.gif ). Bet vistiek papildymus seku ax.gif
Man buna taip, kad patinka kazkoks rubas, tai lauki nuolaidos, gaudai ir perki, kaip tarkim buvo su megztuku "kriause", toks islauktas, planuotas pirkinys, bet buna dar kazkokie uztemimai, kai simta kartu matytas rubas, nepadares didelio ispudzio, po kiek laiko toooks mielas patampa, na toooks mielas biggrin.gif kaip nutiko ir su siuo megstuku https://s7d9.scene7.com/is/image/jcrew/8519...bag_tn150$, kurio db laukiu biggrin.gif, o galvoj visokie ivairus derinukai su juo tik deliojas, tik deliojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 31 liepos 2013 - 11:39
QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 12:36)
biggrin.gif kartais , atrodo buna tokie periodai, kad nieko nereikia (tiesa, trumpalaikiai biggrin.gif ). Bet vistiek papildymus seku ax.gif
Man buna taip, kad patinka kazkoks rubas, tai lauki nuolaidos, gaudai ir perki, kaip tarkim buvo su megztuku "kriause", toks islauktas, planuotas pirkinys,  bet buna dar kazkokie uztemimai, kai simta kartu matytas rubas, nepadares didelio ispudzio, po kiek laiko toooks mielas patampa, na toooks mielas biggrin.gif  kaip nutiko ir  su siuo megstuku https://s7d9.scene7.com/is/image/jcrew/8519...bag_tn150$, kurio db laukiu biggrin.gif, o galvoj visokie ivairus derinukai su juo tik deliojas, tik deliojas lotuliukas.gif

Man sis megztukas vienas mylimiausiu, gavau dar geguzes pradzioje pries pat kelione i Kreta, tai ten puikiai tiko vakarais ir dabar vesia diena vakare uzsimetu. Labai patenkinta juo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 31 liepos 2013 - 11:46
QUOTE(Opensea @ 2013 07 31, 12:43)
Man sis megztukas vienas mylymiausiu, gavau dar geguzes pradzioje pries pat kelione i Kreta, tai ten puikiai tiko vakarais ir dabar vesia diena vakare uzsimetu. Labai patenkinta juo 4u.gif

smagu girdeti, tikiuosi ir man jis tiks/patiks smile.gif 4u.gif

gal ir kokia realia foto mums su juo imesit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 31 liepos 2013 - 11:46