Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Labas rytas 4u.gif Ka ten prisipirkot rodykit, kad taip dziaugiates bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 10:20)
Labas rytas  4u.gif Ka ten prisipirkot rodykit, kad taip dziaugiates  bigsmile.gif

as tai

http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0fo0g3
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0fmAQn
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif Ka ten prisipirkot rodykit, kad taip dziaugiates  bigsmile.gif

dziaugiames, kad labai papigiai gavosi biggrin.gif nes cia buvo minuciu reikalas lotuliukas.gif uz poros minuciu siunciau dar vienus marskinius, tai jau buvo uzbranginti....

emiau dzinsus http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0fpgoP

baltus marskinukus http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0fpgoV
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 09:24)

o kiek jums sie gavosi ? g.gif As irgi pirkau, bet man rodos jokios klaidos nebebuvo , man gavosi 64,80 jau su 40% off
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 10:32)
dziaugiames, kad labai papigiai gavosi biggrin.gif nes cia buvo minuciu reikalas lotuliukas.gif uz poros minuciu siunciau dar vienus marskinius, tai jau buvo uzbranginti....

ne minuciu, nuolaida nuo musu ryto buvo iki kokios 12 val (mazdaug) musu laiku
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 10:24)

na, bet kokie grazus dzinsai visgi bigsmile.gif
is pradziu man tokie neatrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 10:32)
o kiek jums sie gavosi ?  g.gif As irgi pirkau, bet man rodos jokios klaidos nebebuvo , man gavosi 64,80 jau su 40% off

nzn kiek litais, bet nupirko uz 40,50 USD
QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 10:33)
na, bet kokie grazus dzinsai visgi bigsmile.gif
is pradziu man tokie neatrode ax.gif

lotuliukas.gif nu ziuresiu kokie realiai bus
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 10:33)
ne  minuciu,  nuolaida  nuo  musu  ryto  buvo  iki  kokios  12  val (mazdaug)  musu  laiku

gal nelabai tiksliai issireiskiau ax.gif

na, man cia ,pasirodo , minuciu reikalas buvo, nes siek tiek veliau prisedau, matyt...., ziuriu Tavo parasyta, kad 40 procentu nuolaida, issiunciau dzinsus ir marskinius, dar pasizvalgius uzsinorejau kitu marskinuku, nes kaina super, nusiunciau, o Rudaplauke atraso, kad jie jau ne nuolaidiniai, kaina vel uzkelta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 31, 10:37)
gal nelabai tiksliai issireiskiau ax.gif

na, man cia ,pasirodo , minuciu reikalas buvo, nes siek tiek veliau prisedau, matyt...., ziuriu Tavo parasyta, kad 40 procentu nuolaida, issiunciau dzinsus ir marskinius, dar pasizvalgius uzsinorejau kitu marskinuku, nes kaina super, nusiunciau, o Rudaplauke atraso, kad jie jau ne nuolaidiniai, kaina vel uzkelta ax.gif

drinks_cheers.gif man paskutine preke su nuolaida nupirko 11 val 2 min, bet kuri laika dar po to galiojo nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 liepos 2013 - 09:40
aa as tai jau gerokai po 13 val. siunciau, prie juros per mobilu tai vos vos varte puslapius vis tiek buciau nespejus rolleyes.gif ir tai dar apsidziaugiau kad buvo sie dzinsaiir kad galejo nupirkt. man jie irgi labai faini atrodo bigsmile.gif nu faina kad cia jums taip pasiseke thumbup.gif

Lyn, o Jus koki dydi emet ju ? iprasta?

Atsakyti

As nieko mandro, ilgarankoviu maikiu ivairiu saplvu po 6 dolerius prigriebiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 31, 10:41)
aa as tai jau gerokai po 13 val. siunciau, prie juros per mobilu tai vos vos varte puslapius vis tiek buciau nespejus  rolleyes.gif  ir tai dar apsidziaugiau kad buvo sie dzinsaiir kad galejo nupirkt. man jie irgi labai faini atrodo  bigsmile.gif nu faina kad cia jums taip pasiseke  thumbup.gif
Lyn, o Jus koki dydi emet ju ? iprasta?

taip, nors nuomoniu girdejau ivairiu del toothpick modelio dydziu, bet dauguma vis gi sake, kad turi savo iprastinius dydzius, tai ir as emiau iprastini dydi. as pati neturiu nei vienu jcrew dzinsu, esu RL ir guess dzinsu fane. bet norejau pabandyti jcrew smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 31 liepos 2013 - 09:46