Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Dideja @ 2013 07 30, 11:49)
Merginos, o sitie dekliukai iphone tokie atsiverciami ar kaip imautes? http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/70844_E...pdp_fs418$

nezinau ar aiskiai cia as issireiskiau blush2.gif

Is priekio jie apsaugos neturi. Jie dengia tik nugarele, sonus ir kad laikytusi ant tel vos vos priekyje kampelius dengia.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 07 30, 15:37)
Is priekio jie apsaugos neturi. Jie dengia tik nugarele, sonus ir kad laikytusi ant tel vos vos priekyje kampelius dengia.

Aciu, aisku db. 4u.gif

Dabartinis mano dekliukas, tai turi tokia atlenkiama apsauga is priekio, neesu turejusi su atviru priekiu, kazi kaip ekranas su tokiu atviru, nesusibraizo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 30, 15:22)
Aciu, aisku db.  4u.gif

Dabartinis mano dekliukas, tai turi tokia atlenkiama apsauga is priekio, neesu turejusi su atviru priekiu, kazi kaip ekranas su tokiu atviru, nesusibraizo g.gif

Jei rankinuke salia trinsis raktai, kaip man ir atsitiko, stikliukas susibraize.
Nebent pirksit dar atskirai priekiui apsaugele nematoma ta plevele..
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 07 30, 16:22)
.. kazi kaip ekranas su tokiu atviru, nesusibraizo g.gif

Žiūrint koks telefonas smile.gif
Atsakyti
Su tokiu dėkliuku tikrai telefoną reikia saugoti labiau 4u.gif
Atsakyti
As uzklijavusi su tokiu dekliuku ant ekrano permatoma plevele ir super, nesibraizo 4u.gif
Atsakyti
Net,nezinau...Visad nesiojau apple tel.tik su tokiais dekliukais,be jokiu papildomu pleveliu.Nesuprantu net ju schmoll.gif Jei ir per tiek metu pasibraize stilliukas tai suprantu kaip naturalu daikto naudojimo procesa.Rankinukuose yra spec.kisenele tel,kam metyt su raktais biggrin.gif O tie atlenkami futliarai man isvis nesusipratimas. 4u.gif
Atsakyti
Ne visai telefonu tema cia, ale, man netelpa mano telefonas i tuos rankinuku telefoninius kiseniukus smile.gif
Atsakyti
Nu ka mergaites, siandien uzklausiau Rudaplaukes ir kaip supratau, jcrew nieko neatsauke, tad kas spejom prisipirkti per susidubliavusias akcijas - tas prekes ir gausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 09:57)
Nu  ka  mergaites,  siandien  uzklausiau  Rudaplaukes  ir  kaip supratau,  jcrew  nieko neatsauke,  tad  kas  spejom prisipirkti  per susidubliavusias  akcijas  -  tas  prekes  ir  gausim  4u.gif

Lyn geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 07 31, 10:03)
Lyn geros naujienos thumbup.gif

thumbup.gif jcrew nepasisiukslino ir si karta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 31, 09:57)
Nu  ka  mergaites,  siandien  uzklausiau  Rudaplaukes  ir  kaip supratau,  jcrew  nieko neatsauke,  tad  kas  spejom prisipirkti  per susidubliavusias  akcijas  -  tas  prekes  ir  gausim  4u.gif

Gera zinia bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti