merginos, kaip prižiūrite JCREW šilkinius marškinukus, aš išsipakavau ir žiūriu, kad labai susiglamžę, bandžiau lyginti su nekarštu lygintuvu, bet nesilygina visiškai, skalbti bijau, nes parašyta etiketėje dry clean
QUOTE(Levereti @ 2013 07 29, 19:55)
vat cia ir man nemalonioji silkiniu marskiniu puse geriausia ir nesti i valykla, bet naujus tai
as su gariniu lygintuvu lyginu, vertikaliais garais, nes paprastai lyginint bijau rauksliu pridaryt
linamog dave super patarima kitus rubus kaip galima islygint - pasikabinti ant pakabos maudantis duse, nuo garu pasilygina gal ir silkinukem tiktu
QUOTE(Levereti @ 2013 07 29, 20:55)
merginos, kaip prižiūrite JCREW šilkinius marškinukus, aš išsipakavau ir žiūriu, kad labai susiglamžę, bandžiau lyginti su nekarštu lygintuvu, bet nesilygina visiškai, skalbti bijau, nes parašyta etiketėje dry clean
Na, as tai issipakavusi issilyginu nekarstu lygintuvu(tarybiniu dar ), kazkaip visai gerai pavyksta, o po to jau atidavineju i valykla valymui
As silkinius rubus isplautus dziaunu ant pakabos, tada jie kai isdziusta nebuna tokie labai susiglamze. O tuomet jau su lygintuvu ant zemos temp islyginu ir viskas gerai.
laba, kuri megstuko dydi man pirkti? merino tippi sweater. nesioju xs, nenoriu kad labai apsitemptu. gal kas turite? kazin ar xxs yra padidintas iki xs?
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 07 29, 22:16)
laba, kuri megstuko dydi man pirkti? merino tippi sweater. nesioju xs, nenoriu kad labai apsitemptu. gal kas turite? kazin ar xxs yra padidintas iki xs?
As turiu xxs su 84cm krutine,man apsitempes,bet graziai, xs jau perdaug laisvas buvo, skalbiu saltam vandeni su muilu,man nesusitraukia.
QUOTE(wetriuke @ 2013 07 29, 22:20)
As turiu xxs su 84cm krutine,man apsitempes,bet graziai, xs jau perdaug laisvas buvo, skalbiu saltam vandeni su muilu,man nesusitraukia.
aciu labai ir as taip skalbsiu, tik jeigu tiks,,uzsisakiau xxs...ir kazkaip abejoju, nenoriu, kad apsitemtu, o jus lietuviska xs nesiojate seip? as turiu toki tippi is factory xxs 100% coton, tai man jis laabai gerai neapsitempia per daug, tox laisvas gana.
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 07 29, 22:23)
aciu labai ir as taip skalbsiu, tik jeigu tiks,,uzsisakiau xxs...ir kazkaip abejoju, nenoriu, kad apsitemtu, o jus lietuviska xs nesiojate seip? as turiu toki tippi is factory xxs 100% coton, tai man jis laabai gerai neapsitempia per daug, tox laisvas gana.
kiek man taikesi medvilniniai didesni buvo megztinukai uz merinukus. as nesioju xs-s lietuviska,ziurint kokia firma. Jei krutine 84cm ir maziau tada tiks, jei didesne bus jau isiverzes.
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 07 29, 21:23)
Tipis per pecius, krutine ir rankas aptemptas, o pilvas laisvas. Man patinka toks jo modelis.
Europini xs nesiojant tinka xxs tippis.
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 07 29, 22:36)
Tipis per pecius, krutine ir rankas aptemptas, o pilvas laisvas. Man patinka toks jo modelis.
na, tada turiu vilties, kad tiks as butent nenoriu, kad per pilva apsitemtu=] super. kazin kaip su kasmyriniais tippi? kaip ten su dydziais? xxs irgi neapsitempia per pilva lietuviska xs devinciai?
QUOTE(Dideja @ 2013 07 29, 22:07)
Na, as tai issipakavusi issilyginu nekarstu lygintuvu(tarybiniu dar ), kazkaip visai gerai pavyksta, o po to jau atidavineju i valykla valymui
Bandziau lygint, bet man kazkaip nelygina, temperatura labai uzdidint bijau. Gal bandyt praskalaut su saltu vandeniu...
QUOTE(Levereti @ 2013 07 30, 08:36)
Bandziau lygint, bet man kazkaip nelygina, temperatura labai uzdidint bijau. Gal bandyt praskalaut su saltu vandeniu...
Neskalaukit,gal pameginkit palyginti per dregna skudureli, o lygintuvu su garu funkcija ar bandet? As lyginu paprasciausiai, man neiskilo jokiu problemu.