Gal kas turit si sijonuka? Kaip? Dydis ir siaip kaip
[quote=wetriuke,2013 07 28, 15:41]
[quote=Dideja,2013 07 27, 11:04]
Ilgai lauktoji grazuole jau pas mane Spalva - groziu grozis
Spalvyte labai grazi tik as tokiu kabanciu rubeliu nemegstu, man noretusi siek tiek labiau prigludusios, gal 1 dydziu mazesnes.
[/quote]
1 dydziu mazesne, jau butu per maza
Mano vyrui irgi labai sio tipo bliuskytes nepatinka, negrazu sake, kur turiu prigludusius medvilninius marskinukus, tai tie sake
Na, bet skonis draugu neturi
Man, tarkim , negrazu platus apacioj besiplaikstantys megztukai....
O va toks besiplaikstantis silko kritimas man pats tas
[quote=Dideja,2013 07 27, 11:04]
Ilgai lauktoji grazuole jau pas mane Spalva - groziu grozis
Spalvyte labai grazi tik as tokiu kabanciu rubeliu nemegstu, man noretusi siek tiek labiau prigludusios, gal 1 dydziu mazesnes.
[/quote]
1 dydziu mazesne, jau butu per maza
Mano vyrui irgi labai sio tipo bliuskytes nepatinka, negrazu sake, kur turiu prigludusius medvilninius marskinukus, tai tie sake
Na, bet skonis draugu neturi
Man, tarkim , negrazu platus apacioj besiplaikstantys megztukai....
O va toks besiplaikstantis silko kritimas man pats tas
Del Blythe bliuskutes, turiu as tokio pat dydzio (ir net spalvos ) kaip Dideja. Ant manes atrodo lygiai taip pat. Ir tikrai mazesnis dydis nepades, nes jau ir turimas dydis maskatuojantis gali skest sagas ties krutine. Tiesiog toks modelis ir taip turi atrodyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 07 28, 19:12)
Del Blythe bliuskutes, turiu as tokio pat dydzio (ir net spalvos ) kaip Dideja. Ant manes atrodo lygiai taip pat. Ir tikrai mazesnis dydis nepades, nes jau ir turimas dydis maskatuojantis gali skest sagas ties krutine. Tiesiog toks modelis ir taip turi atrodyti
uztai ir sakau, kad sis modelis nepatiks toms merginoms, kurios megsta prigludusius marskinukus
mergaites, cia gal jau ir drastiskai, bet va kaip atrodo netinkamai parinktas Blythe dydis http://farm9.staticf..._b0bbd0f065.jpg
QUOTE(Dideja @ 2013 07 28, 20:25)
uztai ir sakau, kad sis modelis nepatiks toms merginoms, kurios megsta prigludusius marskinukus
mergaites, cia gal jau ir drastiskai, bet va kaip atrodo netinkamai parinktas Blythe dydis http://farm9.staticf..._b0bbd0f065.jpg
Auch... Cia isvis kazkos nesusipratimas O toks grazus rubas...
QUOTE(Dideja @ 2013 07 28, 20:25)
Ziauriai atrodo. Skuduras ant bulviu maiso... Ir spalva zalia man 100k graziau ir atrodo super ant jusu tiesiog as aptemptus rubus megztu:) bet man grazu paziuret I tokias:-)
O gal šitą megztuką jau turit kuri nors, labai įdomu kaip jis realiai
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0sBRt4
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0sBRt4
Dideja, labai grazu
Jau ir as turbut uzsimanysiu Blythes Gal kas patars su dydziu.. turiu vistinius ir row cami 4d, tai ir blythe reikia imt 4?
Jau ir as turbut uzsimanysiu Blythes Gal kas patars su dydziu.. turiu vistinius ir row cami 4d, tai ir blythe reikia imt 4?
QUOTE(linute_klp @ 2013 07 29, 00:02)
Dideja, labai grazu
Vistiniu neturiu, bet kiek atsimenu mergaites rase, kad ima juos 1 dydziu didesnius, nei blythe
Primink savo ismatavimus, kiek atsimenu, tai Tu gan auksta tai galbut reiktu Tall imti, o siaip su krutine 90 cm tinka 2 d.
Papildyta:
QUOTE(wetriuke @ 2013 07 28, 22:02)
Ziauriai atrodo. Skuduras ant bulviu maiso... Ir spalva zalia man 100k graziau ir atrodo super ant jusu tiesiog as aptemptus rubus megztu:) bet man grazu paziuret I tokias:-)
Siaip tai ta taskuote blythe grazuole
Turiu ja, tai net nezinau kuriai teikciau pirmenybe, nes abi
Tiesiog ta ideta foto nekokia, nes ryskiai per maza ji tai merginai
QUOTE(Dideja @ 2013 07 29, 09:15)
Vistiniu neturiu, bet kiek atsimenu mergaites rase, kad ima juos 1 dydziu didesnius, nei blythe
Primink savo ismatavimus, kiek atsimenu, tai Tu gan auksta tai galbut reiktu Tall imti, o siaip su krutine 90 cm tinka 2 d.
Musu labai panasus ismatavimai, 90cm krutine ir pas mane, tik kad esu aukstesne, nes cia labai svarbu peciai ir krutine.. kad netemptu.. medvilniniai strech marskiniai tallSX man idealiai tinka. o pas tave tall ar regular blythe?
QUOTE(linute_klp @ 2013 07 29, 09:19)
Musu labai panasus ismatavimai, 90cm krutine ir pas mane, tik kad esu aukstesne, nes cia labai svarbu peciai ir krutine.. kad netemptu.. medvilniniai strech marskiniai tallSX man idealiai tinka. o pas tave tall ar regular blythe?
Jei medvilniniai strech XS tinka, tai ir Blythe 2 d turetu tikt, nes man irgi tie strech XS geri
As turejau ir Tall ir Regular. Tall visgi man buvo per ilgi, tiek patys marskinukai, tiek rankoves (mano 172 cm), bet Tu gi virs 1.80 m , ar ne?
QUOTE(linute_klp @ 2013 07 28, 23:02)
Dideja, labai grazu
As vistinius turiu 4 dydi, Blythe 2 geras , krutine apie 90cm, peciai nera platus
Papildyta:
Sauniai visos atrodot