Someday, labai grazu viskas, tikrai 10 balu
Rodausi as su ka tik gautu Factory polka-dot pullover
dirzelis irgi jcrew, sijonukas siutas
Factory puslapyje man sis megstukas neatrode su tokiais ryskiais burbuliukais, tai dabar dvejonese ar pasilikti ji
zodziu, jusu teismui
QUOTE(egluciauskas @ 2013 07 26, 19:24)
<...>
Factory puslapyje man sis megstukas neatrode su tokiais ryskiais burbuliukais, tai dabar dvejonese ar pasilikti ji
zodziu, jusu teismui
<...>
zodziu, jusu teismui
<...>
labai dailus taškuotis tinka labai (gražiai krenta), balsuoju už
[quote=jolantaO,2013 07 26, 20:49]
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:24]
as ir gi toki gaudziau tik nepavyko, tiesa ir as negalvojau,kad bus ryskus burbulai.Bet atrodo labai mielas,laisvalaikiui gerai ir su ryskiais burbulais, balsuoju -uz-.
[/quote]
as gallvojau kad i darba galesiu kasdien su juo eiti, pasirengusi marskinukus, bet dabar matyt, nebent penktadieni nes tie burbulai kaip atsvaitai spindi
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:24]
as ir gi toki gaudziau tik nepavyko, tiesa ir as negalvojau,kad bus ryskus burbulai.Bet atrodo labai mielas,laisvalaikiui gerai ir su ryskiais burbulais, balsuoju -uz-.
[/quote]
as gallvojau kad i darba galesiu kasdien su juo eiti, pasirengusi marskinukus, bet dabar matyt, nebent penktadieni nes tie burbulai kaip atsvaitai spindi
[quote=jolantaO,2013 07 26, 20:56]
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:53]
as gaudydama ir gi galvojau apie ejima i darba, bet del tu ryskiu burbuliuku tai ko gero nebent penktadieni.
[/quote]
jau ne pirma drabuzi is factory esu pirkusi, kai spalvos realybeje kelis kartus ryskumu pranoko internetines foto....
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:53]
as gaudydama ir gi galvojau apie ejima i darba, bet del tu ryskiu burbuliuku tai ko gero nebent penktadieni.
[/quote]
jau ne pirma drabuzi is factory esu pirkusi, kai spalvos realybeje kelis kartus ryskumu pranoko internetines foto....
Egluciauskai, pasilik
Labai graziai Tau tinka, nieko tokio, kad tie burbuliukai ryskesni, pilkas fonas juos prigesina
Kad ir penktadieniais , bet darbe atrodytum puikiai
Labai graziai Tau tinka, nieko tokio, kad tie burbuliukai ryskesni, pilkas fonas juos prigesina
Kad ir penktadieniais , bet darbe atrodytum puikiai
Someday, outfitas uz 80 lt
Egluciauskas, graziai Jums megztukas, gal tie taskuciai ir labai ryskus, bet (pritariu Didejai) pilkam fone jie tikrai neatrodo issaukianciai. as pasilikciau
Egluciauskas, graziai Jums megztukas, gal tie taskuciai ir labai ryskus, bet (pritariu Didejai) pilkam fone jie tikrai neatrodo issaukianciai. as pasilikciau
Someday - smagus derinukas! Kada cia ryski ir bepabusi, jei ne wasara... Egluciauskas - man taip pat jis grazus ir graziai gula!
Someday, derinukas gražus, ryškus, galima būtų net tečią spalvą įkomponuoti.
Eglučiauskai, mano akimis megztukas jums didelis. Apsmukęs,platus, kažkaip įdomiai sukritęs per rankas ir ypač per liemenį.
Bet pats megztukas gražus ir jeigu nesijaučiat kaip su didoku-pasilikit
Eglučiauskai, mano akimis megztukas jums didelis. Apsmukęs,platus, kažkaip įdomiai sukritęs per rankas ir ypač per liemenį.
Bet pats megztukas gražus ir jeigu nesijaučiat kaip su didoku-pasilikit
Ilgai lauktoji grazuole jau pas mane Spalva - groziu grozis
Su kiekviena nauja Blythe mano meile joms vis dideja
Tai rubas - tinkamas visur....ir i darba ir laisvalaikiui, va
Su kiekviena nauja Blythe mano meile joms vis dideja
Tai rubas - tinkamas visur....ir i darba ir laisvalaikiui, va