Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Someday, labai grazu viskas, tikrai 10 balu thumbup.gif

Rodausi as su ka tik gautu Factory polka-dot pullover

user posted image
dirzelis irgi jcrew, sijonukas siutas mirksiukas.gif

Factory puslapyje man sis megstukas neatrode su tokiais ryskiais burbuliukais, tai dabar dvejonese ar pasilikti ji g.gif
zodziu, jusu teismui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 07 26, 19:24)
<...>
Factory puslapyje man sis megstukas neatrode su tokiais ryskiais burbuliukais, tai dabar dvejonese ar pasilikti ji g.gif
zodziu, jusu teismui blush2.gif
<...>

labai dailus taškuotis smile.gif tinka labai (gražiai krenta), balsuoju už ax.gif
Atsakyti
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:24]

as ir gi toki gaudziau tik nepavyko, tiesa ir as negalvojau,kad bus ryskus burbulai.Bet atrodo labai mielas,laisvalaikiui gerai ir su ryskiais burbulais, balsuoju -uz-.
Atsakyti
[quote=jolantaO,2013 07 26, 20:49]
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:24]

as ir gi toki gaudziau tik nepavyko, tiesa ir as negalvojau,kad bus ryskus burbulai.Bet atrodo labai mielas,laisvalaikiui gerai ir su ryskiais burbulais, balsuoju -uz-.
[/quote]
as gallvojau kad i darba galesiu kasdien su juo eiti, pasirengusi marskinukus, bet dabar matyt, nebent penktadieni smile.gif nes tie burbulai kaip atsvaitai spindi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:53]
as gaudydama ir gi galvojau apie ejima i darba, bet del tu ryskiu burbuliuku tai ko gero nebent penktadieni.
Atsakyti
[quote=jolantaO,2013 07 26, 20:56]
[quote=egluciauskas,2013 07 26, 20:53]
as gaudydama ir gi galvojau apie ejima i darba, bet del tu ryskiu burbuliuku tai ko gero nebent penktadieni.
[/quote]
jau ne pirma drabuzi is factory esu pirkusi, kai spalvos realybeje kelis kartus ryskumu pranoko internetines foto....
Atsakyti
Egluciauskai, pasilik 4u.gif
Labai graziai Tau tinka, nieko tokio, kad tie burbuliukai ryskesni, pilkas fonas juos prigesina smile.gif
Kad ir penktadieniais , bet darbe atrodytum puikiai 4u.gif
Atsakyti
Someday, outfitas uz 80 lt thumbup.gif

Egluciauskas, graziai Jums megztukas, gal tie taskuciai ir labai ryskus, bet (pritariu Didejai) pilkam fone jie tikrai neatrodo issaukianciai. as pasilikciau mirksiukas.gif

Atsakyti
Someday - smagus derinukas! thumbup.gif Kada cia ryski ir bepabusi, jei ne wasara... wub.gif Egluciauskas - man taip pat jis grazus ir graziai gula! mirksiukas.gif
Atsakyti
Someday, derinukas gražus, ryškus, galima būtų net tečią spalvą įkomponuoti.

Eglučiauskai, mano akimis megztukas jums didelis. Apsmukęs,platus, kažkaip įdomiai sukritęs per rankas ir ypač per liemenį.
Bet pats megztukas gražus ir jeigu nesijaučiat kaip su didoku-pasilikit mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilgai lauktoji grazuole jau pas mane bigsmile.gif Spalva - groziu grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Su kiekviena nauja Blythe mano meile joms vis dideja biggrin.gif

Tai rubas - tinkamas visur....ir i darba ir laisvalaikiui, va rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Dideja,2013 07 27, 11:04]

Tikrai labai grazi spalva ir bliuskyte.
Atsakyti