Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 25, 21:23)
Gavau sian 4d siuos baltinukus.

bigsmile.gif
man jau nebaisu kad 0 dydis bus mazas thumbup.gif
o apykakle realiai grazi?

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 07 25, 22:05)
Nu ta pink peonies man nereali wub.gif ka pamatau ant jos, to noriu doh.gif

Bisk ne i tema, bet ar normalu kaip pas ta mergina pirmam deriny kad pirstai tiek is batu matos? g.gif Vienus panasiai besimatancius turiu, dydis lyg geras, nespaudzia, bet vistiek nebuvau isejus i lauka, nes iki siol nesuprantu, ar cia mano koja kazkokia nestandartine, ar cia batu mada tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 07 25, 21:40)

as tai pastebejau kad dabar batus tokius gamina, matyt mada rolleyes.gif nors man niekad nebuvo grazu kai pirstai matyti schmoll.gif

o tie liberty in tresco floral dzinsiukai kazin prasitampo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 25, 22:23)
Damutes, pamatuokite, prasau, kas turit ir galit siuos liberty in tresco floral dzinsiuku juosmeni 27 ir 28d domina.
ACIU!

QUOTE(Parachutes @ 2013 07 25, 22:24)
Greiciausiai 28  g.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal dar kas imes ismatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2013 07 25, 18:13)

gaila spalvotu neturiu, negaliu palygint, bet maniskiu dzinsas gan storas, minkstas, patogus, ne brezentinis, sakyciau labiau vesesnem dienom tinkantys  bigsmile.gif o man labai grazus kur jus uzsisaket, as i juos igi seile varvinau, ypac kai toki faina derinuka pamaciau Derinukas man pasirode jie labiau skinny tipo, bus idomu atsiliepimai apie dydi

As butent taip atrodamciu ir noriu.. Bet mes kazkaip nesusisnekejom, o jus ne apie siuos saket, kad prasitampo?? ax.gif

Lauryna50 pavydziu marskinuku wub.gif wub.gif Jie buvo sale, ane? Jau nebesigaudau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 07 25, 22:05)
Nu ta pink peonies man nereali wub.gif ka pamatau ant jos, to noriu doh.gif

As jos Bloga kaip rytini laikrasti prie kavos pavartau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 07 25, 22:40)
Bisk ne i tema, bet ar normalu kaip pas ta mergina pirmam deriny kad pirstai tiek is batu matos? g.gif Vienus panasiai besimatancius turiu, dydis lyg geras, nespaudzia, bet vistiek nebuvau isejus i lauka, nes iki siol nesuprantu, ar cia mano koja kazkokia nestandartine, ar cia batu mada tokia g.gif

Siaip man ir dailiau, kai nesimato, bet kai grazios kojos ir grazus batai, tai galiu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 07 25, 23:00)
Siaip man ir dailiau, kai nesimato, bet kai grazios kojos ir grazus batai, tai galiu ziuret biggrin.gif

Batai grazus, bet ta koja kazkaip sugrusta negraziai g.gif Turbut arba mada, arba krize (taupo avalynes gamintojai medziagas) hihihi.gif
Atsakyti
[quote=someday...,2013 07 25, 23:00]
As butent taip atrodamciu ir noriu.. Bet mes kazkaip nesusisnekejom, o jus ne apie siuos saket, kad prasitampo?? ax.gif

Ne, as kalbejau apie siuos, kad prasitampo: manieji 4u.gif
Atsakyti
[quote=sokoladux,2013 07 26, 00:23]
[quote=someday...,2013 07 25, 23:00]

Ne, as kalbejau apie siuos, kad prasitampo: manieji 4u.gif
[/quote]
AAAAA..... Ot issiziojus as doh.gif doh.gif Na jusskiai is foto matosi, kad kiek storesni. As mazdaug isiviazduoju, kaip jie atrodo realiai. O musiskiai tam bloge pas Pink Peoney jie tokie lyg tympiniai biggrin.gif Na atrodo panasiai kaip mano spalvoti. Bet kaip yra pamatysim gave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 07 25, 21:23)
Gavau sian 4d siuos baltinukus.
Tai gerai, kad nebuvo mano iprastai devimo 6d, nes buciau paskendusi. Net ir 4d laisvoki rankoviukai, laisvas liemuo (mastau reiktu labiau iliemenuoti, nes nugaroj bisk kapsas gaunasi). Pats audinukas l l fainas. Ir ziurisi  dailiai. Tik manau ir 2d butu buves gerai...  blink.gif
Zodziu, kas gundysites dbr su -40% tik neimkite i didesne puse, nes audinukas l elastingas ir per liemeni platesni jie. Gal net 1d mazesnius reiketu... na, dar bus gaunanciu, gal pakomentuos papildomai.
Man su 170 ugiu nugaroj ir prieky dengia puse siknos, tai aukstaugei, manau, tikrai nebut per trumpi...

Kiek pas jus per krūtinę ir liemenį yra? 4u.gif
Aš 0 dydį užsisakiau, galvodama, kad blogiausiu atveju tektų parduoti, bet paskaičius jūsų postą nusiteikiau, kad ir pati nešiosiu thumbup.gif
Man su 162 cm kaip tunika bus turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 07 25, 13:35)
Gal kuri turite ir galite pakomentuoti ar ji atitinka dydi, kai kitų šilkinukių?Ar verta dėmesio? Ačiū atsakiusioms 4u.gif

Silkinuke

Ar nei viena nepirkote šios šilkinukės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 07 25, 22:36)
bigsmile.gif
man jau nebaisu kad 0 dydis bus mazas  thumbup.gif
o apykakle realiai  grazi?

Labai daili apykakle, nera perkrauta. Ir saguciu uzsleptumas man l patinka. Zodz faini. Kad as siomis dienomis juos maciau sale, atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2013 07 26, 09:17)
Kiek pas jus per krūtinę ir liemenį yra? 4u.gif
Aš 0 dydį užsisakiau, galvodama, kad blogiausiu atveju tektų parduoti, bet paskaičius jūsų postą nusiteikiau, kad ir pati nešiosiu thumbup.gif
Man su 162 cm kaip tunika bus turbūt  lotuliukas.gif

Gal mazesnis dydis pora cm trumpesnis bus... g.gif 90/72
Tiesiog 4d (swarku paltuku reikia6d) man nera toks prigludes kaip manekenei. Ir apacia junera tiesi o su bangeles, na kaip vyr baltiniu buna, jei aiskiai issireiskiau smile.gif
Atsakyti
Mergaites ,ar sis megztukelis didintas?

http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0mh9q1
Atsakyti