Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Gal kuri turite ir galite pakomentuoti ar ji atitinka dydi, kai kitų šilkinukių?Ar verta dėmesio? Ačiū atsakiusioms 4u.gif

Silkinuke
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 07 25, 14:07)
Tikrai taip, jis kiek platėjantis į apačią, bet ne visai A-line tipo. Pirkau kaip ir pencil sijonukų, tą patį dydį. Nors liemuo šito tikrai siauresnis nei pencil sijonų  4u.gif

Aciu 4u.gif
Uzsake, db nekantriai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite sy http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0j6vfJ ?
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2013 07 24, 21:41)
Juose elastano tik 2 proc., bet man ir laisvesni jie faini, visokio tipo raik turet smile.gif

Dabar paziurejau savo spalvotu sudeti, ten irgi Tik 2 proc elastano, bet kazkaip minksti, tamprus ir neissitampo. smile.gif Gal anie storesni?
QUOTE(Lyn @ 2013 07 25, 10:58)
man  yra pastaike  ne karta  nupirkti  per tokais  ar  panasiais situacijas  jcrew-  prekes  niekad  nebuvo atsauktos (  skirtingai  nuo kitu  parduotuviu)

Oj koks guodziantis postas thumbup.gif Laukiu skaiciuku kaip niekad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 07 25, 12:21)
http://www.jcrew.com...~~~~~/47906.jsp

kazkada isgirti dzinsai labai gera kaina 4u.gif

Kazkuri seniau yra minėjus,kad mažinti jie g.gif Ar as maisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 07 25, 15:49)
Kazkuri seniau yra minėjus,kad mažinti jie g.gif Ar as maisau g.gif

Taip, mazinti. Manau 1dydziu. Gaila nebespejau 28 paciupt... verysad.gif
Atsakyti
[quote=someday...,2013 07 25, 15:42]
Dabar paziurejau savo spalvotu sudeti, ten irgi Tik 2 proc elastano, bet kazkaip minksti, tamprus ir neissitampo. smile.gif Gal anie storesni?

gaila spalvotu neturiu, negaliu palygint, bet maniskiu dzinsas gan storas, minkstas, patogus, ne brezentinis, sakyciau labiau vesesnem dienom tinkantys bigsmile.gif o man labai grazus kur jus uzsisaket, as i juos igi seile varvinau, ypac kai toki faina derinuka pamaciau Derinukas man pasirode jie labiau skinny tipo, bus idomu atsiliepimai apie dydi
Atsakyti
O koki reiktu imti su 96 ax.gif 4u.gif

http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0kHeLV
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 07 25, 12:26)

QUOTE(Kuti @ 2013 07 25, 12:29)

dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
imsiu S thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sokoladux,2013 07 25, 18:13]
[quote=someday...,2013 07 25, 15:42]

gaila spalvotu neturiu, negaliu palygint, bet maniskiu dzinsas gan storas, minkstas, patogus, ne brezentinis, sakyciau labiau vesesnem dienom tinkantys bigsmile.gif o man labai grazus kur jus uzsisaket, as i juos igi seile varvinau, ypac kai toki faina derinuka pamaciau Derinukas man pasirode jie labiau skinny tipo, bus idomu atsiliepimai apie dydi
[/quote]

Nu ta pink peonies man nereali wub.gif ka pamatau ant jos, to noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 07 25, 21:15)

Damutes, pamatuokite, prasau, kas turit ir galit siuos liberty in tresco floral dzinsiuku juosmeni 27 ir 28d domina.
ACIU!
Gavau sian 4d siuos baltinukus.
Tai gerai, kad nebuvo mano iprastai devimo 6d, nes buciau paskendusi. Net ir 4d laisvoki rankoviukai, laisvas liemuo (mastau reiktu labiau iliemenuoti, nes nugaroj bisk kapsas gaunasi). Pats audinukas l l fainas. Ir ziurisi dailiai. Tik manau ir 2d butu buves gerai... blink.gif
Zodziu, kas gundysites dbr su -40% tik neimkite i didesne puse, nes audinukas l elastingas ir per liemeni platesni jie. Gal net 1d mazesnius reiketu... na, dar bus gaunanciu, gal pakomentuos papildomai.
Man su 170 ugiu nugaroj ir prieky dengia puse siknos, tai aukstaugei, manau, tikrai nebut per trumpi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 25 liepos 2013 - 21:25
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 07 25, 20:15)

Greiciausiai 28 g.gif
Atsakyti