Gal kuri turite ir galite pakomentuoti ar ji atitinka dydi, kai kitų šilkinukių?Ar verta dėmesio? Ačiū atsakiusioms
Silkinuke
QUOTE(Jucke @ 2013 07 25, 14:07)
Tikrai taip, jis kiek platėjantis į apačią, bet ne visai A-line tipo. Pirkau kaip ir pencil sijonukų, tą patį dydį. Nors liemuo šito tikrai siauresnis nei pencil sijonų
Aciu
Uzsake, db nekantriai lauksiu
Gal kuri turite sy http://www.jcrew.com...p;bmUID=k0j6vfJ ?
QUOTE(sokoladux @ 2013 07 24, 21:41)
Juose elastano tik 2 proc., bet man ir laisvesni jie faini, visokio tipo raik turet
Dabar paziurejau savo spalvotu sudeti, ten irgi Tik 2 proc elastano, bet kazkaip minksti, tamprus ir neissitampo. Gal anie storesni?
QUOTE(Lyn @ 2013 07 25, 10:58)
man yra pastaike ne karta nupirkti per tokais ar panasiais situacijas jcrew- prekes niekad nebuvo atsauktos ( skirtingai nuo kitu parduotuviu)
Oj koks guodziantis postas Laukiu skaiciuku kaip niekad
QUOTE(Parachutes @ 2013 07 25, 12:21)
Kazkuri seniau yra minėjus,kad mažinti jie Ar as maisau
QUOTE(Kuti @ 2013 07 25, 15:49)
Kazkuri seniau yra minėjus,kad mažinti jie Ar as maisau
Taip, mazinti. Manau 1dydziu. Gaila nebespejau 28 paciupt...
[quote=someday...,2013 07 25, 15:42]
Dabar paziurejau savo spalvotu sudeti, ten irgi Tik 2 proc elastano, bet kazkaip minksti, tamprus ir neissitampo. Gal anie storesni?
gaila spalvotu neturiu, negaliu palygint, bet maniskiu dzinsas gan storas, minkstas, patogus, ne brezentinis, sakyciau labiau vesesnem dienom tinkantys o man labai grazus kur jus uzsisaket, as i juos igi seile varvinau, ypac kai toki faina derinuka pamaciau Derinukas man pasirode jie labiau skinny tipo, bus idomu atsiliepimai apie dydi
gaila spalvotu neturiu, negaliu palygint, bet maniskiu dzinsas gan storas, minkstas, patogus, ne brezentinis, sakyciau labiau vesesnem dienom tinkantys o man labai grazus kur jus uzsisaket, as i juos igi seile varvinau, ypac kai toki faina derinuka pamaciau Derinukas man pasirode jie labiau skinny tipo, bus idomu atsiliepimai apie dydi
QUOTE(Arelija @ 2013 07 25, 12:26)
Dydis S.
QUOTE(Kuti @ 2013 07 25, 12:29)
S manau.
dekoju
imsiu S
[quote=sokoladux,2013 07 25, 18:13]
[/quote]
Nu ta pink peonies man nereali ka pamatau ant jos, to noriu
[/quote]
Nu ta pink peonies man nereali ka pamatau ant jos, to noriu
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 07 25, 21:15)
Damutes, pamatuokite, prasau, kas turit ir galit siuos liberty in tresco floral dzinsiuku juosmeni 27 ir 28d domina.
ACIU!
Gavau sian 4d siuos baltinukus.
Tai gerai, kad nebuvo mano iprastai devimo 6d, nes buciau paskendusi. Net ir 4d laisvoki rankoviukai, laisvas liemuo (mastau reiktu labiau iliemenuoti, nes nugaroj bisk kapsas gaunasi). Pats audinukas l l fainas. Ir ziurisi dailiai. Tik manau ir 2d butu buves gerai...
Zodziu, kas gundysites dbr su -40% tik neimkite i didesne puse, nes audinukas l elastingas ir per liemeni platesni jie. Gal net 1d mazesnius reiketu... na, dar bus gaunanciu, gal pakomentuos papildomai.
Man su 170 ugiu nugaroj ir prieky dengia puse siknos, tai aukstaugei, manau, tikrai nebut per trumpi...
QUOTE(ineciuxxx @ 2013 07 25, 20:15)
Greiciausiai 28